Cum arată Vlăduța Lupău însărcinată în luna a opta: „În curând, o să știu ce înseamnă viața cu adevărat”

 Borcilă Andreea
.

Cum arată Vlăduța Lupău însărcinată în luna a opta. Artista și soțul ei, fotbalistul Adi Rus, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp. Cei doi sunt în culmea fericirii, de când au aflat că vor deveni părinți pentru prima dată și că vor avea un băiețel. Recent, cuplul a făcut o ședință de fotografie, unde cântăreața și-a etalat burtica de gravidă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău, în vârstă de 31 de ani, este însărcinată cu primul său copil și de abia așteaptă să-și cunoască micuțul. Ea și soțul său, fotbalistul Adi Rus, formează și-au unit destinele acum trei ani și sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Interpreta de muzică populară și-a ținută ascunsă sarcina timp de patru luni, fiind sigură că, mai întâi, vor afla cei apropiați, cum ar fi familia și prietenii.

vladuta-lupau-7-1vladuta-lupau-7-1

Artista a anunțat că e însărcinată după mai bine de patru luni. Înainte de a rămâne însărcinată, vedeta a suferit o operație destul de delicată, de endometrioză, afecțiune care poate provoca infertilitate în rândul femeilor. Totul, în schimb, s-a terminat cu bine.

Citește și: Cum l-a anunțat Vlăduța Lupău pe soțul ei, Adi Rus, că e însărcinată, și cum a reacționat el:„Replica lui a fost…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut Vlăduța Lupău înainte de a rămâne însărcinată:„E boala secolului la femei și nu prea te lasă să faci copii'

Citește și: Oana Lis a aflat că are un frate vitreg. Ce decizie a luat:”Ca-n filme, surprize, surprize”

Citește și: Cine este artistul român care a dat mâna cu Papa Francisc la Vatican, ieri:”Am trăit un moment extrem de emoționant”

Cum arată Vlăduța Lupău însărcinată în luna a opta

Frumoasa interpretă de muzică populară mai are puțin și va aduce pe lume primul ei copil și al lui Adi Rus. cei doi sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor deveni părinți și că vor avea un băiețel. S-au gândit ce nume să-i pună micuțului încă de la început însă, momentan, nu au dezvăluit mai multe detalii. Recent, cei doi au făcut o ședință foto, unde șatena și-a etalat burtica de gravidă, fiind însărcinată în luna a opta. În poze, se vede cum ambii sunt extrem de relaxați și fericiți de timpul petrecut împreună. Vedeta s-a îmbrăcat într-o rochiță lejeră și albă, având părul despletit în bucle simple. În seria de fotografii, cei doi se țin de mână și își zâmbesc tandru. Mai mult, soțul ei, Adi Rus, îi mângâie burtica de gravidă și o sărută pe frunte, semn că este acolo mereu pentru ea să o protejeze și să se asigure că nu-i lipsește nimic. Șatena a scris în dreptul unei poze un mesaj emoționant: „În curând, o să știu ce înseamnă iubirea. Și viața cu adevărat'.

Când va alea loc botezul

Artista și Adrian Rus și-au unit destinele în urmă cu aproximativ trei ani și mulți s-au întrebat când va urma și petrecerea, dat fiind că vedeta anunțase că aceasta va avea loc. Din păcate, pandemia le-a încurcat planurile. Între timp, ea a anunțat că este însărcinată cu primul său copil. La acea vreme, vedeta se afla pe munte, ca să filmeze un videoclip pentru un cântec de Crăciun. Atunci, interpreta a primit un rezultat de la o analiză, lucru ce a bucurat-o enorm, astfel că a aflat că este gravidă.

Inițial, aveam pregătită o super-super petrecere, care, din păcate, s-a amânat din cauza pandemiei… Pe urmă, am tot amânat-o. Că n-am mai simțit nevoia de nebunia acelei zile a petrecerii. Pentru noi a fost cel mai important să ne unim destinele în fața lui Dumnezeu prin taina cununiei. Ceea ce am făcut în 2019. Aveam, pe urmă, câteva gânduri. Să reluăm toate pregătirile cu petrecerea. Dar între timp am rămas însărcinată. Și aia e momentan! Nu ne-am gândit cum va fi petrecerea care va urma. Dacă 1 sau 2 în 1, ne-a declarat ea într-un interviu exclusiv.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton