Cum s-a lăsat Marcela Fota cucerită de iubitul cu 22 de ani mai tânăr: "Mi-am dat seama că..."

 Radulescu Ruxandra
.

Marcela Fota spune cum s-a lăsat cucerită de iubitul cu 22 de ani mai tânăr. Marcela Fota, 45 de ani, a fost greu încercată de viață după ce soțul ei, care i-a dăruit un fiu, a murit. Artista de muzică populară a avut nevoie de foarte multă forță pentru a continua, iar familia a avut un rol esențial. Marcela Fota se simte o femeie împlinită la acest moment, iar stâlpul ei de susținere este fiul, David. Vedeta are o nouă relație cu un bărbat cu 22 de ani mai tânăr și a mărturisit, pentru prima dată, cum anume s-a lăsat cucerită de acesta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marcela Fota spune cum s-a lăsat cucerită de iubitul cu 22 de ani mai tânăr. Marcela Fota și-a clădit o carieră impresionantă în muzică și a reușit să concentreze în același timp și pe viața de familie. Artista a fost căsătorită timp de 15 ani cu un bărbat pe care l-a iubit nespus. Tragedia a lovit în urmă cu trei, când partenerul ei s-a stins din viață fulgerător, în urma unui infarct. Marcela Fota a fost copleșită de durere, iar singura alinare a fost fiul ei, David. Artista de muzică poulară a surprins când a reușit să-și refacă viață alături de un bărbat mai tânăr cu 22 de ani. Marcela Fota a oferit pentru prima dată detalii despre ce anume a determinat-o să își asculte inima și să iubească din nou.

index-6index-6

Cum s-a lăsat Marcela Fota cucerită de iubitul cu 22 de ani mai tânăr

Marcela Fota este una dintre cele mai respectate artiste de muzică populară, însă ea a avut parte și de perioade dificile, pe care a reușit să le depășească cu ajutorul familiei. Cel mai greu moment a fost atunci când soțul ei s-a stins din viață, după 15 ani de mariaj. Artista a trăit o adevărată dramă, dar doi ani mai tîrziu a reușit să-și refacă viața alături de un bărbat mai tânăr. Marcela Fota a spus ce anume a determinat-o să dea o nouă șansă iubirii. Acesta a precizat și marele compromis făcut în numele carierei.

Citește și: Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu au scăpat de bărbatul care le-a hărțuit. A fost arestat

Citește și: Marcela Fota a fost criticată dur de o colegă de breaslă, după ce s-a cuplat cu un tânăr de 23 de ani: „Ce drame făcea'

„Mi-am dat seama că prioritatea mea este fericirea mea și a băiatului meu, iar eu asta fac. Clădesc fericire pentru mine și pentru David. Singurul „compromis', nu știu dacă este compromis, este faptul că uneori, pentru a ajunge să îmi fac meseria, am plecat de lângă David. Dar apoi cum am avut ocazia am recuperat fiecare minut în care am stat separați.”, a declarat Marcela Fota pentru Unica.

Cum a ajutat-o Mariana Ionescu Căpitănescu pe Marcela Fota

Unul dintre oamenii care au susținut-o pe Marcela Fota dintotdeauna, a fost chiar sora ei mai mică, artista de muzică populară, Mariana Ionescu Căpitănescu. Cele două au avut o legătură cu totul specială, iar Mariana Căpitănescu a fost mereu alături de ea cu un sfat sau o vorbă bună, atunci când a avut nevoie.

V-am zis că am fost și suntem o familie unită, deci ne-am iubit și ne iubim foarte mult. Mereu am spus că m-am considerat un om norocos, pentru că m-am născut în aceeași familie cu ea. Este omul care stă în spatele tău, îți arată drumul bun, dar în același timp te lasă să iei propriile decizii.” a mai adăugat aceasta.

Marcela Fota, indignată de criticile care i-au fost aduse

Marcela Fota a dorit să trăiască cu sinceritate în fața publicului, așa că nu a ezitat să se afișeze cu iubitul ei mai tânăr, la doi ani după moartea soțului. Din păcate, artista a fost criticată dur pentru gestul ei, însă a decis să se concetreze pe fericirea ei și a familiei și să nu dea curs zvonurilor.

Am fost șocată. Știam că nu făcusem nici un rău nimănui și nu înțelegeam care este motivul pentru care sunt atacată, unde și cu ce greșisem. A fost o perioadă în care am fost afectată apoi când am văzut cu câtă ușurință presa mă denigra iar unele persoane le „săreau' în ajutor m-am gândit: cine sunt „ei' să „merite' suferința mea? Și așa a început împăcarea, mi-am dat seama sunt singura care trebuie să facă ceva pentru fericirea mea, atunci am hotărât să NU îmi mai pese.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton