O mai ții minte pe Pisi din telenovela Inimă de țigan? Cum arată și cu se ocupă acum Dana Hauer, la 38 de ani

 Raiciu Adriana
.

O mai ții minte pe Pisi din telenovela Inimă de țigan? Pisi sau Dana Hauer, pe numele său real, făcea senzație ori de câte ori apărea în telenovela Inimă de țigan. Timpul a trecut, iar actrița a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să se axeze pe familie și noua sa carieră. Iată cum arată acum, dar și cu ce se ocupă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Inimă de țigan este o telenovelă românească difuzată de postul Acasă TV, între 1 octombrie 2007-1 iunie 2008. Carmen Tănase, Gheorghe Visu, Andreea Ibacka, Lucian Viziru, dar și mulți alți actori cunoscuți din țara noastră au făcut parte din proiectul respectiv. Una dintre cele mai aplăcute apariții din serial era Pisi, interpretată de actrița Dana Hauer, tipa blondină, care a ajuns imediat la inima publicului.

6129142961291429

Însă, deși toată lumea își aduce aminte de personajul respectiv, puțini sunt cei care știu că Dana Hauer a renunțat la actorie și și-a schimbat radical viața. Iată cum arată și cu se ocupă acum!

Citește și: O mai ții minte pe Pisi din telenovela Inimă de țigan?Ce face și cum arată actrița Dana Hauer, la 36 de ani

Citește și: Mirela Vaida s-a întors cu probleme de sănătate din vacanță:’Să mă operez…’

Citește și:Florin Salam a fost externat din spital.Roxana Dobre a dezvăluit cum se simte acum artistul

Citește și:Deliric a împlinit 40 de ani.Ce urare emoționantă i-a făcut Inna: „Te iubesc'

Cum arată și cu se ocupă acum Dana Hauer

În 2007, Acasă TV lansa telenovela românească Inimă de țigan’, un proiect ambițios care avea să se transforme într-un mare succes. Deodată cu el, și o mulțime de tineri actori au devenit cunoscuți. Printre ei, și Dana Hauer, cea care a interpretat rolul lui Pisi, o tânără fițoasă care avea o relație cu un bărbat mai în vârstă.

A renunțat, însă, la televiziune și a decis să se mute din Capitală și a ales ca orașul Râmnicu Vâlcea să îi fie noua casă. Dana a decis să investească în sine, a făcut cursuri de machiaj și și-a deschis propria afacere, care este de un real succes. Mai exact, aceasta deține un salon de make-up specializat pe gene false.

În plus, Dana Hauer este extrem de activă pe Tik Tok, acolo unde le arată fanilor de pe rețelele de socializare diverse trucuri de înfrumusețare și este foarte îndrăgită pe rețelele de socializare.

În rest, aceasta se dedică total vieții de familie, alături de bărbatul cu care este împreună de 13 ani și n-a mai revenit în cinematografie. Are un băiețel și trăiește viața pe care a visat-o.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton