Ce reguli le-a impus Cătălin Scărlătescu angajaților din restaurant: "Nu le dau bani, nu există salariu și pauză"

 Laciu Andreea
.

Cătălin Scărlătescu a fost mereu discret când a fost vorba despre viața lui personală. Lucrurile s-au schimbat abia de când a apărut Doina Teodoru în viața lui, actuala sa iubită. Emisiunea Chefi la Cuțite continuă cu același succes cu care ne-a obișnuit, este împlinit pe plan sentimental și a reușit să își îndeplinească și un vis mai vechi, căci juratul de la Antena 1 și-a deschis propriul lui restaurant.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Acum, îndrăgitul bucătar a fost invitat în podcastul lui Speak, de pe canalul acestuia de Youtube. A dezvăluit detalii inedite despre începutul carierei sale, despre telefonul care i-a schimbat viața atunci când a fost ales să facă echipă la Pro TV cu Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, dar și despre modul în care își conduce restaurantul cu o mână de fier.

catalin-scarlatescu-1catalin-scarlatescu-1

Cum își tratează Cătălin Scărlătescu angajații din restaurant

Din spusele juratului de la Chefi la Cuțite, în podcastul lui Speak, se pare că are un mod cel puțin neașteptat de abordare a managementului în restaurantul propriu. Angajații lui nu au un salariu stabilit de la început, iar pauza nu se ia nici ea așa cum sunt oamenii obișnuiți.

„În restaurantul meu nu va exista salariu. Nu le dau bani. Eu nu le dau bani, le dau procente. Dă-mi posibilitatea să-ți dau cât? 10.000? De ce mi-ai luat, măi, doar 10.000? Ia 20.000, ia 30. Ia tu mult, că dacă iei tu mult am și eu mult.

Îți dau posibilitatea să fii coproprietar în restaurantul muncit de mine, construit de mine, clădit de mine. Și atunci, fiind cumva și al tău, te interesează mult mai mult ca farfuria care iese să fie superbă, fantastică. Nu mai ai voie la greșeli.

Citește și: Cum s-au cunoscut Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu și cine a făcut primul pas: „Ea era cu cineva pe-acolo. I-am spus că vreau mulți copii și…' / EXCLUSIV

Citește și: Vlad Gherman a suferit după despărțirea de Cristina Ciobănașu și a arătat fotografii cu el când plângea: „O perioadă foarte grea”

Citește și: Andrei Mihalcea de la Chefi la Cuțite lucrează în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Concurentul a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea: „I-a plăcut de mine, mi-a…'

Citește și: Adrian Enache are remușcări la 33 de ani de la moartea Mihaelei Runceanu: „Dacă rămâneam la ea în noaptea aia nu murea”

La mine la restaurant nu există pauză. La mine la restaurant nu există fumat, la mine la restaurant nu există telefon mobil la personal. Flit, la revedere! Vreți pauză? Legal, trebuie să îi ții 9 ore la muncă și o oră pauză.

Vă rog eu foarte mult să veniți la ora 16.00, toți, veniți și stați în fața ușii o oră, nu intrați înăuntru, vă faceți afară ora de pauză. Și începeți cu o oră de pauză. După care intrați înăuntru și la revedere', a declarat Cătălin Scărlătescu în podcastul „La Fileu', conform Libertatea pentru femei.

Ce a dezvăluit despre salariul lui

Acum apare la televizor și mulți îl invidiază, dar puțini știu cât de mult a putut să muncească în zecile de ani pe care i-a petrecut în bucătărie. Se pare că pasiunea pentru gastronomie a fost moștenită din familie.

„În 1994 aveam salariu 1400 de dolari. Eu, niciodată nu am scăzut sub suma aia. Mereu am crescut. Am gătit 14 tone de scoici în 4 zile. Am învățat să merg ținându-mă de fețele de masă, părinții mei, neamurile mele au fost cârciumari. (…) Mâncarea gospodinelor este cea mai gustoasă', a mai spus Cătălin Scărlătescu în același podcast.

Sursă foto: Captură Youtube, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton