Cum a debutat Raluca Bădulescu ca model, acum 15 ani: „Am fost mireasa colecției lui Cătălin Botezatu. Îmi era frică să nu...”

 Miniosu Alexandra
.

Pe Raluca Bădulescu o cunoaște toată lumea, dar nu mulți știu cum a debutat ca model, acum 15 ani. S-a petrecut în cadrul unei prezentări de modă speciale, chiar a bunului său prieten Cătălin Botezatu. Deși a avut mari emoții și îi era teamă să nu se împiedice, mai ales că ea a făcut închiderea, din fericire, totul a ieșit perfect. Iată declarațiile vedetei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Raluca Bădulescu are mii de fani în toată țara, dar puțini dintre ei știu cum a debutat ca model, acum 15 ani. Jurata de la Bravo, ai stil! a făcut atunci parte dintr-o prezentare de modă specială, chiar a bunului ei prieten, designer-ul Cătălin Botezatu. În ciuda emoțiilor mari, vedeta nu s-a lăsat copleșită de ele și a reușit să defileze ca un adevărat star.

raluca-badulescu-23raluca-badulescu-23

După ce a slăbit spectaculos și a ajuns la greutatea la care a visat toată viața, 47 de kilograme, Raluca Bădulescu e ofertată de din ce-n ce mai mulți designeri, dar și de brand-uri autohtone, pentru a defila în creațiile lor sau pentru diferite pictoriale. Cu toate că nu a vrut niciodată să facă o carieră în lumea modelling-ului, vedetei îi place să pozeze pentru diverse brand-uri, mai ales că are experiență în acest domeniu, de 15 ani.

Citește și: Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu s-au certat și nu și-au mai vorbit timp de un an:”Din vina ei că este foarte căpoasă”

Citește și: Ce relație are Raluca Bădulescu cu fiul ei, Alex:”Copilul ăsta e mai deștept decât mine. Eu îl ascult de multe ori”

Citește și: Simona Gherghe a ajuns cu fiica ei la medic, în vacanța din Grecia:„După teste și consultații, am găsit…'

Citește și: Cristina Spătar și-a cumpărat casă. Unde se mută cu cei doi copii:”Am realizat acest vis…”

Cum a debutat Raluca Bădulescu ca model, acum 15 ani

Raluca Bădulescu apare din ce în ce mai des în diverse campanii fashion prin social media sau la Festivaluri de Modă. Vedeta a cochetat toată viața cu acest domeniu. Prima ei defilare de la o prezentare de modă a avut loc în anul 2007. Atunci, ea a îmbrăcat o rochie superbă, haute-couture, semnată chiar de către Cătălin Botezatu.

În 2007, Raluca Bădulescu a urcat cu mari emoții pe scena de la Bucharest Fashion Week. Atunci avea loc prezentarea „Funeral' al lui Cătălin Botezatu. Jurata de la Bravo, ai stil! a defilat într-o rochie haute-couture, neagră, realizată din mai multe materiale prețioase. De asemenea, piesa vestimentară a fost asortată perfect cu o jachetă din blană.

„Recent am fost împreună cu Alexandru Raicu la Bucharest Fashion Week. La Bucharest Fashion Week merg de foarte mulți ani. De foarte mulți ani am onoarea fantastică de a prezenta pentru el și de a-i purta creațiile. Este absolut divin. Însă debutul meu ca model s-a întâmplat acum 13 sau 14 ani când am prezentat pentru Cătălin Botezatu. Am fost „mireasă' în colecția lui Cătălin. Uite, mă corectează nașul, acum 15 ani am fost', a declarat Raluca Bădulescu pentru EGO.ro.

A defilat în cadrul prezentării lui Cătălin Botezatu

Și acum, la 15 ani distanță, Raluca Bădulescu își amintește ce emoții a trăit în ziua aceea. Cel mai tare se temea să nu se împiedice. Din fericire, însă, totul a ieșit perfect!

„Am avut emoții, nu mă întreba. El în backstage e mamă-mamă. Am avut mari emoții mai ales că am închis prezentarea, știam cât de important este lucrul ăsta pentru el și am avut emoții de nu mai știam de mine. Dar a ieșit bine. Nu am dormit cu o seară înainte. Îmi venea să-l sun și să-i spun că nu mai vin. Îmi era frică să nu mă împiedic, să nu fac vreo nefăcută. Până la urmă a ieșit superb, am avut o rochie splendidă', a aăugat ea.

„E adevărat că acum mi-a scăzut pieptul'

Și-n prezent, Raluca Bădulescu poate reprezenta o mare concurență pentru tinerele fotomodele. Vedeta nu-și dorește însă o carieră în domeniu. De asemenea, nici nu visează la măsuri de 90/60/60. Aceasta își dorește în continuare să aibă un bust mai… generos!

„E adevărat că acum mi-a scăzut pieptul, dar urmăresc să fiu urmărită să am un bust mult mai generos. Numai că, v-am mai povestit, am avut covid și nu am avut cum să intervin, dar voi reveni cu o nouă prezentare. Nu mă las', a mai transmis vedeta.

Ce dezavantaje i-a adus bustul generos

De-a lungul carierei sale, bustul proeminent a reprezentat atât un atuu, cât și un dezavantaj pentru Raluca Bădulescu. Vedeta de la Kanal D a întâmpinat dificultăți, de mai multe ori, atunci când intenționa să-și achiziționeze anumite haine, pentru că nu intra în ele din cauza diferenței mari de centimetri dintre bust și talie. Din acest motiv, ea și-a cumpărat mii de haine, dar și accesorii, pe care să le poată modifica, astfel încât să-i avantajeze trupul.

În timp, dressing-ul Ralucăi Bădulescu a devenit uriaș și neîncăpător. Cu toate acestea, vedeta se „desparte' greu de piesele vestimentare, chiar și de cele pe care nu le mai poartă deloc.

„Am șanse să le refolosesc pentru că pe multe dintre ele le-am mai modificat, pentru că din mare este ușor să faci mic, invers este mai greu. De unde rezultă că multe dintre hainele pe care le aveam, plus că nu era diferență de măsuri atât de mare, le-am modificat. Dar stai vorbim despre hainele astea din ultimii doi ani. De după pandemie. Că în pandemie aveam chiar 70 de kilograme, acum am 47. Deci multe dintre ele le-am micșorat, iar acum cum se „arde' cu oversize-ul ăsta, multe dintre sacouri le port așa, mai largi', a explicat Raluca.

Conform spuselor ei, cu toate acestea, o dată pe an, face „ordine generală' în dressing și doar atunci scoate la vânzare o parte din haine.

„Am mai făcut și „shop my closet' (n.r. eveniment prin care vinde hainele vechi din dressing). Fac asta în fiecare an. Am făcut și anul acesta unul, cred că prin luna martie sau ceva de genul acesta, după ce s-a terminat „Bravo, ai stil'. Momentam nu mai am nimic. Sunt foarte zgârcită. M-am gândit, pentru că am văzut multe haine pe acasă, dar nu sunt încă pregătită fizic și psihic să mă depart de ele', a spus vedeta de la Kanal D.

Vedeta are o mare pasiune și pentru muzică

În prezent, Raluca Bădulescu se bucură de frumusețile verii și, mai ales, de vacanță. Vedeta de la Kanal D se gândește cum și-ar putea reorganiza dressing-ul și promite că, din toamnă, va reveni în fața fanilor și cu alte proiecte.

Pe lângă domeniul televiziunii, Raluca Bădulescu se lansase și-n lumea muzicii. Aceasta concepuse un program prin care să combine moda cu muzica de club. Din păcate, pandemia i-a dat planurile peste cap, iar, ulterior, vedeta a fost implicată în alte proiecte și și-a neglijat această mare pasiune.

„Am dormit în ghete, asta este situația. Vă spun sincer. A venit vara și m-a luat valul. Mai ies pe la cluburi și nu m-am ținut serios să reintru în studio. Acum e deja jumătatea verii și nu are rost să o stric. Dar din toamnă revin cu proiectul de DJ, dar și cu multe alte proiecte', a conchis ea.

Sursă foto: Instagram, Ego.ro, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton