Cum o cheamă pe fetița cuplului Gina Pistol - Smiley. E un nume special

 Lupescu Anca
.

Cum o cheamă pe fetița cuplului Gina Pistol – Smiley? Gina Pistol și Smiley au ales numele micuței care a sosit pe lume în seara de 9 Martie. Cei doi părinți sunt mai mult decât fericiți și încântați după primele zile petrecute alături de fetița lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Dacă în trecut au glumit cu privire la numele bebelușului, acum se pare că cei doi au ales numele și este unul foarte special. Deși nu este un nume tradițional, este cel de care Gina și Smiley s-au îndrăgostit și pe care l-au ales pentru fiica lor.

Cum o cheamă pe fetița cuplului Gina Pistol – Smiley? Micuța se va numi Josephine Ana Maria, a anunțat Gina Pistol, prezentatoarea Chefi la Cuțite, pe contul ei de Instagram.

im_171c9a3ccc451f216c66cf96e66ea1deim_171c9a3ccc451f216c66cf96e66ea1de

Proaspăta mămică a pus fotografii cu ecografia și textul „Josephine. Ne-am îndrăgostit iremedial de primul ei zâmbet'.

Cum se descurcă Gina Pistol și Smiley în rolul de părinți

Pe 9 martie, Gina a născut o fetiță, îndeplindu-și astfel cea mai mare dorință a ultimilor ani. Prezentatoarea Chefi la cuțite își dorea enorm să devină mămică.

„Data trecuta aveai in dreapta mixerul, lucruri din studio, acum vedem o suzeta’, a spus Cătălin Măruță când Smiley a intrat în direct, chiar din camera fetiței.

‘Sunt fix in camera fetitei, suntem extrem de bucurosi, e o fericire pe care nu am trait o niciodata, ne trezim impreuna, facem toate lucrurile impreuna. Gina si-a revenit foarte bine si totul decurge conform planului, chiar daca nu avem unul, fetita noastra este o minune pentru noi si ne bucuram de fiecare clipa cu ea. Nu a inceput sa zica tata!’, a spus Smiley.

„E un lucru pe care nu ai cum sa il simti altel, sunt sentimente noi pentru mine si Gina si ne-au scris multi oameni, ne-au transmis sfaturi, au facut glume. Adevarul e ca o sa traim fiecare clipa, fie ea frumoasa, obositoare, chiar daca te trezesti la 4 dimineata e o placere.', a mai spus cântărețul.

Citește și: Pavel Bartoș, dezvăluiri despre Smiley, după ce a devenit tată:’Nu realizează că…’

Citește și: Gina Pistol, Smiley și fetița lor, sub puterea cifrei 9!Ce semnificație are 9 în numerologie

Citește și: Laura Cosoi, mesaj pentru Smiley, după ce Gina Pistol a născut:Li se întâmplă ce merită

Smiley a mai povestit La Măruță că fetița are deja o muzică preferată, pe lângă cea a lui și anume Jamiroquai. Cântărețul spune că nu vrea să o obișnuiască pe fiica lui cu liniștea și îi pune mereu muzică.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton