Cum își menține silueta Andreea Vasile, la 39 de ani: "Știu că pare imposibil, dar și iarna..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cum își menține silueta Andreea Vasile, la 39 de ani. Actrița Andreea Vasile a devenit cunoscută publicului larg, în urmă cu 20 de ani, când a participat la reality show-ul „Big Brother'. Ea a devenit una dintre cele mai apreciate actrițe de teatru și film din România. Andreea Vasile este căsătoiră cu regizorul Tudor Giurgiu și împreună au un copil, iar actrița pune pe primul loc rolul de mamă. Vedeta a vorbit despre metoda inedită prin care reușește să-și mențină silueta trasă prin inel.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum își menține silueta Andreea Vasile, la 39 de ani. Andreea Vasile, 39 de ani, este o actriță de teatru și film foarte apreciată, dar și o mamă dedicată și soția regizorului Tudor Giurgiu. Cel mai recent proiect din care a făcut parte Andreea Vasile este filmul „Ramon”, unde joacă alături de Pavel Bartoș. Cu toate că profesia și viața de familie îi ocupă o bună parte din timp, Andreea Vasile reușește să arate impecabil de fiecare dată. Vedeta a are o siluetă trasă prin inel, însă acest aspect nu se datorează vreunei diete stricte. Iată cum reușește Andreea Vasile să se mențină în formă.

mv5bnjdmzmvhmwmtmdkwzi00otgwltk5n2ytnjhhyzmyote4mjlmxkeyxkfqcgdeqxvymjqwmdg0ng@@._v1_mv5bnjdmzmvhmwmtmdkwzi00otgwltk5n2ytnjhhyzmyote4mjlmxkeyxkfqcgdeqxvymjqwmdg0ng@@._v1_

Cum își menține silueta Andreea Vasile, la 39 de ani

Andreea Vasile se consideră o femeie împlinită, fiind căsătorită cu regizorul Tudor Giurgiu și mama unui băiețel. Actrița a declarat că micuțul ei nu-i dă o clipă de răgaz, fiind un copil dornic de joacă, ceea ce o ajută să fie tot timpul în mișcare.

Citește și: Tudor Giurgiu și Andreea Vasile, fosta logodnică a lui Mihai Bendeac, s-au căsătorit religios. Primele imagini de la eveniment

Citește și: O mai ții minte pe Andreea Vasile de la Big Brother? A fost iubita lui Bendeac, dar între timp, viața i s-a schimbat total: „Atunci când întâlnești un om pe care-l iubești…”

Citește și: Alin Oprea și Medana se căsătoresc religios anul acesta, cu 8 perechi de nași. Ce condiție i-a pus ea artistului: „Îmi doresc să fiu…'

Citește și: Mihai Zmărăndescu, scandal cu Robert Moscalu la Survivor 2023. Faimosul i-a adresat cuvinte dure și gesturi obscene: „Ești leșinat! Nu te pune cap în cap cu mine'

Mi-ar plăcea să am un secret și să vă zic acum că fac niște chestii absolut spectaculoase în trei pași, dar nu. Alerg mult după fii-miu care este în perioada aia în care e hiperactiv și cam asta fac. Și când mai am timp, din când în când, merg foarte mult pe jos, mai merg la sală din când în când și merg cu trotineta. Nu mai am mașină, merg cu trotineta, și nu cu trotineta electrică, ci cu o trotinetă din aia iarnă. Știu că pare imposibil, dar și iarna merg cu ea. De curând eram o nebună pe zăpadă, cu trotineta, care mai și aluneca, cu o căciulă', a declarat Andreea Vasile, pentru Ego.ro.

Andreea Vasile, ajutată de Elvira Deatcu, în privința copilului

Andreea Vasile se o ocupă serios de educația fiului ei și vrea să-i cultive, încă de mic, înclinația către teatru. Actrița a declarat că-l duce adesea pe băiețelul ei la spectacole de teatru pentru copii. Andreea Vasile a mărturisit că a găsit un real ajutor în colega ei de breaslă Elvira Deatcu, care s-a oferit să stea cu micuțul.

„Îi place să meargă la teatru, l-am dus de foarte mic la teatru pentru copii. Îi place zona asta. Sper să nu o moștenească, dar cred că este important în dezvoltarea lui și prezența la teatru, la film, la balet. Încerc pe cât posibil să-l duc în cât mai multe locuri.

La filmări l-am luat o singură dată când nu aveam altă soluție și a stat Elvira Deatcu cu el. A trebuit să-l țină vreo patru ore până când a venit mama mea. Săraca Elvira a stat cu el, dar el a stat foarte cuminte. Elvira e o doică foarte bună. Dacă ai vreodată nevoie…A fost minunată', a povestit Andreea Vasile, pentru Ego.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton