Cum îl cheamă pe soțul Simonei Halep. Toni Iuruc nu este numele său real!

 Martin Lorena
.

Cum îl cheamă pe soțul Simonei Halep? Multă lume îl cunoaște pe Toni Iuruc, însă puțini sunt cei care știu că acesta nu este numele său real. În buletinul său nu este scris „Antonio', așa cum mulți au crezut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit miercuri, 15 septembrie 2021. Cei doi au avut parte de o ceremonie de neuitat în Constanța, orașul natal al sportivei. Petrecerea de nuntă a avut loc la Fratelli, un club de lux din stațiunea Mamaia.

WhatsApp-Image-2021-09-16-at-12.21.33-1-1WhatsApp-Image-2021-09-16-at-12.21.33-1-1

Simona Halep și Toni Iuruc au ajuns în fața ofițerului stării civile la Casa Cununiilor din Constanța, unde și-au unit destinele. Aceștia au rostit cel mai important „DA' din viața lor și au avut alături doar oamenii speciali din viața lor.

Citește și: Totul despre petrecerea de cununie a Simonei Halep.Antrenorul sportivei, marele absent de la eveniment

Citește și: Situație fără precedent la nunta Simonei Halep.Cine a încercat să se „furișeze' în restaurantul unde s-a ținut petrecerea

Citește și: Ioana Năstase și-a sărbătorit ziua de naștere la nunta Simonei Halep.Ce surpriză i-a pregătit Ilie Năstase

Citește și: Claudia Neghină şi-a botezat fiica și a avut trei nașe.Imagini de la eveniment

Cum îl cheamă pe soțul Simonei Halep

Foarte multă lume îl cunoaște pe soțul Simonei Halep, însă puțini sunt cei care știu că Toni Iuruc nu este numele său din buletin! Martorii prezenți la eveniment au aflat cum îl cheamă de fapt pe milionar atunci când ofițerul stării civile i-a pronunțat numele. Nu este Antonio, așa cum mulți au crezut, ci Gabriel Apostol Iuruc.

„Iuruc Apostol Gabriel, de bună voie și nesilit de nimeni, iei în căsătorie pe cetățeana Halep Simona?', a fost întrebarea la care milionarul a răspuns cu „DA'.

Simona Halep și Toni Iuruc, dansul mirilor pe melodia lui Dan Bitman

Simona Halep și soțul ei au deschis nunta pe ritmurile lui Dan Bitman. Deși mulți se așteptau ca la petrecere să fie invitat un artist străin, cei doi au ales să danseze valsul mirilor pe melodia „Dragostea mea', a trupei Holograf. Mai mult decât atât, atmosfera a fost întreținută de Loredana Groza și formația machedonească Pindu.

„Am făcut un colaj special în seara asta pentru Simona și proaspătul soț. Va fi foarte interesant pentru că va fi de la pop, muzică lăutărească și muzică machedonească și bineînțeles ceva foarte romantic, special pentru acest moment din viața lor. Suntem prietene și nu e prima oară când cânt. Am cântat și pentru ziua ei, dar acum e ca niciodată.', a spus artista.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton