Cum au murit fiica și iubitul Ramonei Crăciunescu de la Survivor: "Luase foc toată rulota..."

 Raiciu Adriana
.

Ramona Crăciunescu de la Survivor România a trecut prin momente cumplite, în urmă cu ceva ani. Concurenta din echipa Războinicilor și-a deschis sufletul și a vorbit despre cel mai negru episod din viața ei, atunci când și-a pierdut și fetița, dar și partenerul de viață. Cum au murit fiica și iubitul Ramonei Crăciunescu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

După ce au câștigat prima probă de comunicare de la Survivor România 2022, Războincii au primit o recompensă pe măsură. Mai exact, concurenții au putut comunica cu cei care îi așteaptă acasă. Le-au fost oferite scrisori primite din partea apropiaților, dar și fotografii în care apar persoanele importante din viața lor.

ramona-craciunescu-1ramona-craciunescu-1

Și Ramona Crăciunescu a primit o fotografie, însă concurenta din echipa Razboinicilor a început să plângă în momentul în care a văzut-o. Aceasta abia și-a putut găsi cuvintele potrivite și, cu greu, a vorbit despre tragedia prin care a trecut, în urmă cu mai mulți ani.

Cum au murit fetița și iubitul Ramonei Crăciunescu de la Survivor

Războinicii au luptat din greu în ediția de marți seara, 8 februarie, pentru a câștiga primul joc de comunicare de la Survivor. Ei bine, concurenții au reușit să treacă cu bine peste această probă, așa că au primit și o recompensă pe măsură.

Au primit scrisori, dar și fotografii cu cei apropiați. Și Ramona Crăciunescu a primit o fotografie cu fiul ei, iar în momentul în care a văzut a izbucnit în lacrimi. Concurenta a spus că poza ar fi fost completă, dacă s-ar fi aflat în ea și fiica ei, care a murit într-un incediu.

Cu ochii în lacrimi, Ramona a spus cum a avut tragicul incident. Se pare că toată familia se afla la mare și era ultima seară pe care aceștia o petreceau acolo. În timp ce îi făcea baie fetiței sale, a izbucnit incendiul și deși a încercat să îl stingă, nu a mai reușit. A vrut să intre după fiica ei, însă nu a putut face nimic. Fiul ei, dar și iubitul au reușit să iasă din rulotă cu greu.

Din păcate, atunci și-a pierdut fetița, iar, la o săptămână de la incident, și-a pierdut și partenerul de viață. Pentru o perioadă, Ramona a fost în comă și nu a putut participa nici la înmormântarea copilului, nici la înmormântarea iubitului.

Poza aceasta ar fi fost completă dacă în ea se afla și fiica mea. Avea șase ani când a trecut dincolo, când a avut loc accidentul. Eram în weekend la mare cu toții, eu, iubitul meu și copiii. Era ultima seară pe care o petreceam acolo. În timp ce îi făceam baie fetiței am observat o lumină foarte puternică. Am ieșit, deja luase foc toată rulota. Am încercat să îl sting, dar mi-a luat foc tot părul. M-am rostogolit pe jos ca să sting flăcările și să pot intra după fetiță…dar, în foc nu poți intra…A fost o explozie. Băiatul a apucat să iasă, că era fix în spatele meu, și prietenul meu ieșise, dar era ars pe brațe… Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva…să simtă că este atât de neputincios. Soțul a decedat la șapte zile după incident. Eu am fost în comă mai mult timp. Eu nu am participat nici la înmormântarea copilului, nici la înmormântarea iubitului”, a povestit Ramona, printre lacrimi. 

sursă foto- Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton