Cum arătau Klaus și Carmen Iohannis în tinerețe. Imagini de colecție

 Oana Pantazi
.

Klaus și Carmen Iohannis sunt căsătoriți din 1989 și formează un cuplu superb, și acum, ca și în tinerețe, făcându-se remarcați la fiecare apariție. Dacă președintele este mai puțin schimbat, Prima Doamnă avea un cu totul alt look în acele vremuri, când încă nu optase pentru părul blond. Iată cum arătau cei doi soți cu mai bine de trei decenii în urmă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Klaus și Carmen Iohannis sunt un cuplu cu vechime, relația lor având nu mai puțin de 33 de ani, iar în tinerețe formau un cuplu la fel de potrivit ca acum. Din fotografiile postate de președinte de-a lungul timpul ne privește un tânăr cu păr blond, des, și cu aparență timidă, care, la vremea respectivă, pare să fi frânt multe inimi… Însă dintre toate el a ales-o pe Carmen, cea care i-a furat inima pe când aveau doar 22 de ani și care, 7 ani mai târziu, i-a devenit parteneră de viață. Iată cum arătau Klaus și Carmen Iohannis în tinerețe!

Cum-aratau-Klaus-si-Carmen-Iohannis-in-tinerete-1Cum-aratau-Klaus-si-Carmen-Iohannis-in-tinerete-1

Cum arătau Klaus și Carmen Iohannis în tinerețe

Kaus și Carmen Iohannis sunt căsătoriți de 33 de ani, iar povestea lor de dragoste rămâne în continuare un reper de stabilitate, indiferent de traseul politic al Președintelui României. Cei doi s-au cunoscut în studenție, iar Iohannis a povestit că a fost dragoste la prima vedere.

Citește și: Drama neștiută din viața lui Carmen Iohannis. Prima Doamnă a trecut prin încercări cumplite

Citește și: Însărcinată prima oară, Vlăduța Lupău își dorește deja și alți copii: „Au camerele făcute. Sper să vină și o răsfățată în casă!' / EXCLUSIV

Citește și: Elena Chiriac și Augustin Viziru au rupt legătura după Ferma, deși s-au înțeles să împartă premiul: „Simt că am pierdut un prieten. E dureros când…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce scrie în raportul oficial al morții Roxanei Donișan, românca ucisă de rechin în Egipt: „Nu au putut menționa nici măcar dacă e vorba de un rechin sau nu'

Citește și: Cum se înțelege Florin Piersic Jr. cu tatăl său:’Există undeva o ruptură, care nu poate fi cusută niciodată’

Pe vremea când s-au cunoscut, erau studenți și aveau 22 de ani. Ulterior – el a ajuns profesor de fizică, în vreme ce Carmen a ales să predea limba engleză în Sibiu. Klaus Iohannis era un tânăr blond, aparent timid, cu un zâmbet deschis, în timp ce viitoarea sa soție avea părul închis la culoare, dar același zâmbet fermecător.

În timpul facultăţii am cunoscut-o şi pe soţia mea, Carmen, dar în vechiul cerc de prieteni. A fost invitată de prieteni de-ai noştri care au rămas în Sibiu. Ne-am plăcut, pur şi simplu, iar chimia dintre noi depăşeşte orice descriere. (…) A durat mult până ne-am căsătorit. Ne-am cunoscut la 22 de ani  şi ne-am căsătorit pe la 29 de ani‘, a relatat Klaus Iohannis.

„Chimia dintre noi depășește orice descriere”

Cum arătau Klaus și Carmen Iohannis în tinerețe. Chiar și cei care nu l-au votat și nu îl agreează trebuie să recunoască faptul că președintele Klaus Iohannis este o prezență impunătoare, ceea ce în popor se numește „bărbat bine'. Sigur, odată cu înaintarea în vârstă, actualul președinte a câștigat și acea prestanță dată de vârstă și de părul grizonant, însă asta nu înseamnă că, în tinerețe, președintele nu a fost un bărbat atrăgător, ba dimpotrivă.

La rândul ei, Prima Doamnă a fost și a rămas o prezență distinsă și elegantă, iar schimbările de look făcute de-a lungul anilor i-au dat și mai mult rafinament. Iar povestea lor de dragoste a învins orice barieră de-a lungul deceniilor, pentru că, în afară de potrivirea fizică, între cei doi există și o chimid perfectă.

„Ne-am plăcut, pur şi simplu, iar chimia dintre noi depăşeşte orice descriere. Dacă se întâlnesc doi oameni care se plac şi se înţeleg, restul devine irelevant.

Este foarte uşor ca doi oameni tineri să se placă şi să se îndrăgostească, şi asta mi s-a întâmplat şi mie cu soţia mea. Am fost un cuplu de îndrăgostiţi mulţi ani.

A durat mult până când ne-am căsătorit (…) Am trecut de pragul de 25 de ani de când suntem căsătoriţi şi acum cred că pot să spun că arta nu este de a te îndrăgosti, ci de a menţine dragostea vie pentru mult timp', a scris Kaus Iohannis în volumul autobiografic Pas cu pas.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton