Cum s-a schimbat viața lui Bodo de la Proconsul la 3 ani după infarct: "Am început să fac..."

 Dumitrache Laura
.

Bodo de la Proconsul a trecut printr-o perioadă dificilă în urmă cu trei ani. Artistul a suferit un infarct, iar viața i s-a schimbat radical. Cântărețul s-a mutat în Dobrești, împreună cu soția sa, care are grijă ca el să își ia zilnic medicamentele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Viața lui Bodo de la Proconsul s-a schimbat radical. Artistul și-a schimbat stilul de viață după ce în urmă cu trei ani a suferit un infarct. Cântărețul nu a știut, iar când a ajuns la spital, medicii l-au operat de urgență.

bodo proconsulbodo proconsul

Bodo, pe numele său real Bogdan Marin s-a mutat din București, departe de agitația din Capitală și duce o viață liniștită la țară. Artistului i-au fost montate trei stenturi la inimă în timpul operației.

Citește și: Bodo de la Proconsul, la un pas de moarte, după infarctul suferit acum 2 ani: „Eu am zis că e arsură de la stomac, puteam să mor în somn' / EXCLUSIV

Citește și:Bodo de la Proconsul, dezvăluiri cutremurătoare despre stres și epuizare, după moartea lui Nosfe: 'Eu am stat trei zile cu infarctul și n-am știut”

Citește și:„Este tot timpul pupată de el, a fost o conexiune de la început'. Doc și Bianca Patrichi sunt acuzați că au o relație prea apropiată la Survivor 2023

Citește și:Nicoleta Dragne de la Insula Iubirii a născut un băiețel. Primele imagini cu bebelușul: „Mami Hulk…”

Cum s-a schimbat viața lui Bodo de la Proconsul la 3 ani după infarct

Solistul trupei Proconsul, Bodo, a suferit un infarct în urmă cu aproape trei ani. Artistul nu a știut acest lucru, iar când a ajuns la spital, medicii au decis să îl opereze de urgență. Acestuia i-au fost montate trei stenturi la inimă, iar acum duce o viață liniștită alături de familia sa. Cântărețul s-a mutat din București și a decis să locuiască în Dobrești, județul Argeș. Viața lui Bodo s-a schimbat radical la aproape 3 ani de la infarct, iar soția sa este atentă cu el. Bodo i-a pastile de trei ori pe zi și nu urmează niciun regim. Mai mult, artistul a declarat cu mândrie că are multe activități în curte, iar acest lucru îi place foarte mult.

'Am mai multă grijă de el. În fiecare dimineață îl întreb dacă și-a luat medicamentele, după 3 ani, el tot îmi spune că a uitat', a spus soția artistului, Loredana.

'Trebuie să întorc toată binecuvântarea asta pe care am primit-o cu răbdarea. Dumnezeu a avut răbdare cu mine. Am regim doar în ceea ce privește medicamentația, în ceea ce privește viața la țară și alimentația, nu. Am început să fac mai multă treabă, mai multă mișcare, eu gătesc pentru familie, e tare frumos', a transmis Bodo la Antena Stars.

Bodo s-a mutat din București

Bodo și soția sa au decis să se mute din București într-un loc liniștit, departe de agitația din Capitală. Chiar și așa, artistul este nevoit să meargă în București o dată pe săptămână, dar nu mai suportă traficul din oraș.

'Ajung la București o dată, de două ori pe săptămână, iar atunci când intru, mă gândesc cum să ies mai repede, din cauza aglomerației și a stării nervoase pe care ți-o dă traficul din București. Îmi dăunează agitația. O stare care nu-i normală. Nu cred că există persoane fericite care stau în trafic', a mai spus cântărețul.

Bodo: „Eu am stat trei zile cu infarctul și n-am știut”

După moartea tragică a rapperului Nosfe, la vârsta de 37 de ani, Bodo de la Proconsul a povestit despre stresul și epuizare prin care trec artiștii. Acesta a vorbit despre momentele critice prin care a trecut în urmă cu aproape trei ani.

Am fost puțin favorizat de Dumnezeu, am stat trei zile cu infarctul și n-am știut că am făcut. Pentru că nu mă simțeam foarte bine, m-am dus la medic pentru niște analize și, în momentul în care am ajuns la spital, după primele analize, respectiv electrocardiograma, oamenii au remarcat că am avut un infarct, am făcut intervenția de angioplastie coronarografie pe loc și mi s-au montat trei stenturi', a povestit artistul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton