Cum au sărbătorit Leonard Miron și iubitul lui vindecarea de COVID-19: "Eu sunt un soi rău așa și ăsta niciodată nu piere!"

 Dumba Gabriela
.

Leonard Miron și iubitul său, Miguel, au dat petrecere în curtea vilei lor din Anglia pentru a sărbători vindecarea de infecția COVID-19. Dacă Miguel s-a simțit rău în urma contractării coronavirusului, Leonard nu a avut nici un simptom și a aflat că a fost infectat abia la testul pentru anticorpi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Leonard și Miguel și-au invitat cei mai buni prieteni și au întins o masă bogată, cu șampanie și voie bună, fericiți că au trecut cu bine peste pandemie.

Leonard Miron și iubitul lui locuiesc într-un orășel din sud-estul Marii Britanii, cu o populație de numai 300 de locuitori, însă cei doi s-au infectat cu COVID-19 la începutl pandemiei, când restricțiile nu erau așa de dure, în timpul unei croaziere în Italia.

Leonard Miron a dezvăluit într-un interviu cu Cristi Brancu că a fost testat pozitiv și a fost purtător al noului coronavirus. Totodată, afectat de infectarea cu noul virus a fost și iubitul lui Leonard Miron. Cei doi ar fi luat coronavirusul într-o croazieră ce a traversat și Italia.

„Leonard și Miguel au fost plecați într-o croazieră care a trecut prin Italia exact când se înregistrau primele victime și reglementările nu erau așa de stricte. Când au ajuns acasă, Leo a avut o ușoară răceală, iar Miguel a avut ca o gripă mai serioasă două zile. Și atât. Așadar, au fost asimptomatici', a spus Brancu.

Iubit-Leonard-Miron3Iubit-Leonard-Miron3

Primul test a ieșit negativ!

Cei doi au decis să-și facă totuși testarea, având bănuieli că a fost vorba despre COVID-19. Surprinzător este faptul că Leonard Miron a mărturisit că la prima testare rezultatul a ieșit negativ, a bia al doilea test dovedind prezența virusului.

„Noi am început autoizolarea cu mult timp înainte” 

'La testul de COVID-19 am ieșit negativ, dar la testul de anticorpi am ieșit pozitivi. Noi știam lucrul acesta. Eram într-o croazieră care a trecut și prin Italia, exact când acolo se vorbea de primele infectări. Tocmai de aceea, noi am început autoizolarea cu mult timp înainte de a se impune', a povestit Leonard Miron.

'Eu sunt un soi rău așa și ăsta niciodată nu piere. Eu n-am avut niciun simptom dramatic, știu doar că el a tușit și a avut un fel de gripă câteva zile, dar atât. Dar acum ne-au venit testele și suntem negativ pe COVID-19 și pozitiv pe anticorpi', a mai explicat Leonard Miron.

Leonard și Miguel sunt împreună de mai bine de 18 ani

Leonard și Miguel sunt un cuplu extrem de sudat de aproape două decenii, partenerul de viață al fostei vedete TVR fiind cel care a făcut primul pas, în în urma unei ediții Eurovision:

El urmăreşte foarte mult Eurovision, dacă îl întrebi, ştie tot. Eu am prezentat concursul. M-a contactat… Brunet, înalt, jumătate englez, jumătate spaniol… Și asta a fost – povestea Leonard Miron, într-un interviu, despre cum i-a adus soarta împreună pe el și pe Miguel.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton