Cum și-a făcut apariția Ana, fiica lui Mircea Geoană, la petrecerea burlăcițelor. Ea și Garret Cayton fac nunta la Veneția, anul acesta

 Radulescu Ruxandra
.

Cum și-a făcut apariția Ana, fiica lui Mircea Geoană, la petrecerea burlăcițelor. Familia Geoană va avea parte de un eveniment foarte important anul acesta, căci fiica politicianului, Ana, urmează să facă nunta cu logodnicul ei, Garret Cayton, în Veneția, Italia, la data de 27 august 2023. Fiica lui Mircea Geoană a participat recent la petrecerea burlăcițelor, unde s-a lăsat surprinsă într-o ipostază inedită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum și-a făcut apariția Ana, fiica lui Mircea Geoană, la petrecerea burlăcițelor. Ana Geoană și Garett, iubitul ei american, pe care l-a cunoscut în facultate, s-au logodit anul trecut, iar petrecerea au făcut-o la Palatul Mogoșoaia, pe 5 august. Fiica lui Mircea Geoană s-a stabilit în SUA, alături de viitorul ei soț, iar recent tânăra a participat la petrecerea burlăcițelor. Ana a împărtășit pe Instagram câteva fotografii în care a fost surprinsă de prietenele ei distrându-se de minune în ipostaze nemaivăzute până acum de urmăritorii ei.

ana-geana-petrecerea-burlacitelor-3ana-geana-petrecerea-burlacitelor-3

Cum și-a făcut apariția Ana, fiica lui Mircea Geoană, la petrecerea burlăcițelor

Ana a întors toate privirile la petrecerea burlăcițelor, care a avut loc într-un club. Fiica lui Mircea Geoană a purtat o ținută albă, iar pe cap are un voal și o coroniță pe care scria „Bride', (n.r – Mireasă). Ana Geoană radia de fericire și își arăta mândră inelul de logodnă pe care i l-a dăruit Garret Cayton, atunci când a cerut-o în căsătorie, în urmă cu aproape un an.

„Vă iubesc, prieteni', a fost mesajul transmis de Ana, după petrecerea burțăcițelor.

Citește și: Ana Geoană și iubitul american se căsătoresc la Veneția, anul viitor. Unde vor locui după nuntă: „România este mai mult decât o destinație de vacanță”

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă ginerele lui Mircea Geoană.Garret Cayton și Ana Geoană sunt împreună de cinci ani

Citește și: Paula Seling, prima apariție la TV cu fiica ei. Ce a spus Elena: „Mama contează cel mai mult. În unele momente…”

Citește și:De ce nu mai vorbesc Șerban Huidu și Mihai Găinușă, de fapt: „Frustrări sunt multe. Îmi lipsește de când a plecat’

Ana Geoană, despre planurile de viitor alături de logodnicul ei

În cadrul unui interviu, Ana a menționat că după nuntă va locui în Los Angeles, alături de viitorul ei soț, unde amândoi și-au dezvoltat câte o afacere.

„Locuința noastră va rămâne în Los Angeles după căsătorie, unde eu am pornit și îmi dezvolt propria afacere de welness și viață sănătoasă. Garrett deja lucrează alături de tatăl său în afacerea familiei.
Vom călători și vom petrece mai mult timp și în România, pentru că, după experiența din această vară, am decis că România este pentru noi mai mult decât o destinație de vacanță. Ne-a plăcut foarte mult România rurală, caldă, naturală cu oameni și peisaje minunate și trebuie s-o explorăm mai mult. Chiar și eu am văzut cu alți ochi această Românie și îmi doresc să o văd și mai mult și să o înțeleg și mai bine', a spus ea pentru okmagazine.ro.

Cum a fost cerută în căsătorie Ana Geoană de către iubitul american

Ana Geoană are 26 de ani și s-a stabilit la în Los Angeles, unde trăiește o poveste de dragoste, alături de cel care îi va deveni, în curând, soț. Fiica lui Geoană a fost cerută în căsătorie în martie 2022, iar tânăra a împărtășit vestea pe Instagram.

I-am spus da omului visurilor mele. Garrett, nu pot exprima în cuvinte cât de mult te iubesc, dar promit că îmi voi petrece restul vieții alături de tine. Sunt foarte încântată să împărtășesc această frumoasă veste cu voi', a scris fiica lui Mircea Geoană pe contul său de Instagram.

FOTO: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton