Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Ludovic Orban. Mihaela are o carieră total diferită de cea a premierului României

 Dumba Gabriela
.

Ludovic Orban este în centrul atenției, dar soția sa, Mihaela, este o persoană destul de discretă în ceea ce privește aparițiile în spațiul public. În plus, doamna Orban are o carieră total diferită de cea a premierului României.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ludovic Orban vorbește foarte rar despre viața de familie și puțină lume știe cine este și cum arată, de fapt, soția premierului României.

Ludovic și Mihaela Orban au o căsnicie solidă, de peste 20 de ani, discretă și au împreună un fiu, Tudor. Soția premierului este de profesie psiholog și psihopedagog, dar și director de grădiniță particulară. În plus, soția lui Orban este consilier la o Fundație de educare a copiilor. Mereu a fost discretă și rareori a apărut alături de soțul ei la diferite evenimente importante pentru șeful Palatului Victoria.

Mihaela este la fel de discretă ca în viață reală și pe rețelele de socializare și preferă să posteze adesea fotografii cu cățelușii familiei.

Fiul lor, Tudor e preocupat de științele exacte și a fost crescut și educat pe ideea că trebuie să faci totul pe valoarea și capacitățile tale, fără să obțină ceva fără efort și să nu muncească. E discret și nu prea vrea să apăra public. E preocupat de ceea ce face și mai puțin de notorietatea tatălui, demonstrand că poate avea personalitatea lui.

„Merge pe 18. E aplecat spre ştiinţele exacte, fizică, matematică, chimie… E şi în zona informaticii, dar spune că nu vrea să stea toată viaţa în faţa unui computer şi nu vrea să meargă spre IT. Mă bucur că învaţă, că e serios. L-am crescut foarte liber, l-am lăsat să dea cu capul de pragul de sus singur, nu l-am protejat.

Am încercat să-i spun punctul de vedere. Nu am apelat la interdicţii, la pedepse, nici măcar nu l-am ameninţat că-l opresc. Au fost unele pedep se, dar neaplicat cu nervi, ci calm şi cu explicaţii. Am trecut de perioada asta, de la 15 ani nu am mai avut niciun motiv să-i aplic vreo pedeapsă. E pe propriile picioare, caută să-şi găsească rezolvări la toate problemele cu care se confruntă’, declara Ludovic Orban în septembrie 2017, la emisiunea Cristinei Ţopescu de la Canal 33.

3sotia-lui-Ludovic-Orban3sotia-lui-Ludovic-Orban

Ce avere are familia Orban

Potrivit declarației de avere publicată în anul 2015, când a candidat pentru funcția de primar al Capitalei, Ludovic Orban deține un apartament în București, o casă în Dobroiești și un autoturism Volkswagen Passat, pe care l-a cumpărat în anul 2007.

În urmă cu 5 ani, Orban câștiga 59.068 de lei anual pentru funcția de deputat, în timp ce soția lui, Mihaela, câștiga 30.070 de lei pentru funcția de director la Asociația Miruna. Liderul PNL nu deține bijuterii sau obiecte de artă, în schimb are mai multe sume de bani în diferite conturi.

foto: cetateanul.net

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton