Cum i-a îndeplinit Ovidiu Cuncea ultima dorință a actriței Florina Cercel: "Îi simt și acum mâna..."

 Dumitrache Laura
.

Ovidiu Cuncea este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară. Ovidiu Cuncea i-a fost partener lui Dan Negru la emisiunea  „Ciao Darwin', iar viața i s-a schimbat în ultimii ani. Acesta a divorțat și a luat calea bisericii. În trecut, actorul a avut o relație de prietenie cu regretata actriță Florina Cercel., iar aceasta i-a cerut să-i îndeplinească o ultimă dorință.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ovidiu Cuncea a renunțat la televiziune pentru a se împarte între spectacolele de teatru și slujbele de la biserică. Actorul a luat calea bisericii, iar viața i s-a schimbat complet. Recent, Ovidiu Cuncea a vorbit despre despărțirea dureroasă de actrița Florina Cercel, care s-a stins din viață pe 30 iulie 2019.

ovidiu cuncea preotovidiu cuncea preot

Florina Cercel a încetat din viață după ce a pierdut lupta cu o boală crâncenă. Îndrăgita actriță s-a luptat cu cancerul la plămâni, iar Ovidiu Cuncea s-a numărat printre persoanele care au fost alături de ea în ultimele momente de viață.

Citește și: Cum arată fiica lui Ovidiu Cuncea.Are 22 de ani și este actriță

Citește și:Cum arată acum Ovidiu Cuncea, actorul care s-a făcut preot.Apariție surprinzătoare la un eveniment

Citește și:Actrița Florina Cercel a murit la 76 de ani.Ce probleme de sănătate avea aceasta

Citește și: Ce oroare! Florina Cercel, ucisă de fix aceeași boală care i-a răpit soțul și a lăsat-o văduvă la 29 de ani.Bărbatul s-a stins sub ochii ei

Cum i-a îndeplinit Ovidiu Cuncea ultima dorință a actriței Florina Cercel

Ovidiu Cuncea a renunțat la televiziune și se împarte între viața de preot și cea de actor. A divorțat de fosta soție, iar viața i s-a schimbat radical. Într-un interviu, Ovidiu Cuncea a vorbit despre despărțirea de Florina Cercel. Actrița s-a stins din viaă în 2019, la vârsta de 76 de ani. Cei doi au legat o relație de prietenie frumoasă, iar actrița l-a rugat pe Ovidiu să-i îndeplinească o ultimă dorință.

Nu știu dacă nu erau deloc credincioase, dar mi s-a întâmplat să aduc mulți colegi la biserică, care au avut probleme și le-am recomandat duhovnici, mi s-a întâmplat să asist prima dată în viața mea la o spovedanie cu o colegă, cu Florina Cercel. Mi-a zis: „Ovidiu, vreau să fii lângă mine pentru ultima spovedanie!'.Avea cancer la plămâni, în stadiu final, de abia vorbea și m-a ținut de mână. Era acasă, era intubată, respira foarte greu, vorbea greu și am auzit toată povestea vieții ei, ceea ce simțea ea că trebuie să se descarce din sufletul ei. M-a marcat, în primul rând că jucasem cu ea în spectacole aici și a zis: „Tu ești actor, tu știi ce e în sufletul meu, vreau să fii lângă mine!'., a declarat actorul pentru impact.ro.

Ovidiu Cuncea: „Îi simt și acum mâna”

Ovidiu Cuncea a avut o relație de prietenie frumoasă cu regretata actriță Florina Cercel. În ultimele clipe sale de viață, actorul a fost alături de ea și i-a îndeplinit ultima dorință. Ovidiu mărturisește că nu poate uita momentul în care Florina Cercel s-a spovedit pentru ultima oară.

Am fost acolo în timp ce preotul o spovedea. Îi simt și acum mâna, care era ușor transpirată și care mă strângea de fiecare dată ca o pulsație de fiecare dată când spunea câte ceva. Și apoi povestea te tulbură, îți dai seama cât de mici suntem. Ai impresia că ești zeu: televiziunea, filmul, teatrul te fac celebru”, a mai spus Ovidiu Cuncea.

Ovidiu Cuncea și-a refăcut viața, după divorț

Ovidiu Cuncea a divorțat de fosta soție, femeia cu care a avut un mariaj de 24 de ani. Rodul iubirii lor sunt cei doi copii, Sara și Petru. Recent, actorul a mărturisit că și-a refăcut viața, dezvăluind totodată că și-a dorit să se călugărească. În prezent, Ovidiu Cuncea nu este doar actor la Teatrul Național din București, ci este și preot la mai multe biserici din Capitală.

Mi-am refăcut viața, sunt foarte bine. Nu mă gândesc să mă căsătoresc, m-am gândit mai mult să mă călugăresc, într-o perioadă. Sunt bine, sunt echilibrat, dar nu am în perspectivă, în următorii pași, nu am căsătoria', a declarat actorul pentru sursa citată mai sus.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton