Cum își menține Denise Rifai silueta, la 37 de ani. Ce dietă ține și ce trucuri de frumusețe are: „Încerc pe cât posibil să nu mănânc...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cum își menține Denise Rifai silueta, la 37 de ani. Denise Rifai a mărturisit ce truc are pentru a arăta atât de bine. Prezentă la Gala Premiilor Radar de Media, prezentatoarea de la postul Kanal D a declarat într-un interviu pentru viva.ro ce alimente consumă și ce aliment încearcă să nu consume, pe cât posibil. Și tot din acest motiv vedeta preferă să își bea cafeaua neagră în fiecare dimineață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum își menține Denise Rifai silueta, la 37 de ani. Denise Rifai a dezvăluit care este trucul care o face să se mențină în formă și să arate atât de bine. Vedeta postului Kanal D a făcut furori într-o ținută de culoare închisă la Gala Premiilor Radar de Media. Mai exact, aceasta a purtat o salopetă neagră pe corp și sandale cu toc, care îi scoteau în evidență trupul de zeiță.

denise-la-gala-radar-de-mediadenise-la-gala-radar-de-media

Citește și: Ce părere are Ilinca Vandici, de fapt, despre Denise Rifai:„Poate fi dură. În timpul liber e foarte…'

Citește și: Dan Bittman, după ce a fost văzut alături de Denise Rifai:„Nu sunt singur. Toate greșelile din relații au fost ale mele'

Citește și: Claudia Pătrășcanu îl atacă dur pe Gabi Bădălău, după divorț:„Cum să vrea să fie domiciliul copiilor la el? Nu are timp de ei, merge în cluburi'

Citește și: Romina Gingașu, viață de lux alături de Piero Ferrari.Cu ce se ocupă acum soția miliardarului și cu ce vedete internaționale se afișează

Cum își menține Denise Rifai silueta, la 37 de ani

Denise Rifai, în vârstă de 37 de ani, arată senzațional. Vedeta postului Kanal D a mărturisit într-un interviu pentru viva.ro ce truc are pentru a se menține în formă și cu o siluetă de vis. Prezentatoarea a declarat că încearcă pe cât posibil să nu consume zahăr.

Vedetei îi place să se răsfețe în saloanele de înfrumusețare și susține că dacă timpul i-ar permite, ar sta non-stop aici, la tratamente și masaje. Cel mai mult, prezentatoarea adoră să se răsfețe în saloanele de cosmetică.

Arăți senzațional? Ce faci pentru acest lucru?

Acuma e o vorbă care spune așa: 'Fumoși sunt ochii care văd'. Așa că mulțumesc pentru compliment.

Și totuși, ai o dietă pe care o urmezi?

Eu fac tot ceea ce face orice om de bun simț, care vrea să rământă într-o formă de bun simț.

Ce dietă ține

E vreun aliment pe care nu îl consumi?

Toată lumea ar trebui să fie atentă atunci când vine vorba de alimentele din dietă. Zahărul nu face bine nimănui. Încerc pe cât posibil să nu mănânc zahăr. Evit zahărul. Deci, eu mă trezesc dimineața spunând că nu mănânc zahăr. Acum că mai scap la un fruct, asta-i altceva. Aleg să nu mai mănânc zahăr, să mănânc cât mai light, așa. Dar neprivându-mi corpul de tot ce înseamnă alimente esențiale importante.

În concluzie, cafeaua o bei cu zahăr, fără zahăr sau cu zaharină?

Cafeaua nu se bea cu zahăr. Cafeaua se bea neagră, așa poți să-i înțelegi gustul. Și așa e rost. Altfel mănânci prăjitură.

Și nu simți după aceea să mănânci ceva dulce?

Niciodată. Simt nevoia să mănânc dulce în anumite perioade ale lunii, când sunt foarte obosită și atunci mănânc câte un fruct. Atunci consum multe fructe.

„Merg și îmi fac tratamente la salon'

Ai ceva trucuri de înfrumusețare pe care le folosești?

Cred foarte mult în alimentație. Mănânc foarte curat. Adică aleg să gătesc alimentele foarte curat. Ca să le conservăm proprietățile. Mănânc foarte mult verde. Mănânc proteină de bună calitate. Asta apropo de cum mă hrănesc. Mă hidratez. Beau foarte foarte multă apă. Și apropo de tot ceea ce înseamnă tratamente cosmetice, merg și îmi fac tratamente la salon.

Pot să spun că sunt mare fan cosmetică, chiar cred că o femeie trebuie să se îngrijească și să meargă la tratamente cosmetice, mai ales dacă îi place. Că și aici e un subiect. Sunt doamne care nu își permit și doamne cărora nu le place. Eu, dacă aș avea timp, pe cât de mult mi-aș permite, la atât de multe tratamente m-aș duce. Iubesc foarte mult acest lucru, să mă răsfăț în saloanele de cosmetică. Pe mine mă relaxează să mă duc la un masaj.

Denise Rifai adoră bijuteriile

Ți-ai asortat bijuterii la această ținută. E vreuna mai de suflet?

Toate bijuteriile mele au o semnificație aparte. Toate sunt cu un mesaj. Toate sunt primite sau toate reprezintă ceva pentru mine. Eu iubesc foarte mult aurul, iubesc foarte mult bijuteriile, iubesc foarte mult diamantele. Sunt parte din mine integrantă.

Ca la orice femeie cochetă…

Și aici e o chestiune. Sunt femei și femei. Femei care poartă bijuterii și femei care nu poartă bijuterii de niciun fel.

Denise Rifai: 'Pe mine se construiește totul'

Care este cel mai scump obiect din garderoba ta? Sau cea mai scumpă bijuterie?

Pot să spun că există cea mai de suflet bijuterie. Cele mai de suflet obiecte sunt moștenite de la părinții mei. Este vorba de obiecte vechi, moștenite.

Vestimentația și-o alegi singură?

Da. Eu am o personalitate puternică. Și toată lumea îmi spune asta și întotdeauna ascult și integrez și părerile celorlalți, dar, de cele mai multe ori, pe mine se construiește totul.

Foto: facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton