Cum s-au cunoscut Puya și Melinda. Sunt căsătoriți de 12 ani și au trei fetițe: "M-a agățat el. Era prea tupeist..."

 Dumitrache Laura
.

Cum s-au cunoscut Puya și Melinda. Puya și soția sa, Melinda formează una dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au participat împreună la America Express, iar fanii artistului au avut ocazia să o cunoască și pe soția acestuia. Recent, Melinda a dezvăluit cu s-a cunoscut cu Puya.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Puya, pe numele său real Dragoș Gărdescu, este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați rapperi din țară. Dincolo de cariera sa artistică, Puya are o familie minunată alături de Melinda, soția sa. Sunt căsătoriți de aproape 12 ani și au trei fiice împreună. Melinda a vorbit despre perioada în care l-a cunoscut pe celebrul artist.

melinda si puya cuplumelinda si puya cuplu

Melinda și Puya au părăsit emisiunea America Express, unde au avut parte de o experiență de neuitat. Rapperul și soția lui s-au căsătorit în 2011, după o relație de cinci ani. Cei doi s-au cunoscut la un bal al Bobocilor, pe care Melinda îl prezenta. Cântărețul a făcut primul pas!

Citește și: Puya și Melinda s-au căsătorit în pantaloni scurți, acum 12 ani. Imagini de la cununia civilă

Citește și:Prin ce provocări au trecut Puya și Melinda la America Express: „E mult mai greu decât ne așteptam, facem slalom printre pericole'

Citește și:Vica Blochina e furioasă de când fiul ei, Edan, a decis să se mute la tatăl lui, Victor Pițurcă: „Eu aș vrea să mă împrietenesc, să vorbesc, și nu vrea'

Citește și:De ce nu este extrădat Mario Iorgulescu din Italia, după condamnarea de 15 ani de închisoare cu executare. Ultima lui fotografie sfidează tot: „Viață minunată”

Cum s-au cunoscut Puya și Melinda

Melinda și Puya s-au căsătorit în 2011. Cei doi s-au cunoscut în anul 2006, iar de atunci formează un cuplu minunat. Recent, Melinda a povestit cum l-a cunoscut pe celebrul artist și cine a făcut primul pas în relație. Aceasta a declarat că totul s-a întâmplat la un bal, la care rapperul a fost invitat. Potrivit Melindei, Puya a fost cel care a făcut primul pas.

La un bal. M-a agățat el, m-am luat și de el că era prea tupeist. De acolo am tot vorbit până m-am mutat la Cluj și a început să vină la mine. Aveam 16-17 ani. Acum avem 11 ani de căsătorie.', a mai precizat soția lui Puya, potrivit spynews.ro.

Puya: „Când am cerut-o de soție, copilul avea deja doi ani”

În urmă cu ceva timp, Puya a vorbit despre relația cu soția sa, Melinda. Deși este cunoscut de multă lume, artistul a fost întotdeauna discret cu viața sa de familie. Este căsătorit de aproape 12 ani cu Melinda, femeia care i-a dăruit trei fetițe. Puya, pe numele său real, Dragoș Gărdescu, a dezvăluit cum a început povestea de dragoste cu soția sa.

Nu era fana mea. Eu am cântat la balul unde ea a prezentat. Și mi-a tras și țeapă cu banii! Ăia aveau sala plină și mie îmi ziceau că n-au bani. Și așa ne-am împrietenit. Am ținut legătura, am vorbit..

După a început să îmi placă jocul ăsta și îmi tot puneam concerte în zona unde era ea. Sunam la cluburile din Cluj unde era ea. La un moment dat am cântat și într-un grajd!Și uite așa am reușit să acopăr fiecare sătuc din zona Clujului. (…) Când am cerut-o de soție copilul avea deja doi ani. Am fost rapizi. Până acum văd că m-a suportat', a declarat Puya în podcastul lui Măruță.

Rolul de tată l-a responsabilizat pe Puya

Puya a avut mare succes în anii 2000 cu trupa „La Familia”. Cunoscut drept băiat de carier, Puya a reușit să își facă o carieră în muzică cu melodiile sale legendare. După ce a cunoscut-o pe Melinda și au venit pe lume fiicele lor, viața artistului avea să se schimbe. La fel și prioritățile! Dragoș Gărdescu a început să fie mult mai atent cu familia sa și este extrem de mândru de viața pe care o are.  

„După ce au apărut copiii, am mai început să mai strâng și eu bani, că așa nu strângeam pentru nimic, că nu aveam de ce. Mi-au dat un scop mai măreț decât a-mi cumpăra mașină scumpă și haine de firmă.(…)Sincer să fiu, casele în care nu se aude nimic sunt triste. Mie îmi place hărmălaia asta. Mă identific cu chestia asta și când am fost mic la fel, tot așa se întâmpla în casă. Nu vreau liniște. N-am ce să fac cu ea. Mă duc la azil dacă vreau liniște, dar nu vreau', a spus Puya în emisiunea TheXclusive.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton