Cum s-a îmbrăcat Nadia Comăneci la Grammy 2023 și cine a însoțit-o. A atras toate privirile pe covorul roșu!

 Dumba Gabriela
.

Nadia Comăneci a participat la gala Grammy 2023, unde s-a fotografiat alături de un actor din serialul Wednesday. Nadia Comăneci se află de câteva zile în Los Angeles și posta, recent, pe Instagram o fotografie cu Arnold Schwartzeneger, pe care l-a întâlnit la sala de sport. Iată cum s-a îmbrăcat Nadia Comăneci la gala Grammy 2023!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Nadia Comăneci, prima gimnastică din istorie care a primit nota 10, a fost prezentă duminică seară şi la gala premiilor Grammy 2023 și, așa cum era de așteptat, aparția ei a fost una apreciată. Este cunoscut faptul că Nadia este extrem de iubită și respectată nu doar în România, ci și în America, acolo unde locuiește de foarte mulți ani.

65th Annual Grammy Awards, Arrivals, Los Angeles, USA – 05 Feb 202365th Annual Grammy Awards, Arrivals, Los Angeles, USA – 05 Feb 2023

Cum a apărut Nadia Comăneci la gala Grammy 2023

Supranumită „Zeița de la Montreal', Nadia Comăneci a postat pe Instagram fotografii de la Premiile Grammy 2023, iar în unele dintre acestea apare lângă Hunter Doohan, cel care îl interpretează în „Wednesday' pe Tyler.

Nadia Comăneci a atras toate privirile imediat ce a pășit pe covorul roșu de la gala Grammy. Marea gimnastă a purtat o bluză neagră și o pereche de pantaloni lungi negri, peste care a îmbrăcat un sacou lung mov. Părul l-a avut lăsat pe spate, ondulat, iar machiajul a fost unul discret. În fața fotografilor, româncei nu i-a lipsit deloc zâmbetul de pe buze.

Nadia Comăneci are mulți prieteni la Hollywood și la diverse gale din lumea filmului se pozează pe covorul roșu cu actori renumiți. Spre exemplu, la Globurile de Aur 2019, fosta gimnastă s-a fotografiat alături de actorul Daniel Craig și Antonio Banderas. Melissa McCarthy şi Richard Gere sunt alţi actori celebri cu care Nadia Comăneci şi soţul ei, Bart Conner, s-au întâlnit la festivitatea de la Los Angeles.

Citește și: Cum și-a pus Pavel Bartoș viața în pericol în timpul filmărilor pentru comedia „Ramon’: „Ce a fost în capul meu?’

Citește și: „Așteptați jihadul atunci’. Reacția lui Marius Elisei după ce Oana Roman a spus că el nu se mai ocupă de creșterea fiicei lor, după despărțire

Citește și: „Am avut multe momente în care am vrut să-mi iau zilele’. Adriana Bahmuțeanu a fost la un pas de un gest necugetat, după ce i-a murit un copil la 3 săptămâni de la naștere

Citește și: Ce a făcut Roxana Ciuhulescu cu banii câștigați la Survivor: ‘Nu-mi place să mă laud. Mică, decentă’

Nadia Comăneci s-a întâlnit la sală, la Los Angeles, cu Arnold Schwarzenegger

Nadia Comăneci s-a întâlnit la sală, la Los Angeles, cu Arnold Schwarzenegger, potrivit unei postări în social media de zilele trecute.

„Antrenament devreme. Am dat peste un prieten foarte drag Arnold Schwarzenegger', a scris Nadia pe Instagram.

Recent, Nadia Comaneci a participat la un alt eveniment important, Gold meets Golden, unde mai multi sportivii premiati la olimpiade au luat parte.

Nadia Comăneci a fost recent în România

Nadia Comăneci, 61 de ani, cel mai titrat sportiv român la Jocurile Olimpice, le-a făcut în decembrie o vizită-surpriză președintelui COSR, Mihai Covaliu și secretarului general, George Boroi, la Casa Olimpică din București. „Mulțumim pentru vizită și pentru discuțiile amicale despre sportul românesc, mai cu seamă despre gimnastică', a transmis Comitetul Olimpic și Sportiv Român pe Facebook.

Nadia Comaneci a fost decorata cu Ordinul National ,,Steaua Romaniei” in grad de Mare Ofiter, cea mai inalta distinctie oferita de statul roman, pe 12 noiembrie 2021, in ziua in care a implinit 60 de ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton