Cum arată vila în care locuiesc Răzvan și Irina Fodor. Au șapte camere și o grădină superbă

 Dumitrache Laura
.

Cum arată vila în care locuiesc Răzvan și Irina Fodor. Răzvan și Irina Fodor formează unul dintre cele mai apreciate și solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt căsătoriți de 12 ani șiau o fiică, Diana, în vârstă de 12 ani. În urmă cu șapte ani, Răzvan și Irina Fodor s-au mutat într-o casă cu două etaje lângă București. Iată cum arată aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum arată vila în care locuiesc Răzvan și Irina Fodor. Fostul prezentator tv a renunțat la apartamentul său din zona Berceni și s-a mutat împreună cu Irina Fodor și fiica lor, într-o vilă de lângă București. Irina și Răzvan Fodor au căutat doi ani casa perfectă, iar în anul 2016 au găsit-o.

fodorfodor

Cum arată vila în care locuiesc Răzvan și Irina Fodor. Cei doi au muncit foarte mult pentru a se muta în casa visurilor. Răzvan Fodor și soția sa sunt mândri de casa lor, iar ori de câte ori au ocazia, postează pe rețelele de socializare imagini din locuința lor.

Citește și: Răzvan Fodor a răbufnit, după ce o profesoară a fost înjunghiată de un elev, în Capitală: „Voi sunteți idioți? Mă refer la părinți”

Citește și:Cum arăta viața lui Răzvan Fodor înainte de căsătoria cu soția lui, Irina: „Când era o zi întâmplător liberă…'

Citește și:Dragoș Pătraru și-a retras emisiunea „Starea Nației' de la Prima TV: „Am reziliat contractul pentru neplată'. Prima reacție a postului de televiziune

Citește și:Cum arată Adelina Chivu la 41 de ani și cum își menține silueta: „Până la 35 de ani nu am ținut dietă”

Cum arată vila în care locuiesc Răzvan și Irina Fodor

Răzvan și Irina Fodor locuiesc într-o vilă cu două etaje de lângă București. Cei doi au decis să renunțe la apartamentul din zona Berceni și s-au mutat la casă, pentru care au plătit 200.000 de euro.Răzvan Fodor și soția sa au muncit foarte mult pentru a-și transforma casa într-o locuință de vis. În trecut, prezentatorul tv ne-a declarat că el și Irina Fodor au început de la zero și și-au construit căminul mult visat.

'Mă întrebi dacă am făcut rost de ăia 200.000 de euro? (râde) De dat nu mi i-a dat nimeni, nici nu i-am avut, nici nu i-am câștigat. Am pornit așa, în gol. Știi cum se spune, că vedetele fac bani, frate! Ei bine, nu e așa. Tot auzeam oameni în preajma noastră spunând „mi-am luat casă, un chilipir, mare noroc am avut. Noi nu credeam că nouă ni se va întâmpla una ca asta, să-mi și placă o casă, să fie și prețul OK, dar uite că ni s-a întâmplat, am găsit casa. Ne-am luat după căldura locului, a avut o karmă bună.', ne-a declarat Razvan Fodor.

Irina și Răzvan Fodor au o vilă cu șapte camere

Irina și Răzvan Fodor și-au cumpărat o casă în Popești Leordeni și și-au amenjat-o după bunul plac. Vila celor doi are șapte camere, o curte mare și un gazon imens. Răzvan și Irina Fodor au amenajat curtea cu copaci, zonă pentru grătar și au o terasă mare unde se relaxează alături de invitații lor. Terenul din spate, care măsoară 190 m, Irina Fodor a plantat numeroase flori care îi parfumează întreaga curte.  

'Tot gardul este acoperit de Mâna Mai­cii Domnului, care miroase divin, e de vis când înflorește, cred că avem peste vreo 30 de feluri de trandafiri, de toate culorile, avem cais, vișini, păr, pruni, vie, cam tot ce ar trebui să aibă o grădină.', spunea și Irina Fodor.

Cum s-au cunoscut Răzvan și Irina Fodor

Răzvan și Irina Fodor trăiesc o poveste de dragoste frumoasă de mai bine de 15 ani. Deși există o diferență de 13 ani între ei, iubirea lor a fost mult mai puternică. Irina Fodor era studentă la Facultatea de Jurnalism și făcea figurație la Buftea, moment în care l-a cunoscut pe Răzvan Fodor. Irina Fodor i-a dăruit prezentatorului tv o fiică, Diana, acum în vârstă de 12 ani.

„Nu s-a întâmplat nimic, nici un sărut, nici un ținut de mâna, doar o invitație nevinovată la un botez al copilului unui prieten… și un prim test, să spunem așa… I s–a tras scaunul de sub fund. Da! Exact de sub fund! Nu doar ei, ci tuturor femeilor și soțiilor din gașcă care au venit foarte simandicos aranjate la un asemenea eveniment. (Fraților, era doar un botez! Hai să ne relaxăm și să ne simțim bine, zic). uitati-va numai ce fata luminoasa are in imagine. A râs cu hohote(…) Plăcut surprins, mirat și contrariat, am trecut peste primul hop…’, povestea Răzvan Fodor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton