Cum s-a obișnuit Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, cu statutul de vedetă peste noapte: ”Nu mi-am luat-o în cap!”

 Oana Popoiag
.

În nici doi ani de zile, de când a început relația cu Vladimir Drăghia, Alice Cavaleru s-a trezit aproape peste noapte celebră, trecând de la ipostaza de tânără anonimă la cea de persoană publică. Am întrebat-o pe mama Zorei cum s-a obișnuit cu noul statut și care au fost provocările.

Până acum circa doi ani de zile, nu se știa cine este Alice Cavaleru și, cu siguranță, nimeni nu ar fi recunoscut-o pe stradă. După ce a început relația cu Vladimir Drăghia, pas urmat de venirea pe lume a fetiței lor, Zora, și apoi de căsătorie, Alice a devenit brusc una dintre cele mai recognoscibile fețe din showbiz și una dintre cele mai populare figuri pe Instagram, fotografiile postate de ea depășind frecvent 10 000 de likeuri, ceea ce înseamnă mai mult decât multe din vedetele cu ștate vechi.

Alice Cavaleru, celebră peste noapte: ' A fost un boom!'

I-am întâlnit pe Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia la un eveniment monden, unde veniseră împreună cu fiica lor, Zora. Deși Alice a devenit cunoscută în momentul în care a început relația cu Vladimir Drăghia, neavând nicio legătură cu showbizul anterior, pare să se descurce foarte bine cu noua ipostază de persoană publică. Nu puține sunt cazurile în care partenerii vedetelor gestionează greu celebritatea dobândită.

'Cred că e mult spus că nu am nevoie de nicio introducere, hai să nu exagerăm. Am luat-o destul de natural, deși a fost un boom. Nu mi-am luat-o în cap. Pur și simplu o iau ca atare, e drăguț', ne-a mărturisit Alice.

Cum l-a cucerit Alice pe Vladimir Drăghia

M-a văzut ea în urmă cu vreo 10 ani într-un supermarket și i-am rămas în minte, nu știa ce fac. După încă vreo patru ani m-a văzut tot într-un supermarket și la câteva zile m-a văzut pe Calea Victoriei cu un scooter roșu vechi pe care îl am eu și nu-l mai folosesc. Atunci a zis că ceva e cu omul ăsta de tot îl văd, ea nu știa că mai fac lucruri prin televiziune, pur și simplu eram unul care i-a rămas în minte. În aceeași zi era cu o prietenă la o întâlnire și i-am apărut în news feed și nu-i venea să creadă. Așa a aflat despre mine, ce fac și cu ce mă ocup. A decis să mă contacteze, după care ne-am întâlnit și trei zile mai târziu avea cheia de la casa mea și am început să fim împreună’, a povestit Vladimir Drăghia acum câteva luni la Interviurile VIVA!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton