Cum i s-a schimbat viața lui Narcis Ianău după Românii au talent: "Am fost hărțuit doar pentru că eram diferit"

 Oana Pantazi
.

Acum 9 ani, Narcis Ianău făcea furori la Românii au talent cu vocea lui specială. Iată cum s-a schimbat viața lui de când a participat la concursul de talente!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În 2011, Narcis Ianău a ajuns până în finala show-ului Românii au talent, dar a pierdut în fața cântărețului Adrian Țuțu. Chiar dacă nu a fost marele câștigător, tânărul cu „voce de fată”, cum singur se descrie, are acum o carieră internațională de invidiat.

Artistul a povestit recent, în cadrul unui interviu, despre cariera sa în muzică, dar și despre momentele mai puțin plăcute din copilărie, când era ținta bullyingului colegilor săi, din cauza vocii sale… Din fericire, tocmai acea voce subțire, cu inflexiuni speciale, l-a adus acum pe cele mai înalte scene.

Narcis Ianău: „Nu-mi doream să fiu în centrul atenției”

Acum în vârstă de 25 de ani Narcis Ianău are o carieră muzicală de invidiat, tânărul din Bacău colaborând cu artiști de renume mondial, precum Sarah Brightman sau trupa Gregorian. Narcis a susținut spectacole în Tokyo, Sao Paolo, Moscova, Berlin, din New York, Los Angeles și nu numai, vocea sa fiind apreciată pe plan internațional, dar în copilărie lucrurile au stat diferit pentru artist, după cum mărturisește.

Când eram copil, chiar nu-mi doream să fiu în centrul atenției, nu-mi doream absolut nimic. Eu am fost hărțuit doar pentru că eram diferit, doar pentru că eram băiatul care nu joacă fotbal, care cânta cu voce de fată, care se întrece la învățătură cu celelalte fete și nu iese la joacă cu ceilalți băieți', a povestit Narcis Ianău în cadrul unui interviu oferit pentru Pro TV.

Un scandal pe internet i-a adus celebritatea…

Paradoxal, pentru Narcis Ianău celebritatea a venit în urma unui scandal de proporții, iscat pe internet… La scurt timp după ce a absolvi tConservatorul de la Cluj, artistul a bătut palma cu Frank Peterson, un faimos producător internațional care lucrează cu Andreea Bocelli și Sarah Brightman. Întâmplarea face ca Narcis să fi fost remarcat în urma folosirii unei piese pe YouTube fără să aibă acceptul lui Peterson, căruia îi aparțineau drepturile de autor.

Am înregistrat o piesă și am postat-o pe youtube, folosind negative, fără să îmi dau seama de drept de autori. A vrut să mă penalizeze că am folosit fară drept, dar i-a plăcut vocea și a zis că hai să vedem cine e vocea…nu i-a venit să credă', a mărturisit Narcis Ianău.

Am dat peste un clip cu Narcis interpretând «Nella Fantasia». Și mi-am spus, uau, e ceva special aici!', a explicat Frank Peterson.

Citește și: Andreea Ibacka, detalii din culisele serialui Adela. Cum se înțelege cu partenerul ei, Mihai Călin: „Diferența de vârstă face ca…”/ EXCLUSIV

Citește și: John Travolta a ajuns de nerecunoscut! Cât de mult s-a schimbat actorul după ce i-a murit soția de cancer

Citește și: Melania Trump a decorat pentru ultima oară Casa Albă, de Sărbători, în calitate de Primă Doamnă. Imaginile și mesajul soției lui Donald Trump

Citește și: Noi detalii din trecutul Larisei Oprea. Ce a descoperit Alin în timpul căsniciei: „A picat cerul pe el, exista toată logistica pentru un studio de videochat”

Norocul lui Narcis a constat în faptul că Frank Peterson a fost impresionat de vocea lui de contratenor și, în locul unui proces pentru încălcarea drepturilor de autor, i-a oferit un contract! Tot Peterson este și cel care i-a făcut lui Narcis primul album, cooptându-l în turneeele corului Gregorian și ale Sarei Brightman.

E unic, eu nu mai cunosc alți artiști ca el. E în propria lui ligă!', a declarat Frank Peterson, producător, conform sursei citate.

Narcis-Ianau-Romanii-au-Talent-2011Narcis-Ianau-Romanii-au-Talent-2011

Când era mic, voia să se facă preot

Acum, Narcis Ianău se bucură de apreciere în lumea întreagă, însă în copilărie altul a fost visul său. Artistul, care când era mic cânta în corul bisericii, visa să devină preot. Lăcașul de cult era un refugiu pentru el la vremea aceea, tânărul provenind dintr-o familie cu posibilități financiare modeste. Mai mult, mama sa a plecat la muncă în străinătate chiar în ziua în care el a împlinit 6 ani.

Vocea lui specială însă a fost menită să devină cunoscută nu doar în strana bisericii. Drept dovadă, Narcis a impresionat juriul la Românii au talent de la primele note.

Surpriza colosală este să auzi o voce dumnezeiască, o voce angelică. El nu știa de ce este capabil, de cătă emoție poate să transmită vocea lui', spunea Andra la vremea respectivă.

Acum, Narcis a depășit perioadele grele ale copilăriei, are o carieră prodigioasă și și-a cumpărat un apartament în Cluj, a doua sa casă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton