Cum arată vila de 3 milioane de euro pe care o deține Anamaria Prodan, în Dubai. Cine locuiește acolo, după ce vedeta s-a mutat înapoi, în România

 Lupescu Anca
.

Este cunoscut faptul că Anamaria Prodan are o avere impresionantă la cei 47 de ani. Laurențiu Reghecampf și soția lui au împreună extrem de mulți bani, iar impresara nu s-a ferit niciodată să afirme cât de mult îi place luxul. Ea a preluat FC Hermannstadt, iar soțul ei e în discuții pentru a deveni antrenor la FCSB.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Vila lor de lux în valoare de 3 milioane de euro, pe care o au în Dubai, şi din curtea căreia vede celebrul Burj al Arab, a rămas pe în grija celor doi băieţi, Luca şi Bebeto, şi ale armatei de angajaţi.

„Mie îmi place luxul, niciodată nu m-am ascuns”, a spus Anamaria Prodan. Are case în Snagov, Bucureşti, America şi Dubai. După cum se ştie, ultimii ani i-a petrecut în Dubai, unde Laurenţiu Reghecampf a fost antrenor pentru câteva echipe din Ţările Arabe. Aici au trăit într-un lux uimitor, la început într-un apartament superb, apoi într-o casă  cu piscină, sală de sport, curte imensă din care poate vedea Burj Al Arab Jumeirah, cel mai cunoscut hotel din lume.

Citește și: Anda Adam spune adevărul despre operațiile estetice și ce o mai nemulțumește la fizicul său:„M-am obișnuit cu ideea că trebuie să…’/ EXCLUSIV

Proprietatea valorează cel puţin 3 milioane de euro şi este splendidă. În vară, cei doi au revenit în România. Iniţial, Anamaria pentru că a achiziţionat echipa de fotbal FC Hermanstadt, şi a fost urmată de Laurenţiu Reghecampf, care în urmă cu două săptămâni a fost pus pe liber de Al Wasl Dubai, clubul din Emiratele Arabe Unite cu care a terminat ultimele două sezoane pe locul 9, respectiv 7.

anamaria-prodan-femeie-de-afaceri-29333anamaria-prodan-femeie-de-afaceri-29333

Acum, Reghe se află în discuţii cu FCSB, echipa patronată de Gigi Becali. Prodan-Reghecampf au lăsat palatul de 3 milioane de euro din Dubai şi s-au mutat în casa de la Snagov. În vila de lux au rămas şoferul, bona, menajera şi bineînţeles, cheile se află la cei doi băieţi ai lor, Luca, băiatul din prima căsnicie a lui Reghe, şi Bebeto. Juniorul face fotbal la Al Wasl de un an, iar înainte a fost la Al Wahda şi la Manchester City Academy.

Citește și: Alina Binder, imagini rare cu burtica de gravidă la vedere.Fostul principe Nicolae va deveni tătă în mai puțin de o lună

Nu vrea să vândă casa din Dubai

„Nu mă gândesc să vând casa din Dubai. Poate doar să o închiriez la un moment dat. Acolo sunt angajaţii şi copiii. Bebeto merge la şcoală, s-a acomodat foarte bine. Este o casă mobilată de noi, o casă scumpă şi, indiferent ce se va întâmpla, pe unde ne vor purta drumurile, este casa noastră. Acolo vom merge în vacanţe. Deocamdată fac naveta”, a spus Anamaria Prodan, pentru click.ro.

Citește și: Cu ce se ocupă și cum arată sora Vivianei Sposub! Bianca locuiește în Iași și seamănă izbitor cu vedeta de la Ferma:„Nu suntem gemene’

Fiicele Anamariei locuiesc pe continente diferite. Rebeca studiază la o facultate de prestigiu din Italia, iar Sarah joacă baschet la o echipă fruntaşă, din America.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton