Cum arăta Simona Gherghe când a debutat la TV. Avea 24 de ani și prezenta știrile

 Oana Pantazi
.

Este, de aproape 20 de ani, una dintre cele mai plăcute prezențe de pe sticlă, dar puțini își amintesc cum arăta Simona Gherghe la 24 de ani, atunci când a debutat la TV. Prezentatoarea show-ului „Mireasa” avea același zâmbet larg, însă afișa un cu totul alt look.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum arăta Simona Gherghe la debut. Pe 31 octombrie, Simona Gherghe împlinește 44 de ani, dar nimic nu-i trădează vârsta… Poate doar cei aproape 20 de ani de carieră să o dea de gol. Acum ceva timp, prezentatoarea de la „Mireasa” și-a surprins fanii de pe contul de socializare cu o postare în care a remmemorat începuturile ei în televiziune, însoțită de niște fotografii emoționante. Iar cele peste 15.000 de aprecieri primite vorbesc de la sine despre capitalul imens de popularitate de care se bucură vedeta.

Simona-Gherghe-1-820×1024Simona-Gherghe-1-820×1024

Cum arăta Simona Gherghe la 24 de ani, când a debutat la TV

Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute, dar și mai iubite vedete ale Antenei 1. Nu în ultimul rând, și una dintre cele mai fidele postului care a făcut-o celebră, pentru că sunt 19 ani de când vedeta a apărut pe sticlă, iar de atunci nu a părăsit postul.

Puțini își mai amintesc că actuala prezentatoare a emisiunii „Mireasa” și fosta amfitrioană a „Acces Direct” a debutat la știri. Pe atunci, avea doar 24 de ani, părul lung și roșcat, însă același zâmbet care a consacrat-o. Acum ceva timp, vedeta a rememorat începuturile ei în televiziune, ținând să le mulțumească fanilor săi pentru fidelitate.

„Aveam aproape 24 de ani când am prezentat primul meu jurnal de știri, la Antena 1. Pe 15 aprilie 2002. Acum am 43, iar asta înseamnă că ne cunoaștem de fix 19 ani. 19 ani de Antena 1! Sunt statornică, nu glumă… Mi-ați fost alături la Observator, la Geniali, în toate proiectele speciale, la Acces Direct, iar acum la Mireasă. În septembrie, m-am aventurat la cârma primului meu reality-show. În câteva luni, «Mireasa» a ajuns lider de piață! Nu am cuvinte să vă mulțumesc… Pentru un prezentator și echipa lui e cea mai mare răsplată. Vă mulțumesc pentru că mi-ați fost alături, aproape zi de zi, în acești 19 ani. Mă înclin. Sunteți în inima mea!', a scris Simona Gherghe pe contul ei de Instagram.

Citește și: Simona Gherghe se gândește și la al treilea copil. Prezentatoarea TV vrea o familie mare

Citește și: De ce s-a rupt relația de prietenie dintre Gabriela Firea și Simona Gherghe: „Am suferit atunci când…'

Citește și: Ce se întâmplă în spatele camerelor, la Mireasa. Simona Gherghe: „Zilnic, vin la platou curieri cu…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a debutat Simona Pătruleasa la TV, în urmă cu 17 ani: „Am ajuns întâmplător să lucrez în televiziune”/ EXCLUSIV

Citește și: Brigitte Pastramă, de nerecunoscut după scandalul măștilor contrafăcute. Cum s-a afișat la ziua Vicăi Blochina

Simona Gherghe, o mamă dedicată

Simona Gherghe și-a luat fanii prin surprindere în momentul în care s-a retras de la cârma Acces Direct pentru a se dedica vieții de familie. Vedeta și soțul ei au doi copii superbi și, chiar dacă este mamă cu normă întreagă, spre bucuria fanilor, Simona a revenit în televizune, ca amfitrion al show-ului Mireasa. Revenirea pe sticlă a produs însă niște schimbări în viața ei. Din fericire însă, Simona se poate baza din plin pe ajutorul soțului ei, chiar dacă uneori mai există mici rezerve.

„Eu sunt mai organizată și sunt cu rutina și toată lumea trebuie să aibă un program. Și mă enervează când îi agită, că îi suprastimulează', a declarat Simona Gherghe la Antena Stars.

În ceea ce privește relația cu Răzvan, vedeta mărturisește că și în cuplul lor există discuții uneori, însă cheia este întotdeauna comunicarea.

Normal că mai sunt şi discutii. Dar discutăm, discutăm. Şi da, cedăm pe rând. Nu-mi amintesc de vreo supărare lungă.

Nu suntem geloşi, comunicăm foarte bine. Dacă avem ceva de spus, ne spunem şi se rezolvă. Răzvan ştie foarte bine şi înțelege ce înseamnă expunerea asta pe care o presupune profesia mea.

N-o să dau chiar tot din casă! Nu mă simt foarte confortabil să vorbesc despre lucruri atât de intime, care in doar de noi doi. Eu chiar cred că fiecare cuplu trebuie să aibă amintiri pe care să le păstreze doar ei doi. Şi e cu atât mai important când unul dintre parteneri are şi o viață publică, cum e cazul meu’, ne-a spus Simona Gherghe.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton