Cum își crește Victoria Răileanu fiul, după divorțul de Conrad Mericoffer. Ce temeri are actrița: "Tremur toată. Mă sperie foarte tare faptul că..."

 Dumitrache Laura
.

Cum își crește Victoria Răileanu fiul, după divorțul de Conrad Mericoffer. Victoria Răileanu este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Vedeta a trecut printr-un moment dificil după ce a divorțat de tatăl fiului ei, Carol, dar acum se declară o femeie împlinită. Vedeta a vorbit despre temerile pe care le are vizavi de creșterea fiului ei. Victoria vrea să îl protejeze pe Carol de dependența de gadgeturi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum își crește Victoria Răileanu fiul, după divorțul de Conrad Mericoffer. Victoria Răileanu a divorțat de Conrad Mericoffer în urmă cu trei ani și a trecut printr-o perioadă grea. Actrița a reușit să treacă peste toate momentele dificile avându-l aproape pe fiul ei, Carol. Vedeta trăiește o nouă poveste de dragoste, iar recent s-a logodit în Paris.

victoria raileanuvictoria raileanu

Actrița are o carieră de succes, iar pe plan personal se declară împlinită. Victoria Răileanu a vorbit recent despre cum este ca mamă, dar și ce temeri are legate de creșterea lui Carol. Frumoasa blondină ține cont de anumite criterii atunci când vine vorba despre educația fiului ei.

Citește și: Victoria Răileanu și-a cunoscut logodnicul pe un site de dating, după divorțul de Conrad Mericoffer: „Am fost norocoasă”

Citește și:Victoria Răileanu s-a logodit cu iubitul ei, Adrian Ștefănescu: „A fost o surpriză superbă. Normal că am plâns”

Citește și:Cine este Nona Rusu, concurentă Casa Iubirii, sezonul 2. A fost căsătorită în Dubai

Citește și:„Îmi scrie mesaje deocheate. Când suntem singuri în intimitatea noastră…”. Cum mențin Anca Serea și Adi Sînă pasiunea în cuplu, după 11 ani de căsnicie

Cum își crește Victoria Răileanu fiul, după divorțul de Conrad Mericoffer

Victoria Răileanu are un fiu din mariajul cu actorul Conrad Mericoffer. Carol,în vârstă de șapte ani este foarte mândră de mama lui, care recent s-a logodit în Paris. Victoria Răileanu a divorțat de tatăl lui Carol în urmă cu mai bine de trei ani, iar acum se declară o femeie împlinită. Pe lângă cariera de actriță, Victoria este mamă, iar acest rol este unul dificil în unele situații, lucru recunoscut chiar de actriță.

Vedeta a declarat care sunt cele mai mari temeri în legătură cu creșterea fiului său. Victoria Răileanu vrea să își țină fiul departe de dependența de tehnologie. „Mă sperie foarte tare faptul că tehnologia își pune tot mai mult amprenta încă de la vârste fragede. Mă sperie tot accesul ăsta atât de facil la tehnologie. Mi-e teamă pentru creierul nostru, eu lucrând și cu mulți adolescenți și văd cum îi afectează. Ca mamă, sunt mai strictă din punctul ăsta de vedere. Îi dau telefonul doar în anumite zile, iar pe Nintendo are voie la fel, în anumite zile. Știu că se supără pe mine, dar o să-mi mulțumească pentru asta. Mă bucur că eu am fost ferită de nebunia asta cu tehnologia.Îl las să fie și liber. Are deja traseele lui, merge până la magazinul din colț sau, uneori, îmi zice că vine el cu trotineta și eu vin în spate cu mașina. Dar pe drum tremur toată, îți dai seama. ' a povestrit actrita pentru fanatik.ro.

Fiul Victoriei Răileanu nu dorește să fie actor

Deși mama sa este una dintre cele mai apreciate actrițe din România, Carol nu dorește să îi calce pe urme. Victoria Răileanu a mărturisit că fiului ei îi place să stea în spatele camerelor de filmat. Mai mult, frumoasa blondină a mai spus că fiul ei nu a văzut toate producțiile în care a jucat, ci a preferat să îl ferească de unele scene.

„Nu îi place treaba asta cu actoria, lui îi place să fie în spate. Când mă joc cu el, îi place să-mi spună cum mă joc, ce să zic. Dacă la un moment dat se va trezi în el pasiunea asta, va fi susținut din ambele părți, și de mine, și de tatăl lui.(…) Mă uitam cu el doar la anumite secvențe. N-aș putea să merg cu el nici la cinema, de exemplu, la filmul în care joc. Nu e pentru categoria lui de vârstă și are încă nevoie de safety (n.r.: siguranță). Ce îi place e că mai fac dublaj de voci și se mai laudă se mândrește că îmi aude vocea în Chip and Dale, de pildă', a mai spus Victoria Răileanu.

Victoria, despre despărțirea de Conrad Mericoffer

Victoria Răileanu și Conraf Mericoffer au divorțat în urmă cu mai bine de trei ani. Vedeta a recunoscut că s-a confruntat cu depresia după despărțirea de tatăl copilului ei. Actrița a primit sprijinul multor persoane care s-au regăsit în povestea ei. „Nu suntem oameni stricați dacă divorțăm, dacă la un moment dat lucrurile evoluează altfel în viața noastră. Când am ieșit și am vorbit despre situația din viața mea, oamenii mi-au zis: „Wow, tu ai trecut prin asta?'. Nu văd de ce e un subiect încă tabu', a declarat Victoria despre despărțirea de actorul Conrad Mericoffer.

În ceea ce privește o a doua căsătorie, actrița este dispusă să îmbrace rochia de mireasă pentru a doua oară. Victoria Răileanu s-a logodit recent cu partenerul ei, în Paris. „Normal că e posibil să mă mărit din nou. Atunci când relația e mișto și oamenii se înțeleg super-bine, de ce să nu facă acest pas? Sunt căsnicii trainice care durează zeci de ani. Nu știm încă dacă facem nuntă anul ăsta, vom vedea'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton