Cum a reacționat tatăl Antoniei când l-a cunoscut pe Alex Velea: „Nu e o persoană care judecă după aparenţe”

 Martin Lorena
.

Cum a reacționat tătăl Antoniei când l-a cunoscut pe Alex Velea. Antonia și Alex Velea formează un cuplu încă din anul 2012! Cei doi și-au ținut relația secretă de ochii presei până când frumoasa cântăreață a rămas însărcinată. Cu toate că publicul larg nu a știut de interacțiunea celor doi, părinții acestora au fost primii care au aflat de relație! Iată cum a reacționat tatăl Antoniei când i-a cunoscut iubitul fiicei sale!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum a reacționat tătăl Antoniei când l-a cunoscut pe Alex Velea. Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc necondiționat și nu le este frică să își arate public dragostea. Cu toate acestea, în urmă cu 10 ani, ei se fereau de ochii curioșilor, însă părinții celor doi au aflat imediat de povestea de iubire.

Antonia-16Antonia-16

Este cunoscut faptul că tatăl Antoniei are o adevărată problemă în ceea ce privește tatuajele. Iată ce a spus el despre iubitul fiicei sale!

Citește și: Antonia, declarație de dragoste pentru Alex Velea:’Ești ca o poezie…’

Citește și: Antonia, primele detalii despre nunta cu Alex Velea:„Vom face un…

Citește și: Delia, declarație de dragoste pentru soțul ei, Răzvan Munteanu

Citește și: Cum a reacționat Laura Cosoi, după ce a văzut o fotografie cu fiica Ginei Pistol și a lui Smiley.Gestul i-a uimit pe fani!

Cum a reacționat tătăl Antoniei când l-a cunoscut pe Alex Velea

Cum a reacționat tătăl Antoniei când l-a cunoscut pe Alex Velea. Antonia a oferit un interviu în cadrul căruia a fost întrebată ce părere a avut tatăl său în momentul în care l-a întâlnit pe Alex Velea. Cu atât mai mult, bărbatul are o reală problemă cu tatuajele, iar artistul este adeptul lor. Iată cum a reacționat acesta!

„Nu a fost aceasta o problemă, în contextul în care şi eu am destul de multe tatuaje. Tata oricum nu e o persoană care judecă după aparenţe, după cum arată un om, ci este mai degrabă influenţat de cum mă tratează Alex şi după cum mă face să mă simt, după cum mă iubeşte şi cum are grijă de mine', a spus ea pentru OK! Magazine.

Antonia a recunoscut că se vede destul de des cu tatăl său deoarece acesta locuiește în București.

„Şi cu tatăl meu mă văd la fel de des, şi el locuieşte în Bucureşti, avem o relaţie foarte apropiată', a mai spus ea.

Antonia și Alex Velea: „Am crezut în noi, în iubirea noastră'

Antonia a vorbit inclusiv despre modul în care a reușit să facă față situațiilor dificile din ultimii ani. Chiar dacă la începutul relației, ea și iubitul său au primit multe comentarii negative, cei doi au luptat în continuare pentru o familie frumoasă și fericită.

„Am fost mereu uniţi, am crezut în noi, în iubirea noastră şi am ştiut că nu există obstacol care nu poate fi depăşit dacă suntem împreună, o echipă. Aşa am reuşit să avem această familie frumoasă, construită pe iubire, respect, echilibru', a mai spus ea pentru sursa citată.

Mai mult decât atât, bruneta a declarat că nu se aștepta ca relația sa cu Alex Velea să atragă atât de mult atenția.

„Nu l-am anticipat, dar cred că din naivitate. Au fost momente grele, am suferit mult, eram asaltaţi de o anumită parte a presei, agresaţi de unii paparazzi, urmăriţi în trafic, jigniţi în online. Nu a fost deloc uşor. Dar cred că timpul a aşezat lucrurile şi în noi şi în ceilalţi şi ne-am putut vedea fiecare de viaţă', a mai spus ea.

Există gelozie în relația celor doi

Vedeta a declarat în nenumărate rânduri că este o iubită destul de dificilă. Aceasta a fost întrebată care este motivul pentru care această părere despre propria persoană și a răspuns fără să stea pe gânduri.

„Cer mult, pentru că şi ofer mult. Din fericire, şi primesc mult. Uneori sunt moody din alte motive şi las aceste stări să se reflecte şi în relaţie, ceea ce nu e OK. Dar Alexandru este extraordinar de înţelegător şi iubitor. E minunat!', a mai spus ea pentru sursa menționată.

Antonia a vorbit inclusiv despre gelozia în cuplu. Ambii parteneri fac parte din lumea mondenă, motiv pentru care există anumite situații de posesivitate.

„O gelozie plăcută după zece ani de relaţie. (râde) Acea gelozie care arată că îţi pasă şi eşti la fel de îndrăgostit', a continuat aceasta.

Alex Velea, susținătorul numărul unu al Antoniei

Cei doi s-au cunoscut în momentul în care mai mulți artiști se aflau la studio, pentru a înregistra piese. Atunci, frumoasa brunetă l-a remarcat pe cântăreț, care a cucerit-o prin energie, amuzament și carismă.

„Ne-am văzut la un studio, eram mai mulţi artişti, mi-a atras atenţia că era foarte vesel, energic, comunicativ, carismatic', a povestit ea.

Aceasta a recunoscut că Alex îi este alături și o susține din toate punctele de vedere: atât în carieră, cât și în viața de zi cu zi.

„Da, ne susţinem mult. Cred că acest lucru mă ajută enorm să rămân focusată, ambiţioasă, motivată. Este mentorul meu, antrenorul meu. Plus prietenii noştri, sportivi de performanţă – Marius Mitrache şi Ana-Maria Bircianu', a continuat ea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton