Cum s-au cunoscut Simona Pătruleasa și Andreea Marin: "O admiram"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum s-au cunoscut Simona Pătruleasa și Andreea Marin. Știrista Simona Pătruleasa și „Zâna surprizelor”, Andreea Marin au o prietenie care durează de mai mulți ani, însă puțini știu circumstanțele inedite în care s-au întâlnit, pentru prima dată. Simona Pătruleasa a relatat recent ce impresie i-a făcut Andreea Marin și cum a evoluat relația dintre ele. Știrista nu a ezitat să spună și cum s-au reunit după ce relația dintre ele se răcise, într-o perioadă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum s-au cunoscut Simona Pătruleasa și Andreea Marin. Prezentatoarea de știri, Simona Pătruleasa, rămâne una dintre cele mai apreciate prezențe de pe micul ecran, atât datorită aspectului fizic impecabil, cât și a profesionalismului de care a dat dintotdeauna dovadă. Vedeta are o prietenie strânsă cu Andreea Marin, un om de televiziune admirat și respectat în mass-media românească. Fanii celor două nu cunosc însă detaliile relației dintre Andreea Marin și Simona Pătruleasa. Acestea s-au cunoscut de fapt pe vremea când erau încă la începuturile carierei și au concurat împreună la Miss România.

patruleasa-1patruleasa-1

Cum s-au cunoscut Simona Pătruleasa și Andreea Marin

Simona Pătruleasa a oferit detalii inedite despre prietenia ei cu Andreea Marin. Cele două au devenit, în timp, prezențe extrem de îndrăgite de către telespectatori, însă puțini știu cum s-au cunoscut. Pătruleasa și-a amintit de momentul în care, cu ani în urmă, a participat la Miss România, alături de Andreea Marin, față de care avea încă de pe atunci o anumită admirație. Știrista a povestit despre cum și-a început cariera ca model și cum a defilat alături de Dana Săvuică.

Citește și: Simona Pătruleasa, despre cel mai greu moment din căsnicie:'Multe cupluri se despart de la asta'

Citește și: Ce dietă ține Simona Pătruleasa, la 47 ani:’Elimin pe cât posibil…’ / EXCLUSIV

„În urmă cu foarte mulți ani, la Miss România. Cred că ea era cunoscută, nu atât cât este în ziua de azi. Nu am interacționat foarte mult, pentru că eu veneam din alt oraș (n.r. Râmnicu Vâcea), am interacționat atât cât ne permitea concursul și nu prea am avut timp. O admiram și îmi plăcea foarte mult de ea, am schimbat câteva cuvinte și atât.

Am și defilat pe podium cu Dana Săvuică, da, cu celebrele modele de la vremea aceea. Am intrat în niște prezentări de modă, dar nu am lucrat pentru doamna Zina Dumitrescu.„, a declarat Simona Pătruleasa pentru Playtech.

Simona Pătruleasa, despre împăcarea cu Andreea Marin

Simona Pătruleasa și Andreea Marin au ajuns să se cunoască mai bine, datorită soțului ei, Sabin Ivanof și a lui Ștefan Bănică Jr., care era căsătorit la vremea aceea cu „zâna surprizelor”. Cu toate că inițial Pătruleasa și Andreea Marin s-au înțeles bine, prietenia lor a luat o pauză ceva mai îndelungată. Știrista susține că această situație a survenit în mod firesc din cauză că ambele erau foarte preocupate de carieră. Reuniunea dintre ele a avut loc după mai multe evenimente modene, unde s-au întâlnit întâmplător și au început din nou să comunice.

Citește și: Cum arată fiica Andei Adam.La 7 ani, Evelin este o adevărată vedetă pe Instagram

Citește și: Cine este Ada Dumitru de la Survivor 2023.Tatăl ei vitreg este actorul Bebe Cotimanis

Datorită soților (n.r. Sabin Ivanof și Ștefan Bănică), așa am ajuns să ne împrietenim. Pur și simplu, s-a întâmplat de la sine, ne-am întâlnit la câteva evenimente, am considerat că ar fi momentul să vorbim, așa, a venit de la sine. Noi ne înțelegeam foarte bine, eu o știu pe Violeta de când s-a născut, din prima zi de viață. Mă bucur că acum lucrurile au intrat pe un făgaș normal și suntem în relații bune.„, a mai relatat Simona Pătruleasa, pentru aceeași sursă.

Care sunt calitățile pe care Simona Pătruleasa le admiră cel mai mult la Andreea Marin

Știrista a spus și cum anume este Andreea Marin, ca prietenă. Simona Pătruleasa a povestit că fosta prezentatoare este un om foarte distractiv și atentă la nevoile celor din jurul ei. Știrista și-a manifestat admirația față de Andreea Marin, menționând calitățile de bază ale prietenei sale: ambiția, înțelepciunea și intelingența.

În primul rând e de gașcă în vacanțe. Te poți baza pe ea, e de competiție și de comitet. E foarte faină în vacanțe, că am mers în câteva vacanțe. Știe să se distreze, să facă lucruri împreună. Nu e egoistă să facă lucruri individual, ne înțelegeam foarte bine în vacanțe. Andreea (Marin – n.r.) are foarte multe calități, pentru că altfel nu ar fi răzbit în lumea asta. Are o putere de muncă incredibilă, e foarte ambițioasă și evident foarte înțeleaptă și deșteaptă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton