"Ingrid ar spune că sunt foarte strictă și severă. Probabil că și greșesc de multe ori". Cum își educă Simona Pătruleasca fiica de 12 ani

 Radulescu Ruxandra
.

Cum își educă Simona Pătruleasca fiica de 12 ani. Simona Pătruleasa, prezentatoarea știrilor Kanal D, este nu numai o femeie de carieră ci și o soție și o mamă dedicată. Simona Pătruleasa este căsătorită de 14 ani cu Sabin Ivanof și, împreună, au o fetiță pe nume Ingrid, în vârstă de 12 ani. Dincolo de viața profesională, Simona Pătruleasa se confruntă cu aceleași provocări prin care trece orice mamă. Fiica ei o percepe ca fiind mult prea strictă, în timp ce soțul îi reproșează că este excesiv de permisivă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum își educă Simona Pătruleasca fiica de 12 ani. Simona Pătruleasa, 48 de ani, este prezentatoarea știrilor Kanal D și una dintre cele mai apreciate prezențe feminine de la TV. Pătruleasa a fost mereu apreciată pentru eleganța pe care o emană la pupitrul știrilo și pare că look-ul ei rămâne impecabil, indiferent de trecerea timpului. Vedeta are o familie frumoasă alături de soțul ei Sabin Ivanof și fiica lor Ingrid, în vârstă de 12. Simona Pătruleasa se află în perioada în care încep să apară mici disensiuni între mamă și fiică, așa că a povestit recent, provocările de care a avut parte în ultima vreme.

61154021-137276454041620-2808912970248116940-n-161154021-137276454041620-2808912970248116940-n-1

Cum își educă Simona Pătruleasca fiica de 12 ani

Simona Pătruleasa este una dintre vedetele știrilor Kanal D. Cu toate acestea, prezentatoarea întîmpină aceleași probleme, precum toate mămicile, în ceea ce privește comunicarea cu fiica ei Ingrid, în vârstă de 12 ani. Simona Pătruleasa a spus că nu aplică anumite metode de parenting doar pentru că sunt la modă, ci acționează așa cum îi spune instinctul ei matern.

Citește și: Cum s-au cunoscut Simona Pătruleasa și Andreea Marin: „O admiram”

Citește și: Unde petrece Simona Pătruleasa finalul de an: 'Ca de fiecare dată…'. Care sunt cele mai frumoase amintiri legate de Sărbători / EXCLUSIV

Citește și: „Așteptați jihadul atunci'. Reacția lui Marius Elisei după ce Oana Roman a spus că el nu se mai ocupă de creșterea fiicei lor, după despărțire

Citește și: Cum și-a pus Pavel Bartoș viața în pericol în timpul filmărilor pentru comedia „Ramon': „Ce a fost în capul meu?'

„Ingrid ar spune că sunt foarte strictă și severă, Sabin (n.r. soțul Simonei Pătruleasa și tatăl lui Ingrid) spune că nu îi refuz nimic. Eu aș spune că mă pliez pe situații, mă manifest în funcție de context, nu sunt constant permisivă sau severă. Țin la respectarea regulilor specifice vârstei ei, dar ne mai și abatem de la ele. Nu incerc să fac lucruri ca mamă doar pentru că sunt la modă, pentru că le recomandă parentingul modern. Fac lucrurile așa cum simt, probabil că și greșesc de multe ori, dar din greșeli învățăm. Nu cred că există o rețetă a succesului când vorbim despre relația părinte-copil, pentru că nu există nici părinți, nici copii perfecți', a declarat Simona Pătruleasa pentru Kanal D.

Ce talent ascuns are fiica Simonei Pătruleasa

Simona Pătruleasa are o relație apropiată cu fiica ei, iar micuța i-a vorbit adeseori despre pasiunile ei și profesiile pe care și-ar dori să le aibă atunci când va crește. Fata Simonei Pătruleasa are o înclinație spre pictură, iar mama ei și-ar dori să-și urmeze această pasiune și să-și aleagă un domeniu creativ.

„Este la vârsta la care e indecisă. Acum o vreme spunea că vrea să se facă arhitect, designer de interior. Nu știu încă ce își dorește. Eu aș fi spus că i se potrivește o carieră artistică, fiind pasionată de pictură, dar vom vedea ce va decide, mai are timp să exploreze. Mi-aș dori să lucreze într-un domeniu mai relaxat, boem, frumos', a mai adăugat Simona Pătruleasa.

Simona Pătruleasa vorbește despre zvonurile cu privire la despărțirea de soțul ei

Anul trecut, Simona Pătruleasa și soțul ei, Sabin Ivanof, au celebrat 14 ani de căsnicie. Cu această ocazie, vedeta Kanal D a declarat că, de-a lungul mariajului, a încercat să nu plece urechea la gurile rele care speculau că ea și soțul ei nu aveau nicio șansă ca mariajul să reziste.

Mereu cei care se căsătoresc sunt puși așa într-un con de umbră, de fapt întâi sub lupă și apoi intră așa într-un con de umbră și după vreo 20 de ani, lumea: vai, uite, ăștia au rezistat sau nu! Pe mine nu m-a interesat. Nu mă gândeam neapărat că ar putea să aibă sau să nu aibă dreptate, pentru că viața e așa cum e, imprevizibilă, se pot întâmpla multe pe parcurs. Nu m-am gândit, nu mi se părea un subiect care să mă intereseze foarte tare. M-am gândit că o să trăiesc lucrurile așa cum vin de la sine și dacă sunt așa cum trebuie, Doamne ajută!', a povestit Simona Pătruleasa pentru Impact.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton