Cum arată tatăl lui Cătălin Măruță. Prezentatorul TV a vrut să-și aleagă aceeași meserie ca el

 Iacob Antonia
.

Cum arată tatăl lui Cătălin Măruță. Prezentatorul tv este unul dintre cele mai îndrăgite vedete din România, însă puțini știu cine sunt părinții lui. Recent, Cătălin Măruță și-a serbat tatăl și a publicat câteva imagini cu bărbatul, pe rețelele de socializare

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată tatăl lui Cătălin Măruță. Prezentatorul tv și soția lui, Andra, au un program destul de încărcat, însă mereu și-au găsit timp pentru oamenii dragi din viața lor. Cei doi au mers recent la Târgu Jiu, pentru a-l serba pe tatăl lui Măruță. Constantin Măruță și-a sărbătorit ziua de naștere pe 1 noiembrie. Cum era de așteptat, Cătălin Măruță a publicat mai multe imagini de familie, pe rețelele de socializare.

andra-si-catalinandra-si-catalin

„Azi îl sărbătorim pe tatăl meu, un om minunat de la care am moștenit atât de multe lucruri! La mulți ani, tata! Să fii sănătos și să ne bucurăm împreună de cât mai multe clipe frumoase! Te iubim!❤️', a fost mesajul prezentatorului de la Pro TV pentru tatăl lui.

Cum arată tatăl lui Cătălin Măruță

Cum arată tatăl lui Cătălin Măruță. În urmă cu câțiva ani, Cătălin Măruță dezvăluia ce meserii au avut părinții lui. Mama lui Cătălin Măruță a fost statician, în timp ce tatăl prezxentatorului de la Pro TV a fost judecător. De altfel, Cătălin Măruță a vrut să calce pe urmele tatălui său și a terminat Facultatea de Drept.

„Mama a fost statistician, a lucrat foarte mulți ani la Spitalul Județean din Târgu Jiu, iar tatăl meu a fost judecător. De asta am și făcut eu dreptul, am fost influențat din familie, îmi plăcea când vedeam ce profesie are el și voiam să fiu și eu ca el. A fost judecător pe cazuri penale, o latură foarte grea a meseriei lui. Amândoi sunt la pensie de foarte mult timp. Am uitat de dorința de a fi ca tata, avocat sau judecător. Am dat la Drept, dar am făcut tot ce mi-a plăcut mie. Țin minte că am avut o discuție cu el în care mi-a spus: „Dar măcar puteai să încerci la stat…' la care eu am răspuns că sunt deja student și că vreau să fac altceva', a spus el într-un interviu pentru life.ro.

Citește și: Mihai Bendeac și Cătălin Măruță s-au întâlnit după scandalul din online: „Am spus multe lucruri…”

Citește și: De ce nu mai dorm împreună Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu: „Să știți ce vă așteaptă”

Citește și: Ce relație are Viviana Sposub cu fiicele lui George Burcea: „Îmi spun Vavi'

Citește și: Patrizia Paglieri s-a enervat la Asia Express, după întâlnirea cu un român: „Una e să cerem noi…'

Cătălin Măruță a vrut să-i calce pe urme tatălui său

„Am și pledat în instanță. Atunci când am făcut Dreptul și mă pregăteam pentru definitivat, trebuia să fac practică, să am, ca la echipele de fotbal, câteva meciuri în picioare. Așa că am stat pe lângă un avocat mai în vârstă care mă trimitea în instanță să cer niște amânări, niște proceduri pe la tribunal și îmi plăcea treaba asta. Sigur mi s-ar fi potrivit avocatura', a mai declarat prezentatorul de la Pro TV.

Cât plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru școlile copiilor

Andra și Cătălin Măruța au doi copii superbi împreună. Cei doi părinți au decis să investească în educația copiilor lor. Astfel, aceștia au ales o școală privată pentru David și Eva Măruță. Iată ce sumă plătesc la una dintre cele mai cunoscute instituții de învățământ.

Educația este extrem de importantă pentru un copil. Fie că alegi să îți dai copilul la o instituție de stat sau la un privată, trebuie să fii atent la anumite aspecte. Andra și Cătălin Măruță și-au dorit ca Eva și David să aibă parte de o evoluție pe măsură. Astfel, aceștia au ales o școală privată.

David și Eva Măruță urmează cursurile la o școală privată. Micuții au rezultate pe măsură și reușesc să treacă cu brio peste toate examenele. Însă, pentru a putea beneficia de o educație aleasă, Cătălin și Andra trebuie să scoată din buzunar o sumă destul de mare.

Astfel, taxele pentru Cambrige School of Bucharest pentru anul academic 2021/2022 includ următoarele- taxa de înscriere, care ajunge la suma de 1.150 de euro, iar taxele anuale pentru școală încep de la 11.500 de euro până la 12.500 de euro.

Această taxă anuală include asistență academică, asigurarea elevilor și bibliotecă digital, informează Libertatea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton