Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la Dineul de la Buckingham. Gafa făcută de prima Doamnă a României la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

 Dumitrache Laura
.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la Dineul de la Buckingham. Prima Doamnă a României și Klaus Iohannis participă alături de cei mai importanți lideri ai lumii, la funeraliile Majestății Sale Elisabeta a II-a. Președintele țării și soția sa au sosit la Palatul Buckingham încă de duminică, în jurul oreo 20.00. Iată ce ținută a ales Carmen Iohannis pentru Dineul de la Buckingham!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la Dineul de la Buckingham. Președintele României, Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, se află la Londra, duminică și luni, unde a participat la o întâlnire cu Regele Charles al III-kea, apoi la funeraliile de stat al Reginei Elisabeta a II-a. Carmen Iohannis a ales o ținută semnată de designerul Andreea Tincu.

Carmen Iohannis si Klaus IohannisCarmen Iohannis si Klaus Iohannis

Carmen Iohannis nu a scăpat nici de această dată de criticile internauților. Prima Doamnă a României a fost ironizată pe rețelele de socializare pentru că a zâmbit în poză, deși se afla la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Luni, la ora 13.00. Klaus Iohannis și soția sa participa la funeraliile de stat ale Majestății Sale, la Westminster Abbey, în Londra.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală.Prima Doamnă României a devenit dirigintă pentru o nouă generație de boboci

Citește și:Cum își alege Carmen Iohannis ținutele. Designerul Eli Lăslean, despre colaborarea cu Prima Doamnă a României:„Nu avem un protocol'

Citește și:Regele Charles al III-a a fost sărutat de o femeie, alta decât soția lui, Camilla:„S-a uitat la mine și…'. Fiul Reginei a încălcat protocolul

Citește și:Ce aliment a interzis Regele Charles al III-lea la Casa Regală.Care sunt, în schimb, preparatele lui preferate

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la Dineul de la Buckingham

Klaus și Carmen Iohannis sunt prezenți la Londra, pentru funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Cei doi au sosit la Palatul Buckingham încă de dimineață, în jurul orei 20.00. Carmen Iohannis a purtat o rochie semnată de Andreea Tincu.

Prima Doamnă a României a optat pentru o rochie complet neagră, simplă. Designerul a postat pe pagina de Facebook o imagine de la dineul cu Regele Charles. Carmen Iohannis apare în ținuta de doliu, alături de Klaus Iohannis. Conform Programului Administrației Prezidențiale, duminică, 18 septembrie, Klaus și Carmen Iohannis au participat la recepția găzduită de Regele Charles al III-lea. Luni, de la ora 13.00, cei doi vor merge la funeraliile de stat ale suveranei care a condus Regatul Unit vreme de 70 de ani.

Ce gafă a făcut Carmen Iohannis la Dineul de la Buckingham

Carmen și Klaus Iohannis au ajuns duminică la Palatul Buckingham, la funeraliile reginei Elisabeta a II-.a Prezentă la dineu este și Familia Regală a României, în frunte cu Principesa. Margareta, Custodele Coroanei și Principele Consort Radu. Deși Carmen Iohannis a impresionat prin vestimentația aleasă aceasta a fost criticată dur de internauți.

Mai exact, soția președintelui a zâmbit la o poză făcută la eveniment, în timp ce președintelui a fost foarte serios, având în vedere situația. În timp ce unii au criticat-o dur pentru acest gest, alții au fost de părere că cel mai probabil Carmen Iohannis nu și-a dat seama.

Liderii lumi participă la înmormântare Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a este înmormântată astăzi, iar sute de mii de oameni sunt așteptați pe străzile Londrei să ia parte la procesiune. De asemenea, sute de lideri și persoane din familia suveranei vor fi prezenți la funeraliile de stat.

Printre acestea se numără președintele american Joe. Biden, premierii din Australia, Canada, Noua Zeelendă, regele Felipe al Spaniei și regina Letizia. La sfârșitul slujbei vor fi ținute două minute de reculegere în toată Marea Britanie, iar pe fundal va fi pus imnul național.

Sursă foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton