Cum o va chema pe Meghan Markle după ce a renunțat la titlul regal. Soția Prințului Harry nu va mai fi ducesă!

 Oana Pantazi
.

După ce au renunțat la titlul de membri seniori ai familiei regale britanice, Meghan Markle și Prințul Harry încep, încet-încet, să simtă și repercusiunile acțiunii lor. Iată ce se va întâmpla cu numele fostei Ducese de Sussex și cum se va numi aceasta de acum înainte!

La scurt timp după ce au creat o adevărată furtună în familia regală britanică, Meghan Markle și Prințul Harry au sperat că viața lor în Canada, unde au ales să se mute după ce au renunțat la titlul de membri seniori, va fi una mult mai simplă și mai relaxată. Dar iată că, se pare, cei doi Duci de Sussex nu au scăpat decât de câteva dintre îndatoririle regale și, în plus, vor trebui să-și achite singuri multe cheltuieli, dintre care numai cea privind securtiatea personală se ridică la milioane de lire sterline pe an…

Meghan și Harry ar putea renunța de tot la numele de familie!

Mai mult, Regina Elisabeta a II-a a decis să să le retragă Ducilor de Sussex titlurile de altețe regale, așadar Meghan și Harry nu vor mai fi duci, în schimb, el își va putea păstra titlul de Prinț, dobândit prin naștere, deși la cel mai recent eveniment a cerut să i se spună, simplu, Harry!

Dat fiind că nu se vor mai putea folosi de titlul de Altețe Regale, Meghan Markle ar putea să ia același nume ca Archie, fiul ei și al lui Harry, numindu-se de acum înainte Meghan Mountbatten-Windsor sau Meghan Sussex, nume pe care îl poate, de asemenea, folosi, însă fără prefixul „Ducesă”.

Conform site-ului familiei regale, membrii familiei care nu au primit titlul de Alteță Regală ar trebui să folosească numele Mountbatten-Windsor. Totuși, Harry și Meghan ar putea opta și pentru Sussex ca nume de familie sau ar putea, la fel de bine, să nu-și aleagă niciun nume de familie. Nu e ca și cum i-ar putea confunda cineva vreodată…

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton