Cum s-au cunoscut Mihai Șora și Luiza Palanciuc. Între cei doi există o diferență de vârstă de 56 de ani

 Dumitrache Laura
.

Cum s-au cunoscut Mihai Șora și Luiza Palanciuc. Scriitorul și filosoful Mihai Șora a împlinit astăzi 106 ani. Acesta trăiește o poveste de dragoste alături de Luiza Palanciuc, iar între ei există o diferență de vârstă de 56 de ani. Relația lor este una sinceră și minunată. Iată cum s-au cunoscut cei doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Șora a împlinit astăzi vârsta de 106 ani. Deși este în vârstă, Mihai Șora are o atitudine pozitivă și afișează întotdeauna un spirit tânăr. De ziua lui, acesta a postat o imagine cu el ținând în mână un balon cu cifra 6. Filososul, care a fost martor al numeroaselor evenimente istorice din ultimul secol, trăiește o poveste de iubire ca-n filme alături de soția lui, Luiza Palanciuc.

mihai soramihai sora

La vârsta de 106 ani, Mihai Șora se bucură de o viață frumoasă și o familie de excepție. Are o căsnicie minunată alături de Luiza, cu care și-a unit destinul în urmă cu nouă ani. Înainte să formeze un cuplu cu poeta, Șora a fost căsătorit vreme de 72 de ani cu Mariana Șora, alături de care are trei copii.

Citește și: Ce dietă ține Mihai Șora la 105 ani:”Nu mai mănânc carne de ani buni”

Citește și:Oana Turcu, aniversare la Atena, la 48 de ani. Cum a surprins-o Cristi Brancu:'Am sărbătorit-o în fiecare zi' / EXCLUSIV

Citește și: Când este Black Friday 2022 în România

Citește și :CRBL regretă conflictul cu Oase, dar nu crede într-o împăcare:„Îmi lipsește să-l am în jurul meu'

Cum s-au cunoscut Mihai Șora și Luiza Palanciuc

Mihai Șora a împlinit pe 7 noiembrie vârsta de 106 ani. Filosoful și scriitorul se poate declara un bărbat împlinit, având alături o familie minunată. Acesta formează un cuplu cu poeta, eseista și traducătoarea Luiza Palanciuc. Cei doi au demonstrat că iubirea nu are vârstă. Între Mihai Șora și Luiza Palanciuc există o diferență de vârstă de 56 de ani.

Cei doi s-au cunoscut după moartea soției filosofului, Mariana Șora. Scriitorul s-a îndrăgostit de Luiza și s-a căsătorit cu ea la 98 de ani. Cel mai mulţumit sunt de faptul că pot iubi. Iubesc oamenii şi, mai ales, iubesc o fiinţă care stă lângă mine, împreună cu mine. Şi al cărei nume este Luiza', a spus Mihai Șora în momentul în care și-a făcut relația publică cu Luiza. Mihai Șora și soția se cunoșteau de mai multă vreme, înainte să se căsătorească, lucrând amândoi la fondarea unei reviste în 2010.

Luiza Palaciuc împărtășește aceleași pasiuni cu Mihai Șora

Mihai Șora este activ pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii săi. Scriitorul are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale și nu pierde nicio ocazie să își arate dragostea pentru ea în mediul online. Luiza Palanciuc este pasionată de filosofie și este o adevărată poetă.

„Iubirea, în formele ei cele mai diverse, este un lucru care trebuie să ne acompanieze viaţa de la început până la sfârşitul ei. Există în fiecare viaţă atâta lumină cât capacitate dai iubirii. Iubirea îmbrăţişează din capul locului întreaga lume', spunea filosoful într-una dintre postările sale. Mihai Șora și Luiza Palanciu s-au căsătorit în 2014, având în continuare o relație minuată.

Mihai Șora a împlinit 106 ani

Mihai Șora se numără printre cele mai culte personalități ale României. Acesta a fost atras de filosofie încă de la o vârstă fragedă, urmând diferite studii. A ajuns în 1934 în București și a început să studieze filosofia la Universitatea București. I-a avut ca profesori pe Mircea Eliade, Mircea Vulcănescu și Nae Ionescu.

Șora a primit bursă de studii la Paris, unde a locuit până în 1948. La 32 de ani a reușit să-și ia doctoratul în filosofie în Franța și s-a căsătorit cu prima soție cu care are doi copii.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton