Cum este Anca Dumitra, alias Gianina din „Las Fierbinți”, în viața reală: „Olteancă, pasională și...”

 Raiciu Adriana
.

Cum este Anca Dumitra, alias Gianina din „Las Fierbinți', în spatele luminii reflectoarelor. Anca Dumitra sau Gianina din Las Fierbinți, așa cum o știe o țară întreagă, a vorbit despre momentele în care nu se află pe scenă. Cum este ea în viața de zi cu zi, dar și ce meserie și-ar alege dacă s-ar reprofila. Iată ce alte declarații savuroase a mai făcut îndrăgita actriță.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum este Anca Dumitra, alias Gianina din „Las Fierbinți', în spatele luminii reflectoarelor. Anca Dumitra face parte din producția Las Fierbinți și interpretează rolul Gianinei. Este extrem de apreciată de public, însă actrița recunoaște că este o persoană total diferită în viața de zi cu zi. În cadrul unui interviu, și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața sa, dincolo de rolurile pe care le pune în scenă.

anca-dumitraanca-dumitra

De la cum este ea în viața reală, la ce meserie ar alege dacă s-ar reprofila. Iată ce alte declarații savuroase a mai făcuta îndrăgita actriță.

Citește și: Ce spune Anca Dumitra din „Las Fierbinți' despre căsătorie și copii:„E o vârstă la care se întâmplă astfel de lucruri' / EXCLUSIV

Citește și: Anca Dumitra, alias Gianina din Las Fierbinți, visează la o familie numeroasă. Ce spune despre nuntă:”Nu am fost genul de fetiță care să-și imagineze rochițe de mireasă” / EXCLUSIV

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Adelina Pestrițu nu-și mai expune fetița pe social media:„E cea mai bună decizie’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a fost cerută în căsătorie Adda:'A trecut un tractor și nu s-a mai auzit nimic'

Cum este Anca Dumitra, alias Gianina din „Las Fierbinți', în spatele camerelor de filmat

Anca Dumitra, una dintre cele mai iubite actrițe din țara noastră, s-a autocaracterizat și spune despre ea că este o olteancă pasională, dar și sensibilă. Pe lângă actorie, este atresă de gătit și încearcă să învețe pe zi ce trece cât mai multe taine din bucătăriei.

Că sunt actriță, olteancă, pasională, sensibilă, puternică. Chiar nu știu ce aș vrea să știe lumea despre mine. Că fac omletă bună, dar vreau să mă perfecționez în ale gătitului„, spune Anca Dumitra, potrivit Ciao.

Paradoxal, se declară și o fire destul de puternică, iar când trebuie să refuze un rol nu stă prea mult pe gânduri.

Da. Cu siguranță nu au fost multe partituri refuzate. Cu cele care au fost refuzate nu mi-am găsit numitorul comun în momentul în care mi s-au oferit. Nu vreau să pară că ar fi fost foarte multe. Au existat, într-adevăr, câteva roluri care nu se potriveau pe acel segment de timp, dar nu regret nimic„, mai spune actrița, potrivit sursei citate anterior.

Ce altă meserie ar alege Anca Dumitra

Întrebată ce altă meserie ar alege, răspunsul actriței Anca Dumitru a spus că ar rămâne tot în televiziune și i-ar plăcea să fie prezentatoare. „Cred că tot în televiziune. Nu aș fi actor, dar poate aș fi, de ce nu, prezentator„, mai declara aceasta.

Însă până la momentul în care o să se vadă în alt domeniu, Gianina din Las fierbinți nu poate să nu-și vadă locul pe scenă sau pe micile ecrane. Sunt zeci de momente pe care le apreciază și se bucură din plin de ele, iar actoria i le oferă pe toate acestea.

Sunt foarte multe momente. Sunt amintiri foarte frumoase: de la oameni întâmplători pe stradă, care poate m-au văzut după primul meu spectacol de debut: „Pescărușul' (pentru mine, acel spectacol este unul aparte cu totul și a fost o întreagă experiență desăvârșitoare), de la acele întâlniri de după spectacol, de la emoția pe care o simțeam din partea lor, până la telespectatorii noștri fideli ai serialului. Sunt enorm de multe. Fiecare întâlnire cu un om care ne privește, ne urmărește, se bucură, se intimidează și se emoționează este o satisfacție desăvârșită pentru mine„, a încheiat Anca Dumitra.

sursă foto- Facebook, Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton