Cum arătau Florin Dumitrescu și soția lui când s-au căsătorit. Sunt împreună de 13 ani: "Ai adus lumină pe strada mea"

 Raiciu Adriana
.

Cum arătau Florin Dumitrescu și soția lui când s-au căsătorit. Florin și Cristina Dumitrescu sunt împreună de mai bine de un deceniu. Cererea în căsătorie a venit după trei ani de relație, chiar de Ziua Îndrăgostiților. Astfel, în fiecare, în această zi, cei doi celebrează iubirea. Pe contul său de socializare, cu ocazia acestei zile, chef-ul a postat o fotografie de la nuntă, dar și un mesaj emoționant.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arătau Florin Dumitrescu și soția lui când s-au căsătorit. Florin Dumitrescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cristina. Chef-ul și-a cunoscut soția în urmă cu mai mulți ani, însă au decis să formeze un cuplu începând cu data de 19 octombrie 2010. Cererea în căsătorie a venit trei ani mai târziu, chiar pe 14 februarie 2013. Astfel, chiar de Ziua Îndrăgostiților, ieri, au serbat 10 ani de la fericitul eveniment.

florin-dumitrescu-sotieflorin-dumitrescu-sotie

Pe contul său de socializare, Florin Dumtrescu de la Chefi la cuțite a postat un mesaj extrem de emoționant, cu ocazia unei zile așa speciale, dar și și o fotografie de pe vremea când au decis să facă pasul cel mare.

Citește și: „Am dormit într-o morgă. Erau și…’. Adela Popescu a spus ce sacrificii a făcut pentru viața de actriță

Citește și: „Ești un produs ieftin în showbiz, o glumă din punct de vedere muzical’. Fiul Corneliei Catanga, atac dur către Nicole Cherry. Ce l-a făcut să răbufnească

Cum arătau Florin Dumitrescu și soția lui când s-au căsătorit

Florin și Cristina Dumitrescu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi au împreună doi copii superbi și sunt împreună de aproape 13 ani. De Ziua Îndrăgostiților, cu ani în urmă, chef-ul a cerut-o în căsătorie pe Cristina într-un mod total inedit.

Astfel, în fiecare an, fix de această dată, cei doi sărbătoresc fericitul eveniment. Pe contul său de socializare, juratul de la Chefi la cuțite a postat un mesaj extrem de emoționant, spunându-i partenerei sale cât de multe o iubește.

'Ai adus lumină pe strada mea, care ulterior a devenit a noastră. Încă un pic și cucerim lumea dacă nu îmi dai drumul de mână. Avem tot deja, le avem pe ele, visăm doar la bine și ne ferim de rele, tot ce ne lipsește de fapt nu avem nevoie. Sunt al tău până când moartea ne va despărti și dincolo de ea ne vom reuni.

Te iubesc, fie că e vorba de o zi sau veșnicie, dacă așa ne-a fost scris atunci așa să fie! Cu fericire îți transmit să ai parte de bucurie, nu doar azi, că azi e greu, ci în fiecare zi!', spune Florin Dumitrescu pe o rețea de socializare.

Cum a cerut-o de soție chef Florin Dumitrescu pe partenera lui

Sunt de mai bine de un deceniu împreună, ea este mai mare decât el, dar puțini știu cum a decurs relația lor și ce s-a întâmplat înainte de a ajunge în fața altarului. Chef Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina, au dezvăluit când a avut loc cererea în căsătorie și ce s-a întâmplat înainte de nuntă.

Oficial, suntem împreună de pe 19 octombrie 2010, iar cererea în căsătorie a fost pe 14 februarie 2013. A fost specială, mai ales că eu deja aveam inelul de logodnă de o lună, ascuns prin casă. Așteptam ziua de 14 februarie să o cer în căsătorie, știind că nu se așteaptă de la mine la un asemenea gest, pentru că este o sărbătoare pe care eu nu o agreez foarte mult. Îmi place să sărbătoresc dragostea și în alte zile ale anului, nu doar atunci. Am cerut-o de soție cu ajutorul lui Cristi Nistor, la restaurant la Zexe, fiind singurul loc unde am mai găsit două scaune libere pe 14 februarie.”, ne declarat Florin Dumitrescu, în urmă cu ceva timp.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton