Cum s-a schimbat viața lui Emil Rengle, după ce a câștigat ”Românii au talent”: ”A fost testul vieții mele”

 Stamen Diana
.

Emil Rengle este fericitul câștigător al emisiunii 'Românii au talent', iar acum este implicat într-un nou proiect TV. Viața lui a luat o întorsătură neașteptată și iată că de pe scenă a ajuns concurent la 'Ferma' de la ProTV.

A dovedit că are curaj nu doar atunci când a ales să-și dezvăluie orientarea sexuală, când s-a încălțat cu tocuri sau când a urcat în lenjerie intimă pe scenă, ci și prin participarea la emisiunea Ferma, unde condițiile sunt neașteptate.

După câteva luni, după ce a câștigat 'Românii au talent', Emil Rengle se bucură de atenția oamenilor din jur, dar a primit și mai multe proiecte la ProTV. Are curaj și este determinat, iar asta se observă cu ochiul liber. Coregraful ne-a dezvăluit că el se încarcă cu energia oamenilor din jurul lui, iar tot timpul este fericit. Nu are niciun motiv să fie trist, atât timp cât este înconjurat de foarte mulți prieteni.

'În foarte bine și foarte bine mult. Mă bucur foarte tare de atenția oamenilor pe stradă și sunt foarte norocos că sunt oprit să vorbesc cu ei sau să fac poze, eu mă bucur de lucrurile acestea. Sunt fericit că omul acela vine și îmi dă din iubirea sa. Chiar sunt foarte fericit și recunoscător pentru tot ce mi se întâmplă. Mă încarc cu energia oamenilor din jur, observi? Super mult! Pe mine asta mă inspiră cel mai mult, oamenii în general. Acum 3 sau patru ani, chiar atunci când a fost prima ediție Untold în România am urcat pe scenă și am performat în chiloți. M-am simțit excelent. A fost testul vieții mele', a declarat Emil Rengle pentru VIVA!.

Citește și: Emil Rengle vorbeşte despre iubire: 'Ultima mea relaţie a fost cu un bărbat'

Citește și: Câştigător controversat la 'Românii au talent'! Emil Rengle spune ce face cu cei 120.000 de euro, la Interviurile VIVA!

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton