Cum i-a îndeplinit Iuliana Marciuc ultima dorință a tatălui ei, la cinci luni de la moartea lui: „Îi simt prezența tot timpul”

 Laciu Andreea
.

Cum i-a îndeplinit Iuliana Marciuc ultima dorință a tatălui ei, la cinci luni de la moartea lui. Iuliana Marciuc a decis să îi îndeplinească ultima dorință tatălui ei, care s-a stins din viață în urmă cu cinci luni. Cei doi aveau o relație strânsă extraordinară, așa că vedeta și-a dorit să facă un gest frumos în amintirea părintelui său.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum i-a îndeplinit Iuliana Marciuc ultima dorință a tatălui ei, la cinci luni de la moartea lui. Alecu Marciuc a murit în urmă cu cinci luni, iar acum fiica sa a decis să ducă la bun sfârșit un proiect pe care acesta și l-a dorit enorm. Totul s-a întâmplat chiar în ziua în care tatăl Iulianei Marciuc ar fi împlinit vârsta de 81 de ani.

iuliana-marciuc-1iuliana-marciuc-1

Cum i-a îndeplinit Iuliana Marciuc ultima dorință a tatălui ei, la cinci luni de la moartea lui

Au trecut cinci luni de când părintele ei a trecut la cele veșnice, iar prezentatoarea TV a fost autoarea un moment emoționant, în memoria lui. Ea s-a ocupat de publicarea celui de-al treilea volum scris de tatăl său: La hotarele posibilului 3. OZN-uri și întâlniri de gradul lll'.

Lansarea cărții a avut loc pe data de 4 august, la Palatul Șuțu din București. În cadrul evenimentului, toți cei prezenți au putut auzi vocea lui Alecu Marciuc pe benzile de magnetofon. A fost un moment special pentru Iuliana Marciuc, deoarece vedeta a avut o relație foarte bună cu acesta.

'Când tata a plecat, în 11 martie, primul meu gând a fost să termin ceea ce el începuse, adică volumul trei, despre care mi-a povestit într-una dintre ultimele noastre întâlniri. Am învățat foarte multe de la el, punctualitatea, seriozitatea, ambiția de a duce un lucru până la capăt și cum îi plăcea lui să spună, ‘vorba-i vorbă .

Am căutat în biroul lui materialele pregătite deja de el. Am rugat-o pe buna lui prietenă și colegă de radio, Beea, să le redacteze. Am strâns de pe Facebook o parte din gândurile pe care le-au scris la despărțire prietenii și am reușit să mă încadrez și în termenele date de editură. Și iată astăzi, de ziua lui, lansăm postum cel de-al treilea și ultimul volum, La hotarele posibilului 3', a declarat Iuliana Marciuc, pentru Fanatik.

Citește și: Cum gestionează Iuliana Marciuc și Adrian Enache momentele tensionate în relație: „Atunci când ies scântei…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Brigitte Pastramă în costum de baie la 45 de ani. Vedeta are implant mamar și fesier

Citește și: De ce nu s-au căsătorit Iuliana Marciuc și Adrian Enache, deși sunt împreună de 25 de ani: „Când căsătoria nu este făcută în tinerețe…”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce a făcut Alex Leonte în ziua în care s-a aflat despre despărțirea de Theo Rose. Ipostaza în care a fost surprins în public

Alecu Marciuc a fost un cunoscut om de radio

În urmă cu mai bine de șase ani, tatăl Iulianei Marciuc afla că s-a îmbolnăvit de o boală necruțătoare. Anul acesta, s-a stins din viață pe 16 martie. A fost înmormântat cinci zile mai târziu, fiind condus pe ultimul drum de cascadori și de cai. Dincolo de pasiunea pentru tot ce ține de civilizațiile extraterestre, Alecu Marciuc a fost și un cunoscut și îndrăgit om de radio.

'Practic va fi o aniversare mai specială, prima fără el… o întâlnire cu prietenii lui, colegii de radio, familia, la lansarea uneri cărți postume. Va fi un apel la Neuitare, după numele emisiunii pe care o realiza la Radio România.

Îi simt prezența tot timpul. L-am visat doar o dată, zilele trecute, cum era într-o poză cu regretații Paul Grigoriu și Marian Bistriceanu, două voci mari ale radioului. S-au întânit acolo sus. Altădată m-am trezit cu gândul că l-am visat, fără să-mi dau seama ce am visat. Și am fost ferm convinsă că l-am visat și mă deranja că nu-mi aminteam ce', a mai dezvăluit Iuliana Marciuc, pentru sursa citată anterior.

Iuliana Marciuc a primit un semn straniu

Dincolo de visul în care și-a văzut tatăl, vedeta a mai trăit o întâmplare stranie. Se pare că ar fi primit un soi de semn venit din lumea de dincolo, prin intermediul antrenorului ei din sala de sport.

'I-am aprins lumânare, așa cum fac în fiecare zi, și, la câteva ore, am mers la sala de sport. În timp ce făceam sport, s-a trezit să vorbească antrenorul – el care e atent la toți – să-mi spună: ‘Hai, trage mai tare. Doliul s-a încheiat!. Mi s-a părut că nu vorbea el.

Aparent era lipsit de logică să-mi spună așa ceva. Mai ales că nu era prima dată când mă vedea după ce murise tata. Eu l-am interpretat ca un semn clar de la el. Mama este relativ bine. Își concentrează atenția către David și să-i îndeplinească tatei altă dorință: să-l vadă student pe David. Va fi și ea prezentă la eveniment', a încheiat Iuliana Marciuc.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton