Cum arată și cu ce se ocupă sora Iuliei Albu. Karin e foarte frumoasă!

 Dumitrache Medeea
.

Iulia Albu este în atenția publicului de ani de zile, însă sora sa, Karin, este o persoană foarte discretă. Mulți nici măcar nu știau de existența ei. Acum, criticul de modă și-a surprins fanii când a publicat prima fotografie cu frumoasa Karin.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu și-a luat urmăritorii prin surprindere și a publicat prima fotografie cu sora ei, Karin. Cele două seamănă foarte mult, iar sora criticului de modă este cu adevărat frumoasă!

iulia-albu18iulia-albu18

Sora Iuliei Albu este o persoană foarte discretă și nu se cunosc foarte multe lucruri despre ea. Însă, de-a lungul timpului, câteva informații despre viața profesională a lui Karin au fost făcute publice.

Cu ce se ocupă sora Iuliei Albu

Iulia Albu și sora ei, Karin, seamă foarte tare, iar acum cu toții putem observa asta. Criticul de modă a publicat o poză cu sora ei care este, de fel, o persoană discretă.

„Ladies and gentlemen, la cererea publicului, astăzi postez o fotografie rară cu superba mea surioară. ❤️ you sis!', a scris Iulia Albu alături de poza cu sora ei.

Citește și: E oficial! Iulia Albu pleacă de la Pro TV:

Citește și: Cum arată Iulia Albu nemachiată.

Citește și: Alexandra Stan, primele imagini de la cununia civilă.

Citește și: Anamaria Prodan, totul despre zvonurile divorțului de Reghe:

Karin Vochița a terminat Academia de Studii Economice și este consultant de management pentru diverse firme, în regim de freelancer.

Ce operații estetice are Iulia Albu

Iulia Albu a vorbit despre intervențiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului, dar și despre cele viitoare. Vedeta a recunoscut că și-a operat gleznele, din cauza complexelor pe care le avea din cauză că gleznele ei erau groase. Însă această intervenție nu este singura la care a apelat vedeta.

Unul dintre lucrurile care o deranjau pe Iulia Albu erau câteva capilare sparte pe care le avea pe obraji, motiv pentru care a decis să le îndepărteze într-un viitor apropiat, pentru a avea un ten impecabil.

Operații estetice? Mmm… nu chiar, însă trebuie să vă fac o confesiune… NIMENI nu este perfect. Și de ce ar vrea cineva să fie, până la urmă? Ador suma imperfecțiunilor mele. Mai puțin gleznele, de care m-am ocupat și mă voi mai ocupa și niște enervante vinișoare de pe obraji, dobândite Dumnezeu știe cum.

Sinceră să fiu, chiar nu îmi amintesc cum au apărut și când, ci doar că săptămâna trecută am decis să scap de ele asumat și corect. Mai am 2 ședințe până ca eu și ele să ne luăm la revedere definitiv, însă începutul este al naibii de promițător. Mai trebuie să mă ocup de o rozacee sâcâitoare, din fericire nu foarte avansată, să descopăr un sport pe care îl pot face de acasă și gata, mă declar satisfăcută 😂’, a spus Iulia Albu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton