Cum decurge relația dintre Nicole Cherry și iubit după ce s-au mutat împreună. Cântăreața se vede curând mireasă - EXCLUSIV

 Pirvu Cristina
.

Nicole Cherry a dezvăluit exclusiv pentru VIVA! cum decurge relația cu iubitul după ce s-au mutat împreună. Ea și Florin sunt de un an de zile împreună, și lucrurile decurg din ce în ce mai bine.

De aproximativ un an de zile, Nicole Cherry trăiește o frumoasă poveste de iubire. Ba chiar s-a și mutat de acasă, acum stă cu iubitul, în București. Cei doi au păstrat legătura cu părinții, mai ales cântăreața. Merge zilnic să îi vadă, se se consulte cu ei, dar și să ia mâncare. Mama artistei e bună gospodină și are grijă să le dea și lor.

Despre relația cu Florin, cântăreața spune că e din ce în ce mai bună, ba chiar crede că el este sufletul ei pereche. Plus, mereu se vede mireasă, poate peste cinci ani o să o vedem purtând rochia albă.

 

„A fost simplu și natural. Nu simt lipsa părinților pentru că mă văd mereu cu ei. Am și permis, ajung de colo-colo foarte repede. E foarte ok! (…) Mama e o bucătăreasă foarte bună și ne mai trimite mâncare. Și am moștenit talentul ăsta de la ea. Îmi spune toată lumea asta! (…)

Ne-am acomodat foarte repede unul cu altul, nu pot să zic că au fost așa, conflicte, nu am avut și sper să ne ținem departe de ele. E foarte natural și se simte de parcă am fi de foarte mult timp împreună. Eu cred că da, că este sufletul meu pereche, dar îmi place să fiu rezervată când vine vorba de lucruri personale…îmi place să țin mai mult pentru mine, dar presa e curioasă. (…)

Da, eu mă văd mireasă mereu. Mereu m-am văzut mireasă și aș vrea ca prima mea relație serioasă să fie și ultima. Mai ales când am și exemplul părinților mei, ei au 27 de ani de căsătorie. „, a spus Nicole Cherry exclusiv pentru VIVA!.

Nicole Cherry si iubitulNicole Cherry si iubitul

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton