Cum arată socrii lui Culiță Sterp de la Survivor. Daniela este mândră de părinții ei

 Laciu Andreea
.

Culiță Sterp de la Survivor se numără printre favoriții publicului în acest sezon, alături de Jador și Zannidache. El îi calcă pe urme fratelui mai mic, Iancu Sterp, care a făcut senzație în sezonul trecut. După un divorț greu, artistul și-a regăsit liniștea alături de Daniela, iar acum se pregătește să devină tată pentru prima oară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

E greu de crezut acum, când este faimos, cu ce se ocupa Culiță Sterp de la Survivor pe vremuri. Artistul are trei frați și munceau cu toții, prin rotație, la stână. Mai mult, acesta a mărturisit că, la un moment dat, a participat la moșirea a peste 1000 de miei!

Nu s-a ferit vreodată de muncă, drept dovadă că face și acum sacrificii. Chiar dacă este plecat destul de des, la cântări, Culiță știe că acasă îl așteaptă Daniela. Iubita lui este o cunoștință veche, pentru că cei doi erau prieteni din timpul liceului.

culita2-crop-1591682739culita2-crop-1591682739

Cum arată socrii lui Culiță Sterp de la Survivor

Acum, fanii lui Culiță au avut șansa să vadă cum arată, de fapt, socrii concurentului de la Survivor. Daniela a postat o fotografie de familie, pe contul ei de Instagram. Alături de imagine, iubita lui Culiță a scris un mesaj emoționant: „Familia mai presus de orice!'.

Culiță Sterp și Daniela trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Tânăra este însărcinată în patru luni, iar iubitul ei a plecat la Survivor pentru o experiență de neuitat. Acum, Daniela povestește despre cum se simte în absența iubitului ei, dar și cum evoluează sarcina.

Citește și: Câți bani câștigă concurenții de la Survivor, pe săptămână. Jador primește cel mai mult

Citește și: Un nou val de controverse! Anna Lesko și Iancu Sterp de la Puterea Dragostei mimează scene de sex în cel mai nou videoclip

Citește și: George Burcea a cunoscut-o pe mama Vivianei Sposub! Ce părere are „soacra’ despre iubitul fiicei sale

Cum se simte Daniela, după plecarea lui Culiță în Republica Dominicană

Ea a declarat să se simte foarte bine și chiar dacă Culiță Sterp este în Republica Dominicană, ea se descurcă și se simte bine. Mai mult, tânăra a povestit că săptămâna trecută a fost la control și totul e în regulă cu sarcina.

„Mă simt foarte bine! Chiar mă simt foarte bine și, chiar dacă Culiță este plecat, îmi este bine! Cu sarcina mai ales, mă bucur că totul merge bine. Am fost săptămâna trecută la control și pare că totul este în regulă.',a declarat Daniela. 

Câți bani câștigă concurenții de la Survivor, pe săptămână

Cei de la click.ro susțin că Jador ar fi concurentul care are cel mai mult de câștigat din contractul de la Kanal D. Remus Ionuț Dumitrache, în vârstă de 25 de ani, face bani grei din manele, dar acum averea lui poate crește considerabil dacă rezistă cât mai mult în Republica Dominicană. Ar încasa aproximativ 4.500 de euro săptămânal.

Se pare că și colega lui din echipa Faimoșilor a negociat un contract bun. Pentru fiecare săptămână pe care o petrece în concurs, pe Republica Dominicană, ar încasa 2.500 de euro pe săptămână, conform sursei citate anterior. Următorii în top sunt Cătălin Moroșanu, Costi Ioniță și Culiță Sterp. Ei ar încasa între 1.500 și 3.000 de euro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton