Cum arată Xonia după ce a avut probleme de sănătate și fața umflată. A întors toate privirile la VIVA! Party 2021

 Miniosu Alexandra
.

Xonia a întors toate captele la VIVA! Party 2021, petrecere organizată seara trecută la Clubul Diplomatic din București. Pe lângă ținuta cu adevărat spectaculoasă și sexy, ce i-a pus în valoare atuurile, vedeta s-a făcut remarcată și prin frumusețea ei. Iată cum arată cântăreața după ce a reușit să scape de fața umflată!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

x4x4

Xonia a fost una dintre vedetele invitate la VIVA! Party 2021, seara trecută. A respectat dress code-ul extravaganza pe deplin și i-a uimit pe toți prin alegerea făcută. Însă cântăreața nu a primit complimente doar pentru ținuta uluitoare, ci și pentru aspectul ei fizic. Diva radiază de fericire, după ce și-a rezolvat problemele de la nivelul feței, iar asta s-a văzut și la petrecerea de la Clubul Diplomatic!

Citește și: Xonia suferă de o boală autoimună:„E grav, pot ajunge fără o parte dintre organe'

Citește și: Când își reînnoiesc jurămintele Oana Roman și Marius Elisei:„Acum sunt și probleme…'

Citește și: Moroșanu, din nou fără permis, după ce în primăvară a fost prins băut la volan!Cum a încălcat legea acum

Citește și: Ce emisiune prezintă acum Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, la Antena 1.Ce se întâmplă cu Chefi la Cuțite

Cum arată Xonia după ce a scăpat de fața umflată

Seara trecută, la VIVA! Party 2021 au participat invitați unul și unul. Doamnele și domnișoarele, dar și domnii, au defilat pe covorul roșu mai ceva ca pe podiumurile de modă, pentru a-și etala ținutele. La fel a făcut și Xonia, mândră de ținuta ei de culoare roz-neon.

Xonia a ales să poarte o ținută foarte îndrăzneață, ce s-a potrivit perfect cu tematica petrecerii VIVA! 2021. Cântpreața a îmbrăcat o rochie lungă, de culoare roz-neon. Cu siguranță, ce a atras cel mai mult atenția au fost tăieturile adânci, din ambele părți, până în zona coapselor. Imaginația celor din jur a fost astfel pusă la încercare, în timp ce artista se mândrea cu silueta ei de invidiat.

A întors toate capetele la VIVA! Party 2021

Dar Xonia nu se laudă doar cu niște forme de zeiță, ci și cu un chip perfect. Din fericire, cântăreața a scăpat de problemele de la nivelul tenului, iar acum nu mai are deloc fața umflată. Astfel, a avut toate motivele să zâmbească la VIVA! Party 2021, zâmbetul ei fiind de altfel cel mai frumos accesoriu.

Vă amintim că Xonia a avut de suferit de pe urma unei afecțiuni misterioase, în trecut. Din cauza ei, fața i se umflase foarte mult. La acea vreme, toți credeau că operațiile estetice ar fi desfigurat-o, dar ea a infirmat vehement aceste acuzații, susținând că este vorba despre o problemă medicală.

„Este o problemă medicală. Sper în curând să aflu și eu despre ce e vorba. Am făcut și niște analize. Nu m-am trezit cu fața asa umflată peste noapte. E ceva care încet, încet s-a întâmplat și acum sunt și eu la fel de curioasă să aflu despre ce e vorba. Momentan n-am mai multe lucruri de spus', spunea Xonia la Antena Stars.

VIVA! Party – 22 de ani

Petrecerea VIVA!, 22 de ani În urmă cu 22 de ani, apărea primul număr VIVA!, la început de vară. După o nedorită pauză de un an, la început de toamnă, în zi mare, de Sf. Maria, VIVA! Party a revenit, mai strălucitoare ca niciodată, cu vedetele din toate domeniile și de toate vârstele. Cântăreți, actori, influenceri, sportivi, oameni de telviziune și nu numai au răspuns prezent invitației noastre. La Grande Bellezza și-a meritat numele pe deplin. Rețeta nu s-a schimbat: rochii strălucitoare, oaspeți de marcă, o seară spectaculoasă, muzică bună, un party cu o tradiție greu de egalat, ce aduce la un loc cele mai populare celebrități.

Le mulțumim partenerilor noștri: Fiat 500, Pandora, FOREO, GLO, No Time To Die, Herbalife, Victorias Secret, Peroni, Alexandrion – cu brandurile Kingsbury GIN și Saber Elyzia, Înghețata Corso și Gral Medical.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton