Cum i s-a schimbat viața lui Oase după ce a câștigat ASIA EXPRESS sezon 2, împreună cu CRBL: "Tata mai are puțin și mă bate!"

 Dumba Gabriela
.

Oase și CRBL au câștigat Asia Express – Drumul Elefantului și s-au întors în România cu premiul cel mare, de 30.000 de euro. Pentru Oase, sezonul 2 al reality show-ului Asia Express de la Antena 1 a fost poarta către celebritate. Oase i-a cucerit pe telespectatorii emisiunii și acum este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România.

57331358_515982452264722_2231449893564579840_o57331358_515982452264722_2231449893564579840_o

Lui Oase i s-a schimbat viața complet după Asia Express sezon 2. S-a întors acasă cu premiul cel mare, câștigat alături de CRBL, dar și vedetă cu acte în regulă. Este recunoscut pe stradă, i-a crescut popularitatea în rândul fetelor și acum este și patron de bar, visul lui de-o viață.

 „Cu numele barului a fost foarte simplu, n-aveam nimic în cap, la cât am muncit, era fix ultima grijă. Primul instinct a fost să îi zicem Kuma, numele pisicii. Şi ne-am gândit noi, cum sună…Kuma Bar? Ok! Chiar asta a fost. Nimic mai complicat de atât.

Dacă nu m-a speriat Asia Express, ce poate să mă sperie pe mine acum? Chiar nu îmi fac probleme şi nu fug de responsabilităţi. E un angajament destul de mare, dar nu există nimic în lumea asta bine făcut dacă e făcut fără să îţi placă şi fără pasiune. Nouă ne place ce facem. Suntem cu toţii implicaţi, dar deşi muncesc ca un sclav, merg de drag, în fiecare zi.', a declarat Oase pentru VIVA!

Oase și-a deschis barul Kuma cu banii de la Asia Express

Oase ne-a povestit că este foarte mândru de el că a reușit, pe cont propriu, să-și îndeplinească visul de a avea un bar. Chiar dacă unii dintre amici l-au avertizat că va fi greu, nu a renunțat, mai ales că tatăl său l-a încurajat din prima clipă.

„Au fost multe persoane care îmi ziceau „Ai grijă, că o să fie greu!'.

Ai o mică panică la început, e normal să te gândeşti de şase ori, dar am avut oameni lângă mine care m-au susţinut, am avut foarte mulţi prieteni care m-au ajutat, la propriu. De exemplu, barmanul a plecat de la un alt bar ca să vină la noi şi noi am păstrat legătura cu acel bar, ne-au ajutat. Am creat o comunitate de oameni mişto şi nu ne-a fost ruşine să cerem ajutor. Părinţii mei, când le-am zis ce vreau să fac, au sărit de pe scaun şi au zis „hai!'. M-au ajutat enorm, tata cred că mai are puţin şi mă şi bate ( râde) la cât l-am stresat.', a povestit Oase pentru VIVA!

Oase ne-a spus că are un cerc de prieteni extrem de restrâns, preferă să aibă prieteni puțini, dar buni și nu ține pe lângă el oameni care îl caută din interes. De altfel, nu prea face cinste la barul său. Singurul care mai bea gratis din când în când e tatăl lui.

Oase: „Eu nu ştiu să fiu celebru!'

După Asia Express, lui Oase i s-a schimbat viața total, este mai cunoscut decât și-ar dori, însă nu știe, deocamdată, să gestioneze celebritatea. Și nici nu-și dorește prea mult.

„Eu nu ştiu să fiu celebru! Nu prea mă descurc. Se uită lumea la mine pe stradă şi îmi vine să mă opresc să îi întreb ce au. Îmi place ceea ce fac, îmi place că am ajuns acum coprezentator la Asia Express sezonul trei, dar e altceva când te opreşte omul şi te întreabă sincer ce faci. Eu vorbesc cu oricine, am stat de vorbă la un moment dat o oră cu trei oameni ai străzii, care m-au recunoscut.

Lumea când te vede la TV, te categoriseşte într-un fel. Mi se întâmplă să mă vadă şi să îmi zică „a, tu nu eşti cu fiţe!'.

Eu sunt eu, nu s-a schimbat nimic.', ne-a declarat Oase.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton