Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la festivitatea de absolvire a elevilor săi. Prima Doamnă a României a atras toate privirile

 Dumitrache Laura
.

Carmen Iohannis a atras toate privirile la festivitatea de absolvire a elevilor săi. Prima Doamnă a României a fost alături de elevii din clasa a XII-a, care vineri au susținut ultimele cursuri de liceu. Soția președintelui Iohannis este profesoară de peste 37 de ani la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu. Ținuta acesteia a fost de-a dreptul spectaculoasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Prima Doamnă a României s-a fotografiat alături de elevii ei din Sibiu, care vineri au absolvit liceul. Carmen Iohannis le-a urat mult noroc în noua etapă a vieții lor și s-a bucurat alături de elevii clasei a XII-a. Ziua de astăzi a fost una plină de emoții pentru elevii care au absolvit liceul.

Carmen Iohannis cu elevii saiCarmen Iohannis cu elevii sai

Carmen Iohannis a surprins din nou cu noua sa apariție. Soția președinteui Iohannis a închis un nou capitol important și le-a urat mult succes elevilor săi. Într-o zi deosebită pentru cei care se pregătesc de examenul de Bacalaureat, Carmen Iohannis a ales o ținută vestimentară în stilul caracteristic.

Citește și: Ce a făcut Carmen Iohannis cu rochia purtată la întâlnirea cu Jill Biden:„Le folosim și la alte ședințe foto importante'

Citește și: Designerul Andreea Tincu, dezvăluiri despre ținutele create pentru Carmen Iohannis:”Ea le poartă și apoi…”

Citește și: Culiță Sterp, la un pas să fie lovit de tren:”Am tras sperietura vieții!”

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda au așteptat 3 ani să fie împreună:„Părinții și-au dorit să ne vadă fericiți'

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la festivitatea de absolvire a elevilor săi.

Carmen Iohannis s-a fotografiat alături de elevii săi care au absolvit liceul. Prima Doamnă a României le-a urat mult succesul altor tineri la finalul de an care vor începe o nouă etapă a vieții lor. Carmen Iohanni este de 37 de ani profesor de engleză la Colegiul Naționa „Gheorghe Lazăr' din Sibiu.

Este foarte iubită de mulți elevi care vin de drag la orele sale de Engleză. Soția lui Klaus Iohannis a optat pentru o ținută vestimentară colorată. Mai exact, Carmen Iohannis a purtat o rochie aproape de genunchi, de culoare verde, asortate cu o pereche de sandale cu toc elegant. ,,Gata cu un drum, pregătiți pentru altul! Fiți învingători și optimiști ca până acum! Felicitări și succes absolvenți Lăzăriști!', a fost mesajul lui Carmen Iohannis din descrierea pozelor. Imaginile au adunat mii de aprecieri și comentarii de la cei care o urmăresc pe Prima Doamnă a României.

Ce salariu câștigă Carmen Iohannis

La începutul lunii, Jill Biden, soția președintelui american Joe Biden a făcut o vizită în România. Prima Doamnă a Americii și Carmen Iohannis sunt profeosoare, iar în ciuda faptului că soții au devenit lideri, acestea nu au renunțat la cariera lor.

Conform declarației de avere depusă de președintele Klaus Iohannis în iunie 2021, soția sa câștigă anual suma de 44.816 lei din meseria de profesor de engleză. Prin gradația de merit, profesorii, învățătorii și educatorii primesc 25% majorare de salariu timp de 5 ani. 16% dintre cadrele didactice pentru fiecare disciplină, încasează acest bonus.

Care a fost primul job al lui Carmen Iohannis

Carmen Georgeta Iohannis, în vârstă de 61 de ani, afișează aceeași silueta de invidiat, din tinereșe și își permite să poarte orice tip de haine. Chiar dacă protocolul o obligă la ținute serioase, Prima Doamnă a României a ieșit de multe ori în evidentă printr-un look inedite.

Înainte să ajungă soția lui Klaus Iohannis și profesoară de engleză la un liceu renumit din Sibiu, a fost mai întâi profesoară la Agnita. Carmen Iohannis s-a căsătorit cu președintele țării în urmă cu 30 de ani, după o relație de șapte ani.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton