Cum l-a ajutat Jojo pe Paul Ipate să nu cadă în depresie: „Am băut mult de oftică, de nervi, de…”

 Borcilă Andreea
.

Cum l-a ajutat Jojo pe iubitul ei, Paul Ipate, să nu cadă în depresie, în timpul pandemiei. Cei doi actori trăiesc o frumoasă poveste de iubire de câțiva ani și se bucură de viața de familie. Nu a fost tot timpul numai lapte și miere, mai ales în timpul pandemiei de coronavirus, unde artiștii au lucrat puțin spre deloc. Iată ce a declarat Paul Ipate! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cătălina Grama și Paul Ipate se consideră părinți împliniți, dar formează și unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Se ocupă de creșterea și educarea a doi copii superbi, dintre care băiatul cel mare este din căsnicia anterioară a actriței. 

jojo-1jojo-1

Ca în orice familie, și Paul Ipate, și Jojo au rutine zilnice. Stau cu copiii, se joacă, gătesc împreună, fac curățenie. 

Citește și: Jojo, soție de mafiot în serialul Clanul, de la PRO TV. Poartă bijuterii de zeci de mii de euro:„Vin însoțită doar de bodyguarzi'

Citește și: Ce dietă ține Jojo la 41 de ani:„Pot să trăiesc fără cartofi prăjiți bine merci, dar…'

Citește și: Jador riscă să rămână fără numele de scenă. Are de plătit 100.000 de euro, ca să-l folosească în continuare:„Nu știu cât e de bine să…'

Citește și: Andreea Raicu, probleme în vacanță. I s-a pierdut bagajul:”E deja a cincea zi din cele 8 și nici urmă de el”

Cum l-a ajutat Jojo pe iubitul ei, Paul Ipate, să nu cadă în depresie, în timpul pandemiei

Iubita sa, Cătălina Grama, se pregătește de lansarea serialului Clanul, la postul PRO TV. În timpul pandemiei de coronavirus, artiștii în general au lucrat puțin spre deloc, iar asta i-a dezamăgit pe mulți care fac parte din această industrie. Într-un interviu pentru Ego.ro, Paul Ipate a vorbit sincer despre greutățile prin care a trecut și fără de care nu ar fi reușit să treacă dacă nu ar fi avut alături o soție superbă și bună, așa cum spune chiar el. 

A fost ca la toți colegii mei. Nu am muncit foarte mult, spre deloc. A fost foarte greu, dar, într-un fel, a fost bine pentru că îți ia meseria, dar îți oferă timp de calitate cu familia, cu copiii. Probabil că în ăștia doi ani de zile aș fi fost foarte mult plecat la filmări, în turneu și așa mai departe. Noroc că această pandemia m-a prins în perioada în care copiii noștri au cel mai mare nevoie de noi. Zora, în segmentul de 3-5 ani, Achim intră în preadolescență. Asta e un avantaj, a fost un lucru bun.

În rest, a fost nasol, am băut mult în pandemie de oftică, de nervi, de imposibilitatea de a face meseria. Mai mult, ceea ce facem noi, eu și Cătălina, nu știu restul, eu trăiesc și pentru asta. Este o gură mare de aer pentru mine. Și atunci, mi-a luat chestia asta, a fost o mini depresie, dar am trecut cu bine. Norocul meu este că am o soție superbă, super strong (n.r. foarte puternică), care m-a scos din stările ăstea. Ne-am scos unul pe altul.

Contează enorm, eu am și spus asta. Mai văd oameni, colegi, prieteni de-ai mei, care mi-au spus: Eu nu vreau pe nimeni, vreau să mor singur!'. Nu este așa. Pe măsură ce îmbătrânești, cred, că, de fapt, scopul omului acesta este. Fericirea nu este completă decât dacă este împărtășită. Eu zic că este important să ai pe cineva, să împărtășești ceva cu o persoană dragă, cu un prieten, cu o prietenă, cu o iubită, cu un iubit, să ții pe cineva în brațe, să plângi pe umărul cuiva. Eu cred că este vital pentru omenire ca ea să meargă mai departe la nivel spiritual, a spus el, pentru sursa menționată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton