Cum arată Stana Izbașa la 53 de ani. Pare mult mai tânără: "Nu am avut timp să mă mărit până acum, dar..."

 Dumba Gabriela
.

Stana Izbașa are 53 de ani, dar timpul parcă a stat în loc pentru ea. Artista este copleșită, pe rețelele de socializare, de complimentele fanilor pentru felul în care arată, mai ales că a trecut și ea prin momente grele, dar stresul nu și-a pus amprenta pe chipul ei. Acum câțiva ani, Stana Izbașa a fost condamnată la închisoare pentru dare de mită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anii au trecut, dar pentru Stana Izbașa vârsta este doar un număr! Artista din Banat arată, la 53 de ani, ca la 20 și se simt întocmai. Pe conturile sale de socializare, cântăreața își încurajează fanii să aibă încredere în ei, să trăiască viața cum le place și le demonstrează că pot fi fericiți și singuri.

12647353-226499144357110-372680834123811370-n12647353-226499144357110-372680834123811370-n

Stana Izbașa arată la 53 de ani ca la 20

Chiar dacă folosește filtre pe Instagram, se poate observa că Stana Izbașa arată foarte bine la cei 53 de ani împliniți. Stana Isbașa are un stil de viața sănătos, mănâncă echilibrat și are grijă și de sufletul și mintea sa.

Artista nu are copii și nici nu a fost căsătorită, însă a avut o relație lungă, de peste 15 ani, cu instrumentistul Flore Baniciu. S-au despărțit în 2016, apoi s-au împăcat și în prezent nu se știe cine este bărbatul din viața Stanei Izbașa sau dacă artista are un iubit pentru că nu s-a mai afișat pe rețelele de socializare cu cineva.

Nu demult, artista era întrebată de ce nu s-a măritat până la vârsta asta și nu a făcut copii.

„Nu am avut timp să mă mărit până acum. Luptând de una singură și în carieră și în viața de zi cu zi, nu m-am mai gândit la altceva. Acum, mi-am făcut o casă și sunt mai relaxată, iar dacă mă va cere cineva de soție și voi considera că merită să-mi fie soț voi accepta', a declarat Stana Izbașa.

Stana Izbașa se numără printre cele mai apreciate cântăreață de la noi din țară, ea colaborând de-a lungul timpului cu Adrian Copilul Minune, Puiu Codreanu, Petrică Nicoară Sârbu, Nicu Paleru sau Alin Olaru.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a mers la medic și poate să rămână însărcinată, la 48 de ani:’Toate analizele s-au făcut, este muncă în progres acum’

Citește și: ‘Am început să amețesc foarte tare, tremuram, nu puteam să…. Pufeh de la America Express a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce i s-a făcut rău

Citește și: „Urcă la Alex, fără nicio rușine, în lipsa mea’.Ema Uta i-a declarat război Iuliei Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi

Sandra Izbașa a fost condamnată la închisoare pentru dare de mită

În 2017, Stana Izbașa a fost condamnată la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare pentru fals intelectual, uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Afacerea spagilor de la Facultatea de Drept din cadrul Fundatiei Romane pentru Tineret (FRPT) din Baile Herculane (judetul Caras-Severin) a fost solutionata definitiv, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a pronuntat asupra recursurilor declarate in dosarul de coruptie instumentat de fostul PNA.

Magistratii instantei supreme au admis in intregime recursul procurorilor Anticoruptie din Timisoara, astfel ca renumita cantareata de folclor Stana Izbasa s-a ales cu o condamnare penala, cu suspendare, de doi ani si sase luni pentru fals intelectual, uz de fals si complicitate la fals material in inscrisuri oficiale', scria România Liberă atunci.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton