Cum s-a făcut Andreea Esca de râs în fața socrilor, părinții lui Alexandre Eram: "Au venit și sărăciile astea din România cu..."

 Oana Pantazi
.

Cum s-a făcut Andreea Esca de râs în fața socrilor, părinții lui Alexandre Eram. Andreea Esca și Alexandre Eram sunt căsătoriți de 23 de ani, dar nici până în ziua de azi vedeta PRO TV nu a uitat una dintre interacțiunile cu părinții soțului ei, moment în care s-a făcut de râs în fața socrilor francezi. Cu umorul caracteristic, Andreea Esca a povestit de ce, cu mai bine de două decenii în urmă, s-a dus în Franța doar cu o valiză goală…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum s-a făcut Andreea Esca de râs în fața socrilor, părinții lui Alexandre Eram. Andreea Esca s-a căsătorit în 2000 cu Alexandre Eram, tatăl Alexiei și al lui Aris. Prezentatoarea împărtășește adesea imagini pe social-media imagini cu cei doi copii, dar și cu soțul ei, iar destinația preferată a familiei este Franța, acolo unde locuiesc socrii vedetei. Soacra Andreei Esca ei este franțuzoaică, iar socrul ei armean, iar vedeta TV are o relație foarte bună cu părinții soțului ei. Se pare însă că, la începuturile relației cu Alexandre, Andreea a fost protagonista unui moment penibil după ce a ajuns la socrii ei, în Franța, cu o singură valiză… goală!

andreea-esca-1andreea-esca-1

Cum s-a făcut Andreea Esca de râs în fața socrilor, părinții lui Alexandre Eram

Recent, invitată în podcastul Oanei Andoni, colega ei de post, Andreea Esca, a rememorat cu umorul savuros o întâmplare de acum mai bine de 20 de ani când o încurcătură produsă pe Aeroportul Otopeni a pus-o într-o situație penibilă față de părinții soțului ei. Vedeta s-a prezentat acasă la socri cu o singură valiză, și aceea goală!

Citește și: Ce afaceri are Andreea Esca și câți bani a câștigat în ultimul an. Prezentatoarea TV a avut un profit imens în 2021

Citește și: Andreea Esca, dialog savuros cu fiul ei, Aris. Replica lui a luat-o prin surprindere pe prezentatoarea TV: „Știi ce e mișto?

Citește și: Cum arăta Andreea Esca în urmă cu 30 de ani.Imagine rară cu prezentatoarea TV

Citește și: Ce părere are Andreea Marin despre Andreea Esca:„E un exemplu

„Era Alexia foarte mică, sunt vreo 20 și ceva de ani. Acum 20 și ceva de ani nu era mai nimic pe aici. Când mergeam în vacanță vara, în Nisa, la părinții lui Alex, îmi luam o valiză cu tot ce aveam de îmbrăcat și ce foloseam acolo, și o valiză goală. Goală, goală, complet goală, pe care o umpleam acolo.

Luam tot felul de lucruri care nu se găseau aici. Normal că nu știau părinții lui Alex să zică: au venit și sărăciile astea din România cu valiza goală, știi? Și uite cum am ajuns, că la aeroport a venit valiza goală și aia plină, nu! Și am ajuns acasă și acuma explică-le oamenilor ce caut cu valiza asta goală aici! E un obicei românesc, că mergem așa de nebuni cu o valiză goală', a dezvăluit, amuzată, Andreea Esca.

Andreea Esca: „Valiza plină căzuse de pe bandă”

Valiza Andreei Esca nu a plecat de pe Otopeni odată cu ea, iar asta deoarece a căzut de pe bandă, în schimb cea goală a sosit cu bine, odată cu ea. Și de parcă nu era de ajuns, vedeta a trecut prin alte momente penibile după ce a fost sunată de la aeroport și un angajat a început să-i înșire, la telefon, obiectele din valiză.

Jenată, Andreea Esca a trebuit să confirme că toate acele perechi de pantofi și lenjeria intimă de brand îi aparțineau.

„Mi-aduc aminte că mă sunau, valiza plină nu se urcase deloc, căzuse de pe bandă, de plină ce era, nici măcar nu plecase undeva. Ea rămăsese în Aeroportul Otopeni.

Ei o desfăcuseră și-mi ziceau: pantofi Stella… Era ceva absolut superb. Sutien… Victoria! Și am zis, da, da, ăla e, închideți-l', a mai povestit Andreea Esca.

Cine sunt socrii Andreei Esca

Andreea Esca (50) are o familie superbă și, pe lângă cei doi copii, Alexia și Aris Melkior, ea se mândrește cu un soț ce îi este alături de 23 de ani. Prezentatoarea este foarte apropiată și de părinții ei. Tatăl vedetei, Dumitru Esca, este un împătimit al înotului și reușește să se mențină într-o formă de invidiat, chiar și la 84 de ani. Andreea Esca publică des imagini cu el, dar și cu mama sa. Mulți vor să știe totuși cum arată socrii vedetei, care locuiesc la Paris. Iată câteva detalii interesante, pe care nu le știai despre socrii Andreei Esca!

Socrii Andreei Esca, părinții soțului ei, Alexandre Eram, locuiesc în Franța, la Paris. Părinții lui Alexandre Eram au o alură aristocrată și se îmbracă elegant. Socrul Andreei Esca, Melkon Eram, este armean la origine și este arhitect de profesie. Soacra vedetei este o doamnă franțuzoaică deosebit de rafinată, cu părul blond și ochii albaștrii. Andreea Esca a împărtășit imagini cu soacra sa, față de care și-a manifestat admirația, numind-o ' o doamnă frumoasă'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton