Cum arată Silvia Dumitrescu în costum de baie la 60 de ani. Artista se distrează la mare

 Pirvu Cristina
.

Silvia Dumitrescu este una dintre artistele consacrate ale României. Urcă des pe scenă și susține concerte, dar se și relaxează în vacanțe la malul mării. Ea a pozat recent în costum de baie deși are 60 de ani!

La 60 de ani, Silvia Dumitrescu continuă să își uimească fanii. Aceasta se afla în concediu pe litoralul românesc alături de prieteni. Ea nu a ezitat să îmbrace costumul de baie la plajă. Artista e mândră de silueta ei după ce a slăbit și nu se ferește să și-o arate.

„În vacanță…sport, muzică și bucurie alături de cei dragi❤ vă pup și vă iubesc!!!🎶😘”, a scris în mediul online artista. Ea a postat mai multe imagini de la mare, unde apare în costumul de baie din două piese.

În urmă cu puțin timp, Silvia a apărut în fustă mini și cu 25 de kilograme mai slabă, după ce a renunțat, din motive medicale, la grăsimi. Cântăreața luase proporții, dar doar după ce medicii i-au atras atenția asupra sănătății s-a decis să treacă la un stil de viață sănătos în urma căruia, automat, s-a ales și cu o siluetă mult mai suplă.

Silvia Dumitrescu poartă costum de baieSilvia Dumitrescu poartă costum de baie

Silvia Dumitrescu, despre eșecul primei căsătorii: L-am iertat pentru felul în care s-a purtat cu mine'

Silvia Dumitrescu, în vârstă de 58 de ani, a vorbit despre poveștile de dragoste care i-au marcat destinul. Primul soț al Silviei se numea Mircea Dumitrescu, iar artista i-a preluat numele și l-a purtat și dincolo de divorț, ca nume de scenă, deoarece așa s-a lansat și s-a făcut cunoscută în lumea muzicală:

Mihaela Runceanu mi l-a prezentat (n.r Mircea Dumitrescu) ca fiind o voce foarte bună și m-am îndrăgostit de el. În două săptămâni ne-am căsătorit. Practic nu ne cunoșteam prea bine și nici nu știam dacă ne potrivim unul cu celălalt. Eu eram virgină. Intram într-o relație total necunoscută. M-am aruncat cu capul înainte și era prima dată când mă îndrăgosteam așa, mai serios. Dar a fost o căsătorie nereușită. Noi ne potriveam foarte bine pe scenă, dar deloc în viața de familie. Am divorțat după trei ani. – a povestit Silvia Dumitrescu la emisiunea Totul pentru dragoste de la Antena 1.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton