Cum arată vila fetelor de la Insula Iubirii, sezonul 6. Băieții dorm cu ispitele

 Miniosu Alexandra
.

Cum arată vila fetelor de la Insula Iubirii, sezonul 6. Luni, 2 mai, la Antena 1 a avut loc premiera noului sezon Insula Iubirii, cel cu numărul 6. În total, cinci cupluri curajoase au trecut de casting și își vor testa relațiile în cel mai dur test al fidelității. Pe concurenți îi așteaptă surprize pe bandă rulantă și deja au aflat cum arată vilele în care vor locui. Ba mai mult, băieții vor dormi cu ispitele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cum arată vila fetelor de la Insula Iubirii, sezonul 6. Așteptarea s-a încheiat pentru telespectatorii Antena 1. Ieri, 2 mai, pe postul TV a fost difuzată prima ediție din noul sezon Insula Iubirii, cel cu numărul 6. Încă din primul episod, concurenții au văzut cum arată vilele în care vor locui. De asemenea, s-a aflat și faptul că băieții vor dormi cu ispitele, scrie spynews.ro.

vile-insula-iubirii-1vile-insula-iubirii-1

Cum arată vila fetelor de la Insula Iubirii, sezonul 6. Așadar, prima ediție din sezonul 6 Insula Iubirii a venit cu o mega-surpriză pentru concurenți. Aceștia au aflat cum arată vilele în care vor locui timp de 21 de zile alături de cele mai tari ispite. De asemnea, ei au rămas fascinați și de noutatea acestui sezon: Camera liberă.

Citește și: Ce mai face și cum mai arată Hannelore de la Insula Iubirii.Cu ce se ocupă acum fosta soție a lui Bogdan Ionescu

Citește și: Cum arată acum Loredana de la Insula Iubirii.Fosta iubită a lui Hamude a devenit mamă

Citește și: Ce avere are Bianca Drăgușanu. Recent, și-a cumpărat apartament în Dubai, ajutată de soțul Denisei Tănase:„Nu am cumpărat nimic în rate'

Citește și: Irinel Columbeanu a dezvăluit de ce s-a mutat cu Monica din vila de la Izvorani:„Ea se simțea…'

Cum arată vila fetelor de la Insula Iubirii, sezonul 6

Cum arată vila fetelor de la Insula Iubirii, sezonul 6. Timp de 21 de zile, băieții și fetele vor locui în case diferite. Concurentele vor sta pe Island Escape, iar concurenții pe Village Coconut. Pe lângă faptul că insulele sunt situate la o distanță destul de mare una de cealaltă, concurenții vor locui în aceeași casă cu ispitele. Cu siguranță, asta va face ca testul să fie mult mai greu.

Atât fetele, cât și băieții de la Insula Iubirii, sezonul 6, s-au arătat încântați de vilele în care vor sta vreme de 21 de zile. În continuare, vă prezentăm doar câteva dintre reacțiile concurenților emisiunii de la Antena 1 când au văzut casele.

„Wow, wow. Am feeling-ul de afro, mă simt ca acasă aici', a spus Celia, urmată de Cerasela: „Vai de capul meu! Am fost foarte uimită, îmi place foarte mult tot ce văd, piscină, Thailanda'.

Lavinia Pop a exclamat: „Camera în care stăm e de vis, e superbă camera', iar Cerasela a completat „Am mai găsit o singură cameră cu un pat și e foarte romantică'.

Băieții s-au arătat la fel de încântați de vila lor. Rei a spus „Îmi place foarte mult view-ul, este senzațional', iar Alexandru a declarat „Casa în care vom locui este extraordinară, peste așteptări', conform sursei citate.

Ce este Camera liberă de la Insula Iubirii

În noul sezon Insula Iubirii există o noutate. Camera liberă reprezintă o tentație pentru fiecare concurent. Aceasta e destinată pentru momentele de intimitate.

„Camera Liberă este spațiul rezervat momentelor romantice, unde concurenții se pot bucura de intimitate în modul lor propriu', a spus Radu Vâlcan această cameră specială.

Sursă foto: Captură ecran, Comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton