Cum și-a cunoscut Șerban Copoț soția și cum a cerut-o în căsătorie: „Am făcut acel moment memorabil pentru noi doi” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Șerban Copoț și soția lui, Roxana, trăiesc o frumoasă poveste de iubire, de aproape un deceniu. Dacă pe el îl vedeți mai tot timpul pe micile ecrane, fiind implicat în diverse proiecte de televiziune, partenera lui este mult mai scumpă la vedere. Deși e discret în privința vieții private, prezentatorul de la iUmor ne-a dezvăluit în revista VIVA! de iunie cum s-a cunoscut cu aleasa inimii lui și cum a cerut-o în căsătorie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Bine te-am găsit, Șerban! Nu știu dacă tu trăiești această senzație de fast-forward, dar, iată, am ajuns la jumătatea anului… Pentru tine cum a fost 2022 până acum?

Bună! A fost un an plin de emotii. Şi aici nu mă refer doar la emoţiile normale, de viaţă de familie, ci la genul de emoţii existenţiale, care te aruncă în stări de reflecţie nemaiîntâlnite până acum. Imaginile cu femeile cu copii în braţe, care fug din calea războiului au avut un impact masiv asupra mea. Poveştile care vin de acolo sunt tulburătoare şi mi-au întărit convingerea că ceea ce fac cu copiii mei şi educaţia pe care încerc să le-o dau este cel mai bun lucru pe care-l pot face.

serban-copot-3serban-copot-3

Dincolo de viața profesională, ești un soț și un tată extrem de dedicat. Ești căsătorit de 7 ani cu Roxana și aveți trei copii superbi. Dat fiind că ea este o prezență foarte discretă, mi-ar plăcea să ne povestești mai multe despre voi. Cum v-ați cunoscut și cum v-ați îndrăgostit?

Ea era model şi eu artist. Ne-am cunoscut la un eveniment unde ea era pe podium şi noi trebuia să cântăm. O singură dată a trebuit să ni se întâlnească privirile şi parcă am ştiut că e ceva special acolo. Restul a venit de la sine. Eram conştient de pericolul de a avea pe cineva lângă tine care are în minte doar imaginea ta de la televizor şi care ar fi fost foarte dezamăgită atunci cand cunoştea şi omul, nu numai artistul.

Ea m-a iubit şi cu rele, şi cu mai puţini bani, şi cu mai puţin chef de a merge la evenimente. Nu cred că i-a fost uşor alături de mine, însă răbdarea ei a dat roade. M-a făcut un om mai bun şi mi se pare normal să se bucure de munca ei până la sfârşitul vieţii. Sunt al ei. (zâmbește)

Citește și: Prima imagine cu fetița lui Șerban Copoț:este adorabilă! Prezentatorul de la iUmor a devenit recent tată pentru a treia oară

Citește și: Șerban Copoț și-a botezat fiica.Primele imagini de la eveniment

Citește și: Cum arată iubita lui Laurențiu Reghecampf la trei săptămâni după ce a născut!Corina a atras toate privirile la un eveniment monden / Imagini exclusive

Citește și: Fiul Mădălinei Manole a împlinit 13 ani. Ce mesaj dureros a postat fratele artistei:„Nu l-am văzut de când…'

Cum și-a cunoscut Șerban Copoț soția și cum a cerut-o în căsătorie

Care sunt calitățile pe care le apreciezi cel mai mult la Roxana, ce te-a convins că ea e femeia potrivită pentru tine?

E discretă, calmă, răbdătoare şi nu caută cu disperare faima. A pus familia pe primul loc, a făcut multe sacrificii pentru asta şi o respect enorm. E exact ce căutam.

Vedeta i-a adresat marea întrebare după 9 ani

Apropo, de soție cum și după cât timp ai cerut-o? A fost un moment atent gândit și pregătit sau ceva spontan?

Ha ha ha! După prea mult timp! 9 ani, ca să fiu mai precis. Am surprins-o, bineînţeles, într-un moment în care se aştepta cel mai puţin. Însă am făcut acel moment memorabil pentru noi doi.

Dar tu… cum ai convins-o pe Roxana că ești bărbatul potrivit pentru ea? Vorba aia, sigur ai și tu câteva calități!

E clar că am păcălit-o, însă acum e prea târziu să mai facă ceva. (râde)

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: PR, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton