Cum s-a înțeles Xonia, de fapt, cu ceilalți concurenți Survivor: „Elena avea o problemă personală cu mine”

 Miniosu Alexandra
.

Cum s-a înțeles Xonia, de fapt, cu ceilalți concurenți Survivor. Xonia a părăsit competiția Survivor România 2022 odată cu prima eliminare. Acum, la câteva săptămâni de când a revenit în România, fosta Faimoasă din Republica Dominicană a spus lucrurilor pe nume. Artista a dezvăluit cum s-a înțeles, de fapt, cu ceilalți coechipieri. În continuare, ea e de părere că Elena Chiriac a avut o problemă personală cu ea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

Cum s-a înțeles Xonia, de fapt, cu ceilalți concurenți Survivor. Xonia, pe numele ei real Loredana Sachelaru, a acceptat cu entuziasm provocarea de a participa la Survivor 2022. Drumul ei în competiție a fost însă unul scurt, pentru că a fost prima care a părăsit competiția. Acum, la câteva săptămâni de la eliminare, ea a oferit un interviu în care a dezvăluit ce părere are despre Elena Chiriac.

xonia-concurenti-1xonia-concurenti-1

Cum s-a înțeles Xonia, de fapt, cu ceilalți concurenți Survivor. Fanii Xoniei au fost foarte triști când au aflat că ea a fost prima concurentă eliminată de la Survivor 2022. La scurt timp, ea a făcut primele declarații despre participarea în cadrul show-ului de la PRO TV. Atunci, artista susținea că Elena Chiriac ar fi avut o problemă personală cu ea și își menține și acum părerea.

Citește și: Xonia, Roxana Ciuhulescu, Elena Chiriac și Cătălin Zmărăndescu, de la Survivor, pe coperta VIVA!de februarie! Poveștile lor de la plecare, până la prima eliminare

Citește și: Xonia, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor:„Cred că Elena Chiriac a avut ceva cu mine'

Citește și: Cine e femeia care l-a însoțit pe Dan Bittman la ziua de naștere a Taniei Budi.S-au afișat și pe rețelele de socializare

Cum s-a înțeles Xonia, de fapt, cu ceilalți concurenți Survivor

Cum s-a înțeles Xonia, de fapt, cu ceilalți concurenți Survivor. Xonia a mărturisit că și-ar fi dorit să rămână mai mult la Survivor și chiar spera că va câștiga competiția. Fosta Faimoasă din Dominicană descrie această experiență ca fiind una unică, plină de provocări.

„Nu aș putea să o compar cu absolut nimic în viață. Este o „once in a lifetime experience' și o oportunitate. Cine ar merge vreodată să stea în condițiile de acolo? Aici chiar am fost „back to basics', cum trăiau oamenii în prima civilizație. Mi-a părut foarte rău că am fost eliminată, voiam să stau mult și bine în competiție, de ce nu să o și câștig.

Am muncit foarte mult înainte să plec pentru a mă asigura că sunt pregătită psihic și mental, dar dacă așa a vrut Dumnezeu… am încredere că este pentru binele meu. Totul se întâmplă cu un motiv, iar eu sunt recunoscătoare că am avut această oportunitate și ocazia să particip la o asemenea emisiune. Sunt mulțumită de mine, de cum am rezistat, de cum m-am adaptat și nu aș fi schimbat nimic. Cea mai grea experiența, dar în același timp, cea mai frumoasă', a spus Xonia despre Survivor, pentru Click.

Ce regret are Xonia după Survivor

Cum s-a înțeles Xonia, de fapt, cu ceilalți concurenți Survivor. Xonia regretă cel mai mult că nu a reușit să-și ia cum trebuie „la revedere' de la echipa Faimoșilor, când a fost eliminată. Asta denotă că s-a înțeles bine cu ceilalți coechipieri, deși i-a adus niște acuzații Elenei Chiriac.

„Cel mai greu, sincer, a fost că nu am putut să îmi iau „La revedere' cum trebuie de la echipa mea atunci când am aflat că am fost eliminată. Mi-ar fi plăcut să pot să am mai mult timp în acel moment.

Totul la Survivor este greu, nu vă dați seama că este mai greu decât ce vedem la televizor. Nu aveam căldură noaptea, iar seara se face foarte frig. Da… e totul așa cum se vede la televizor, dar de 10 ori mai rău. Să nu mai spun că nu avem mâncare, decât dacă suntem norocoși, o lingură de orez pe zi, asta în cel mai fericit caz', a continuat ea.

„Consider că Elena avea o problemă personală cu mine'

Cum s-a înțeles Xonia, de fapt, cu ceilalți concurenți Survivor. Xonia e de părere că fosta ei coechipieră de la Faimoși, Elena Chiriac, a avut o problemă personală cu ea. Totodată, crede că șatena ar fi avut și o strategie de a scoate din concurs persoanele pe care ea le considera o amenințare. Cântăreața s-a rezumat însă la doar câteva declarații în privința ei.

„Consider că Elena avea o problemă personală cu mine, dar și o strategie să scoată persoanele pe care ea le considera ca fiind amenințătoare. Însă, nu este cazul să dau explicații mai mult de atât. Elena știe mai bine și nici eu, nici ea, nu am avea de ce să povestim mai departe', a susținut Xonia despre Elena Chiriac de la Survivor.

Xonia: „Nu mi-a fost frică de nimeni'

Cum s-a înțeles Xonia, de fapt, cu ceilalți concurenți Survivor. Întrebată care a fost cel mai de temut adversar pentru ea, Xonia a susținut că nu i-a fost frică de niciun concurent de la Survivor. Aceasta consideră că Războinicii au avut un avantaj pentru că s-au putut interesa de Faimoși înainte de plecare în Dominicană, pe rețelele de socializare.

„Nu mi-a fost frică de nimeni. Puteam să mă lupt cu oricare fată din echipă. Însă, era foarte important să analizăm fiecare adversar. Să vedem care erau punctele lor slabe și să vedem cine din echipa noastră se potrivește cel mai bine ca să putem câștiga puncte.

Echipa Războinicilor a avut un avantaj, pentru că ei au stat să ne analizeze și să ne studieze înainte de a ajunge pe insulă. (…) Noi am fost anunțați înaintea lor și ne puteau urmări pe conturile de socializare să vadă cum se pregătește fiecare', a mai transmis blondina.

Ar mai participa Xonia la Survivor?

Cum s-a înțeles Xonia, de fapt, cu ceilalți concurenți Survivor. Printre altele, Xonia a fost întrebată dacă ar mai pleca la Survivor, în cazul în care ar fi pusă să aleagă din nou. Artista a oferit o explicație amplă, spunând că nimic nu e imposibil.

„Nu știu ce va fi pe viitor, așa cum nu știam că va fi o zi, într-un punct din viața mea, în care efectiv nu aveam ce să pierd, cum mă aflam când am fost contactată de PRO TV să îmi propună participarea la emisiune.

Dacă m-ai fi întrebat înainte să ajung în acest punct al vieții mele, aș fi zis clar că nu pot să merg la Survivor, dar și mai mult, că nu vreau să merg și că nu este de mine. Și nu ar fi fost de mine atunci, dar acum a fost. Am trecut prin multe schimbări în ultimii ani, mi-am schimbat percepția în viață și am evoluat ca om și spiritual. Dar orice este posibil. Never say never', a adăugat Xonia, fostă concurentă la Survivor.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton