Cum arată tatăl Laviniei Pîrva. Vedeta a moștenit trăsăturile părintelui ei

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată tatăl Laviniei Pîrva. Lavinia Pîrva, soția lui Șefan Bănică, a petrecut un Crăciun de vis, alături de familie. Cântăreața a avut parte de o seară cu adevărat magică, în compania, partenerului de viață, a fiului lor, dar și a tătălui ei. Ștefan Bănică a avut parte și de vizita socrului său. Lavinia Pîrva a împărtășit fanilor o fotografie alături de tatăl pe Instagram, în care fanii au putut vedea cum arată de fapt socrul lui Bănică. Imaginea a surprins-o pe cântăreață zâmbind fericită și îmbrățișându-și tatăl.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată tatăl Laviniei Pîrva. Lavinia Pîrva și-a găsit alesul în persoana lui Ștefan Bănică Jr., după ce artistul a avut relații cu câteva dintre cele mai frumoase și mai prolifice femeie din showbiz. Cântărețul nu prea a avut noroc în dragoste, căci toate căsniciile lui s-au terminat în divorț. Se pare că relația cu Lavinia Părva pare să fie cea mai trainică, amândoi întâlnindu-se la momentul potrivit. Cei doi s-au căsătorit în mare secret în 2017, iar la scurt timp, cântăreața a dat naștere unui băiețel. În prezent, Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva formează o familie frumoasă. Cei doi au petrecut un Crăciun magic alături de fiul lor, dar și de tatăl artistei, care a venit în vizită. Cu această ocazie, fanii Laviniei Pîrva au avut ocazia să vadă cum arată părintele ei.

lavina-parvalavina-parva

Cum arată tatăl Laviniei Pîrva

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică au petrecut sărbătorile în sânul familiei, alături de fiul lor și tatăl cântăreței. Lavinia Pîrva le-a făcut fanilor o surpriză neașteptată și a împărtășit o fotografie alături de părintele ei, în care îl îmbrățișa și zâmbea fericită. Internauții au putut observa că Lavinia Pîrva îi seamănă foarte mult tatălui ei și că i-a moștenit trăsăturile. Tatăl artistei era foarte emoționat să fie prezent alături de fiica sa și nepoțelul, în vârstă de trei ani. Cântăreața este destul de discretă pe social-media, când vine vorba de familia ei, așa că fotografia din seara de Crăciun, alături de tatăl ei a fost un gest rar, care a o oferit o mică privire asupra vieții de familie a Laviniei Pîrva.

Citește și: De ce s-au căsătorit Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică în Bulgaria: „Ceremonia noastră…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Ștefan Bănică și tatăl lui, când el a debutat în actorie:„De atunci a fost interesat de absolut tot ce făceam’/ EXCLUSIV

Cântăreața și Ștefan Bănică Jr. s-au căsătorit în mare secret în 2017, în Bulgaria. La ceremonie au luat parte doar familia și prietenii apropiați ai cuplului.

'Da, discreţia ne reprezintă pe amândoi, întâmplător sau nu. Iar ceremonia noastră a avut loc într-un loc de poveste, exact unde ne-am dorit. A fost un eveniment aşa cum ne place nouă, iar cel mai important e că am fost înconjuraţi de cei mai apropiaţi prieteni. Am reuşit să le aducem lacrimi de bucurie pe chip celor din familie, mai cu seamă că tatălui meu i s-a îndeplinit visul de a mă conduce la altar, într-un cadru de poveste.', a declarat Lavinia.

Motivul pentru care Lavinia Pîrva nu își mai dorește copii cu Ștefan Bănică

Ștefan Bănică Jr. mai are un fiu, pe nume Radu, 20 de ani, din relația cu fosta parteneră, Maria Constantinescu. De asemenea, aristul este și tatăl unei fiice, Violeta, 15 ani, rezultatul mariajului cu celebra prezentatoare TV, Andreea Marin. Copilul lui Ștefan Bănică Jr. cu Lavinia Pîrva a venit pe lume în urmă cu trei ani. Cântăreața a declarat că, momentan, nu și-ar mai dori să facă un alt copil, mai ales că își dorește să se focuseze și pe carieră.

Citește și: Anghel Damian, Crăciun în familie cu Theo Rose și părinții ei. Ce cadou a primit de la socri: „Ce culoare…”

Citește și: Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit. Cu cine va petrece afaceristul sărbătorile de iarnă

Nu, că fi-miu face cât 10. Depinde mult și de copil. Copii sunt diferiți ca și temperament. Acum avem ajutor, dar până acum am vrut să fiu o mamă cu normă întreagă. Mă ajuta mama, dar acum avem ajutoare pentru că eu am început activitatea și am nevoie de lucrul ăsta, a spus Lavinia Pîrva în emisiunea Xtra Night Show.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton