Cum o va chema pe Mirela de la Insula iubirii, după ce va face nunta. Mai e puțin până la mare eveniment

 Stamen Diana
.

După ce a fost trădată de Ionuț Gojman la Insula iubirii, Mirela și-a refăcut viața și și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat. În scurt timp, fosta concurentă urmează să facă nunta, iar emoțiile sunt foarte mari. Am aflat cum o va chema pe Mirela de la Insula iubirii după ce se va căsători.

Mirela de la Insula iubirii este foarte fericită, iar asta se datorează și lui Florin, viitorul soț el fostei concurente. Mirela își dorește o nuntă frumoasă, iar asta implică multe cheltuieli. Mulți au fost curioși cum o va chema după ce se va căsători cu Florin. Fosta concurentă de la Insula iubirii a mărturisit că probabil își va păstra și numele său.

„Îţi vei păstra numele sau îl schimbi?”, a întrebat un prieten virtual. „Cred că mă va chema Tecar Banias Mirela Elena”, a răspuns frumoasa brunetă.

Mirela de la Insula iubirii, detalii despre nuntă

Mirela Baniaș se pregătește de nunta cu Florin. Aceasta a primit inelul superb, prețios, dar și cererea în căsătorie în Cuba, acolo unde au călătorit câteva zile. Au avut parte de o vacanță de excepție, la mii de kilometri distanță de România.

Iată că s-au întors cu planuri mari, vor să facă nunta, cununia civilă, iar apoi cununia religioasă. Vor participa apropiații, prietenii și familia. Nu vor însă să facă o petrecere cu dar, vor una la care toți invitații să se distreze.

„Noi ne pregătim de nuntă acum. Cununia civilă la Primăria din Dej, iar cea religioasă la acel călugăr care ne-a dat binecuvântare acolo unde l-am găsit, în Vatra Dornei. Mai rămâne acum să ne hotărâm la dată, după post. Iar petrecerea vrem să o facem după post, fără cadouri, fără cinste. Toate după post!. 

Vreau să fie doar prieteni de suflet, apropiați și după calculele noastre sunt deja 400, altfel am avea 1000. Domnișoara de onoare va fi fiica lui Florin. Și prietene dragi. Eu m-am gândit să îi invit și pe cei de la Insula, pe toți. Eu nu le port ură, nu am nimic cu ei.', a spus Mirela exclusiv pentru VIVA!.

Citește și: Mirela de la Insula iubirii a fost la ziua fetei iubitului ei. Cum fost primită de adolescentă

Citește și: Mirela de la Insula iubirii pune mare preț pe frumusețe. Ce intervenție estetică și-a făcut

FOTO: Facebook

Mirela de la Insula iubirii și iubitul eiMirela de la Insula iubirii și iubitul ei

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton